Inimesed

Tanja «Eesti laulu» võidust: «Mulle ei ole veel kohale jõudnud, mis juhtus.» (27)

LISA KOMMENTAAR

ismael4. märts 2014, 06:50
sul oli hääl ära, nooti ei pea ning see laul on kuidagi sarnane varasema ühe võidulauluga. tõsiselt ebaoriginaalne ning ma garanteerin teile juba ette, et see igav Tanja laul ei saa isegi finaali. tõde on tõde
Küsimus3. märts 2014, 15:49
Väga huvitav: Vanemuises jäeti etendus "haiguse" tõttu ära, aga telepurgis saab küll kaarutada?
To: to Vikat3. märts 2014, 15:47
Ideaalsest laulmisest on asi kaugel! Mis meil oligi - lauluvõistlus või tantsuvõistlus?
ko3. märts 2014, 14:14
Tants oli tõeliselt JUBE! Meenutas mingit algelist võimlemiskava. Kohe näha, et inimene ei ole tantsuharidust saanud. Väga kohmakas, eriti käed........
apppi3. märts 2014, 13:17
Laul on täiesti erinev sellest Loreeni laulust. Ma ei tea kuskohast,te inimesed kuulete sarnasust. Kuulake laulu ilma tantsuta , siis saate ise ka aru. Isegi tants on täiega erinev. Lihtsalt inimesed loovad mingisuguse ettekujutuse- Loreenil tantsulugu ja liikumine ning siis Tanjal kohe kopeerimine. Naerma ajab lihtsalt. Tanjal supper esitus muidu. Sarnasus on ainult et esitaja tantsib ja laulab- seda võib igayks teha, kas see nüüd keelatud peale Loreeni. Laul ja tants iseenesest on väga erinev Euphoriast :)
elise3. märts 2014, 12:30
pole iial hääletanud, kuid seekord tanjale jah hääle andsin. Kõik olid kuidagi jälle selles imelikus tuuri, et oh ja ah: Lenna jne. Kuulates Lenna laulu, siis jah, tautastaks suveaias kõpitsedes ei häiriks...täielik pettumus oli Sandra-fc nii üles haibitud ja pugejakomme , et oi väelaul ja külmavärinad jne. -eks need ole ravileminejad vast...täiesti tavaline tantsulugu 2 sammu siiapoole , 2 sammu sinnapoole-ainuke, kes Tanja kõrval välja vedas oligi see pika minega ansambel, kes seekord ei jõudnud võiduni. Kõik ülejäänu oli tõesti praht, mis ununeb 2 minuti jooksul. Ei saa aru, mis toimub, muusikas ? Vbl. veel, et noortebändid olid kõigist sandratest oma Q poolest üle.
miku3. märts 2014, 12:28
minu teada valiti laulu, aga mitte tantsu. Tanja on väga hea laulja ja tore inimene arvatavasti. Aga valiti LAULU, mitte tantsu. See oli rohkem nagu aeroobika või balleti proov.
Seda ma arvasin,et nüüd hakkab "näljaste" vaatajate pidev Tatjana paksuks tembeldamine3. märts 2014, 12:26
Minge proovigu ise tantsida ja laulda. Inimene on meeldivalt paindlik. Muidugi on pettumus see,et laul mulle ei meeldi. Tatjana meeldib, kuid laul mitte.
Njah3. märts 2014, 12:10
Järjekordne europahn, muud midagi. Eestlased nagu ei julgeks midagi originaalset sinna saata (Winny Puhh ja Super Hot Cosmos Blues Band).
soovitus3. märts 2014, 11:19
Tuleks võtta suurem tantsupoiss, et Tanja hiiglasena ei tunduks. Või tuleb Tanjal kaalust alla võtta.
emm3. märts 2014, 11:09
aga mulle kogu see kompott ei meeldinud liiga palju tantsu ja liiga vähe laulu, tanjal on ilus hääl, mis selle laulu puhul kahjuks esile ei tulnud ja see terve laulu lae all lendlemine talle ei sobi, ta proovib olla on ja graatsiline aga kui sinus pole seda, siis pole. seetõttu jättis kõik jäiga ja võltsi mulje
ehhe3. märts 2014, 10:55
tanja on fantastiline laulja ,juba näosaates oli ta vapustav,ma kohe naudin ta esitusi ,sellist rõõmsasilmset-säravat ma ei näe teisi,meil pole puunukke vaja ,kelle näol pole ühtki sädelevat täpikest,nii et kadedust ärge tundke ega virisege ,sest inimesed ,kes hääletasid tema poolt said aru ,et ta on palju vaeva näind-andnud endast kõik,teiseks ma olen seda tähele pannud ,et kes võitja ,kohe otsitakse vigu ,ka eelmine aasta otsiti vigu Birgitile,nii et kadetseda ei maksa pikim rõõmustame ,et meil üks särav talent ,kes suudab lauldes ka tantsida,mis annabki jumet
