Saund

KOMMENTEERI: kas Tanja võidulugu on Loreeni "Euphoriale" tõesti nii sarnane? (127)

LISA KOMMENTAAR

to !10. märts 2014, 11:38
tohoh, mis puutub siia Lenna? jäi neljandaks tulnud lugu kuidagi võitjale ette või?
veera5. märts 2014, 13:06
kuulutaja4. märts 2014, 02:46
Oleks pidanud mine Super Hot Cosmos Blues Band. Oleks vähemalt lootust olnud finaali pääseda. Ka Sandara Haldjas oleks olnud kindlam kui Tanja. Kahjus 1 x kord on juba Tanja laulukarusellilt plagiaadi tõttu eemaldatud aga ei ole sellest õppinud.
ojeee3. märts 2014, 20:11
On ikka inimesi! Minu meelest peale Tanja lugu polegi kedagi valida olnud. Sellist määgimist oskab igaüks nagu need teised laulud olid.
kuulasin3. märts 2014, 18:01
Kuulasin isegi nii neid laule, et panin korraga mängima ja ei ole ikka väga sarnased, minu arvates. Kui siis see, et mõlemad on vägagi hoogsad. Kui vaadata lavalist poolt, siis tantsud on ikka VÄGA erinevad. Tanja laul on mitu korda tantsulisem kui Loreeni oma. Ja kui Tanjale on antud selline anne, et saab tantsida ja laulda samal ajal, siis miks mitte seda ära kasutada?
holaa3. märts 2014, 17:37
Samahästi võiks öelda, et samba ja rumba on ühesugused tantsud. Kahjuks on hindajate hulgas arvuline ülekaal just nendel, kes nii arvavad, kahjuks on mitteprofessionaalide hulk alati suurem. Ilmselt oleks tark mõningaid efektseid nüansse lisada. Või isegi näiteks gladiaatorisaapad jalga!
lord3. märts 2014, 13:13
pole midagi võrrelda, sest loreenil oli ma aja kontekstis hea lugu, aga see on üks jama lugu
oskavad need helistajad ikka jamasid valikuid teha
Tanja fänn3. märts 2014, 12:26
Ma küsin, kus oli zürii varem, pr Purga jt. Ükskõik, kes võidab, kohe hakatakse kritiseerima. Miks poolfinaalis keegi sõna ei võtnud. Pärast kaklust ei maksa enam rusikatega vehkida. Ega meil midagi paremat ka pole.
to eestlane välismaal3. märts 2014, 09:33
kas sa üldse oledki kusagil Eestist väljas käinud, kui nii harimatu oled ja pime ja kurt kaveel.
no teate....3. märts 2014, 09:29
... te olete siin ikka päris võhikud kommenteerijad või olete nii noored, et teie ajaarvamine algab Loreenist. Paljajalu on esinetud juba ammu, ammu, teie, lapsed, ei tea vist ka seda, et Tanja on diplomeeritud tantsija ja ta teeb oma asja, laulab ja tantsib ideaalselt, ja seda mõlemat suudab teha ka korraga. Tehke järgi või makske kinni ja ärge kiunuge kadedusest, et ise millekski sarnaseks võimelised pole. Kes hääletas Tanja poolt käib nüüd ving. Üks hääletaja olin mina, teine oli minu mees ja selleks oli Eesti rahvas, kuna ta meeldis ja ta on seda väärt, kiunujad.
äh3. märts 2014, 09:21
pole seal mingit sarnasust. Tanja on superandekas, vastast talle Eestis igatahes ei ole. Jätke juba see Loreeniga sarnasuse teema. Kelle sarnane Lenna oli, kui laulis tuimalt läbi 3x ühte salmi, et ükski koer ei haugata ja tema tuleb supernoovana? Maikeni sarnane või? Aga kellele sarnanes Maiken siis, Maarja-Liisile või? Jne. jne.
eku3. märts 2014, 09:15
Midagi nõmedamat on veel raske välja mõelda.
Super Tanja:)D3. märts 2014, 08:55
Aga miks te ei rääkinud siis kui ta sai pool finaalist edasi ...aga kuid nüüd ta võitis ,siis kohe selline jutt,kus te siis varem olite:Te olete lihtsalt kadedad ,et teie laul ei võitnud.mina andsin kyll Tanjale 3 häält.Ja kysige siis la LOREENILT ka arvamust,mida tema siis selle kohta ütleks!!!!!
Ev3. märts 2014, 08:52
Kui lõhuks selle pika noodi , vãhemalt ühel korral ja seaks tantsus midagi teisiti? Lihtsalt tuli mõte pãhe.
ma ei oskagi täpselt3. märts 2014, 07:54
neid kohti või nüansse välja tuua aga kui esimest korda seda lugu nägin, kuulis siis kohe, momentaalselt seostus Loreeni looga. Kahju, Tanja häälematerjal oleks võimaldanud esitada väga võimsa loo aga pole vist piisavalt võimekat heliloojat.
Ev3. märts 2014, 07:37
On sarnane. Pikk noot ja see refrãäni leelutus. Asi pole kopeerimises, vaid assotsiatsioonides, mida see tekitab kuulajates. Tanja on tubli, laul mitte nii väga
Tanja,edu sulle!3. märts 2014, 07:34
On küll sarnane etteaste.Kuigi Tanjal on laval partneriga liikumist rohkem,on see siiski nii Loreenilik.Kunagi pole ma temas mingit järgi tegemist märganud,muidugi peale ,,Su nägu kõlab tuttavalt,,. Tanja,iga esituse ajal oled sa olnud sina ise,ei mingit matkimist.Miks just nüüd Eurovisiooni lauluga nii pidi olema.Tegelikult on su etteaste super,on alati olnud.Oled väga andekas.Kuigi ma sinu poolt ei hääletanud,soovin ikka edu sulle ja ma naudin su etteasteid ka edaspidi.
1233. märts 2014, 04:54
Issand jumal, kus on ikka eestlasel õelust ja kiusu teise eestlase suhtes, uskumatu.
T...3. märts 2014, 01:30
Vaatan ,et suurem osa netikommentaatoritest ainult hädaldab ja hädaldab ,et on üks-ühele maha viksitud siit ja sealt. Aga palun tooge üks näide mingist loost mis oleks täiesti originaalne või mõni tantsuliigutus mis oleks täiesti originaalne. Praeguses kiirelt arenevas muusikamaailmas ei olegi mitte mingit võimalust tulla välja täiesti originaalse ja omapärase muusikaga. Nii, et kordki elus võiksite oma suumulgi kinni hoida ja elu nautida, mitte hädalda nagu vanaeided!
mari3. märts 2014, 01:25
uskuge mind super hot cosmosega te oleks raudselt esikümnes, kuum rock n roll tüüpi sassis juustega kuum kutt tätokate ja kitarriga. Teate palju noorte teismeliste ja naiste hääli te sellega oleks eurovisioonil saanud ja meestelt kes seda tüüpi muusikat austavad??? Lihtsalt miks eestlased??? Oli vaja oma tanjaga ära sogada kõike.
Kelluke3. märts 2014, 01:21
On ju sarnane juba laulu ülesehitus selline. Amazing ja Euphoria on molemad sellise pikema kõlaga ja üldse isegi Tanja soeng on nagu loreeniga, tantsimine ja laul. Oleks siis võinud juba panna euphoria vol2 kas lööb uuesti läbi. Miks Super Hot Cosmos Blue band ei läinud, poole pärem ja midagi originaalset. Meile võivad need eesti keelsed hingelood ja tanjad palju tähendada, aga enamus välismaalasi vajuks eesti keelse südamliku loo peale ära. See tanja voib tore olla, aga esikahekümnesse selle lauluga ei saa. Kui teil on halb muusikamaitse ja tahate eestit viimaseks jätta eurovisioonil siis ärge hääletage!