mina3. märts 2014, 10:52
see laul on tõeline koopia! Igav... Ei meeldi...!
igav3. märts 2014, 10:49
Igav ja võlts baba võitis. Kuid miks??
zxc3. märts 2014, 10:42
Tubli Tanja! Olin küll Sandra poolt, aga Tanja on tõeliselt küps ja professionaalne artist, lisaks intelligentne ja tark, seega õige valik!
Ja palun 3. märts 2014, 10:17
Tanja, ole nüüd armas tüdruk ja ära endale trenniga liiga tee. Ikka tasa ja targu. Eurolaval ei ole mõne trauma käes vaeveldes kuigi mõnus esineda. Aga muidu, edu!
siiralt õnnelik3. märts 2014, 09:31
mina usun küll et tavavaataja sai aru, kes tegelikult oma kuulajast ja vaatajast hoolis ja tegi tööd selle nimel, et tahvale meeldida. Ilmselgelt tuli Raua seltskond lavale "oh meie oleme priviligeeritud-maailma parimad" sünnipoolest. Cosmo omasi kiitis euroseltskond iga nurga peal. Kõik see hakkas vastu. Tanja aga lihtsalt tuli ja tegi ja otse vaataja südamesse ! Mulle meeldis cosmo laul aga liiga õhehülbane ühe rockiloo kohta. Keerulisemat ei saanudki muidugi teha, sest siis olks tüdrukutel laivis raskeks läinud. Olite toredad ja rahunege nüüd maha. Tanja lihtsalt oli kõikidest peajagu üle...ehkki kleit ei meeldinud mulle ka...
Ei jõua kohale3. märts 2014, 09:18
Palun avalikustada nende inimeste nimed ja telefoninumbrid kes sellise poolt hääletasid. Muidu ei usu. Ette tänades.
saast3. märts 2014, 09:07
Mulle kusjuures ei ole ka kohale jõudnud veel...
to Vikat3. märts 2014, 08:50
Mul on jälle kahju, et meil on selliseid lolle, nagu sina. Sinu silmale on paras vaadata neid vanamehe klippe ja kui sina nägid, et poiss ägas tõstmisel, siis mine silmaarstile, küsi nõu, mis silmadel viga on.
Enda harimise ja arendamisega tegele parem, mitte ära pritsi mürki seal, kus seda vaja pole. Tanja on meil ainus selline, kes suudab ideaalselt lauldes ka ideaalselt tantsida.
Tanja on super!3. märts 2014, 08:43
Loreen püherdas põrandal paar liigutust, vehkis kätega ja oligi kogu tants, meloodia ei ole karvavõrdki sarnane. Kas te olete pimedad, kurdid, või olete nii kadedad Tanja peale, et ta on nii suurepärane laulja ja professionaalne tantsija, kes teeb kahte asja korraga ja seda nii täiuslikult. Teist sellist meil Eestis lihtsalt pole. Ja Pink ei küündi ka Tanja tantsuoskuse tasemele, samal ajal ideaalselt lauldes. Rahunege maha, Sandra lugu oli ju igavavõitu, korra juba nähtud, nagu tema Moskva loo järg.
Lenna tuim esitus ja mittemidagiütlev Raua koerahaugatus, mida pidi lausa 3 korda laulus kordama, oli ju nii nüri lugu, kui veel olla saab. Ei tea, mis see zhürii seda haipis? Kõrsikud oleksid pidanud kõrgema koha saama. Tanja on väärt seda, mis ta sai!!!!!!
esimesele3. märts 2014, 08:22
Mine oma Loreeni-jituga ruttu ravile. Kahju ka enam sinust ei ole, Kadedus sööb hinge seest välja., et teine Sinust palju palju palju andekam on ja rahva nii suureks lemmikuks osutus.
Imelik3. märts 2014, 08:18
Tantsu eest lauluvõistlus võita - kummaline tulemus! Laulu ei olnud olemaski.
Võidulugu3. märts 2014, 08:07
see nüüd polnud.Liigutused olid hajevil,väga algeline,Laulul polnud viga.Laura või Cosmos oleks olnud parem valik
Vikat3. märts 2014, 08:02
Olen nõus. See lugu on liiga Loreni looga sarnane. Seega Eurovaatajale juba nähtud ja erilist huvi ei paku. Kahjuks on TANJA ka liiga pekine sellist tantsu tegema. Vaene poiss lausa ägab sellise raskuse tõstmisel. No ei ole SILMALE ILUS VAADATA.
Mul on väga kahju, et Eesti laulu selliselt valitakse.
Miks järgi tehtud laulu ei kõrvaldatud ? See on pettus.3. märts 2014, 07:39
Ja aga meile jõudis see kohale ja soovitan mitte järgmisel aastal raha raisata , teiste võistlejate suhtes ei olnud see aus .