Kutu3. märts 2014, 00:30
On sarnane. Kui nägin lõpptulemuse, olin pettunud, kohkunud...võib tulla probleeme selle lauluga... et on plagiaat. Ise valisin teise laulu. Aga kuna rahva valik on tehtud, ehk jätaks siis nüüd tantsimise ära. Tanja hääl on kyll kena ja võimas, annab laval muudki teha kui tantsida.
et no mis mõttes?3. märts 2014, 00:13
Millega te inimesed mõtlete? Mis kohaga, kui küsida tohib?... Pean silmas seda paljajalu tantsimist. Kas teie suudaks sellise kava stilettode peal sooritada????
Kahtlane2. märts 2014, 23:34
tiuks2. märts 2014, 22:52
Natuke meenutab küll, aga ikkagi väga ilus ja kaunis lugu ja Tanja võimas hääl las kajada!
Hoiame pöialt!
Minu arvates oli näiteks Nurmsalu lugu ka Rändajatega sarnane, aga ikkagi armas lugu.
eem2. märts 2014, 22:46
Minu arust ei ole sarnane, Tanja ikkagist tansib koguaeg kellegiga koos, ning Loreen nagu võimleks üldse samal ajal kui laulab :)
liivia2. märts 2014, 22:38
Oeh ja oeh, jälle sama jama nagu igal aastal. Kuidas meil alati kevadeks nii s...d lood kirjutatakse. Kas see tuleb meil viletsast kliimast. Äkki alustaks suvel sellega kui toonus parem ja meeled avatumad.
Lahjaks jäi see valik ka seekord ja Tanja võidulugu on tavaline plagiaat. Ometi on ta niiiiiiiiiiiii
andekas. Temast on kahju, et ta peab seda saasta esitama. Heliloojad!... võtke ennast kokku!
Naisuke2. märts 2014, 22:30
Rumal on see, kes taolise küsimuse peale üldse tuli. Igal lool on paar nooti sarnast...
pole sarnasust2. märts 2014, 22:01
Tanja laul on super hästi tehtud ja palju parem kui mingi muu esitus mis oli! Sarnasus täielikkult puudub! Ja kui igale inimesele meeldib eri laul siis me ei saa hakkata kirjutama et üks ei sobi ja teine ei sobi, saage aru et eurovisioonile ei saa minna mitu laulu!! Mulle meeldis
timo2. märts 2014, 21:54
Kõik pop-lood on sarnased! Ka neegrid, hiinlased ja indiaanlased on sarnased kuniks lähemalt nendega ei tutvu. Tegelikult polegi pea-aegu võimalik teha sellist lugu, mis mingit olemasolevat ei meenutaks. Muidugi oleks eduka euro-loo eelduseks ainulaadsus. Korra magasime Vanillla-piigade Kung-fu laulu võimalused maha asendades selle liiga spetsiifilise Epliku muusikaga, ja seni pole Padari-Bentoni õnnestunud originaalitsemist korrata suudetud. Lihtsalt kunstiline originaalitsemine võib küll silma-kõrva torgata, kuid ei pruugi korduvaks kuulamiseks suurt soovi süüdata -nagu paljude eurolugudega juhtub. Tanja lugu mulle meeldib, kuid kahjuks on sellel suur võimalus sarnaselt kõlavate lugude meres uppumiseks. Esitus ja tants olid vägevad -hoian Kohtla-Järve kaunitarile siiski kõvasti pöialt ja lehvitan sini-must-valget lippu!!!!!!
mnjah2. märts 2014, 21:17
Loo üldine olemus on väga sarnane loreeni loole. Ja ei ole sama viisi või midagi plagiaadi tasemele sarnast aga üldpilt on selline, et kogu seda kava vaadates tuleb esimese asjane pähe loreen.
asd2. märts 2014, 21:06
Ainult 30% mängijatest suudavad suusahüppemäel ületada 100 meetri tähise. Sinu sõber on seda juba teinud. Kas ka sina suudad?
Mine suusahüppemäele:
http://s1.skijumpmania.com/r34257
janman2. märts 2014, 21:05
nagu eided halavad ärge ennustage ennem kui võit käes siis näete kui nii sarnane miks te siis ültse hääletasite 3 inimest kommenteerivad ja selline kisma nagu naisekd kakleks :d
aiku2. märts 2014, 21:00
Loreen ei tantsi. Pigem on see (Õnne 13 Evelini tsiteerides) sihitu tõmblemine, mis tuleb liiga heast elust.
rene2. märts 2014, 20:41
Oeh2. märts 2014, 20:37
No nii sarnane on, et Loreeni video kõrval tundub Tanja plagiaat iga korraga aina hädisem.. KES need olid kes tema poolt helistasid?
Mann2. märts 2014, 20:32
Üldises plaanis sarnanevad küll.
asd2. märts 2014, 20:30
Meia Tanja tansib aga Loreen ju lihtsalt vehkis :D
2. märts 2014, 20:09
On väga sarnane - puudub igasugune uudsuse moment. Lisaks on tanst kuidagi täiesti ird kogu laulust. S.t ei toeta laulu mitte millegagi. Viimane aeg tants ümber teha, sellele mingigi mõte anda. Loreenil oli see miski olemas, mida Tatjana laulus kahjuks pole.
Ly2. märts 2014, 19:48
On sarnane ja mis veel hullem, et on palju odavam ja mõjub labaselt.. mis muidugi eurovisioonile sobib ilmselt. Eesti Lauluna oleks pidanud kosmosebluus võitma!
ilus2. märts 2014, 19:38
rootslased on tumedanahkesed- Tanjal on liikumist rohkem- ilus
mnjh2. märts 2014, 19:34
Tanja oli nagu vaese mehe Loreen...ootab neid plagiaadi süüdistusi juba.
tüüpilised eestlased2. märts 2014, 19:25
Paljajalu ja paljajalu, mis ta peab siis kontsagakingades tantsima või!?!? Muudkui Pink ja Pink, kohe kui tantsitakse peab ahvitud olema või? Kui Tanja poleks seal näosaates neid kahte loreeni ja pinki juba teinud , siis ei kobiseks vist keegi, et sarnane. Üldiselt näeb Eurovisioonil originaalsust vähe nii, et mida te virisete? Minge tehke paremini siis. Tanjale edu!
Naine2. märts 2014, 18:51
Mina ei märganud küll mingit erilist sarnasust, ma ei tulnud selle mõtte pealegi. Kui nüüd mingi ports siin väidavad, et peaaegu copy-paste tehtud siis.....mina ikka sellist sarnasust ei näe. Laul on laul ja iga laul võib ju mingi teise lauluga kuskilt otsast sarnane olla sest, noote on ikka samapalju kui ennegi. Ballaadid on minu meelest peaaegu alati miskis mõttes sarnased. Ja kui kuulata tänapäeva klubimuusikat, siis ei saa ma mõnikord üldse aru kust üks lugu lõppeb ja teine algab.
Manivald2. märts 2014, 18:46
Meloodia meloodiaks, aga , eks ta ikka matkis küll, pladistas näiteks sukkade väel ringi ja. Lihtnee
oliver2. märts 2014, 18:24
Igast laulust võib otsida sarnasust teisega ja sageli ka leiab,see on totter tegevus.Ka ,,meil aia-äärses tänavas...,, ja ,,lilleke rohus ,, võib leida sarnasust,kui hoolas olla.Need ,kes ütlevad piinlikkust tundvat,on ise kentsakad ja kadedad lihtsalt.Tanja lugu on väga viis,olgu ta või Loreeni sarnasuse taoline,selle lauluga pole Koppi häbi minna,oli häbi letosvetiga Eurovisioonile minna,aga siis ei nutnud keegi ja jäime viimaseks.Tanja esimese kümne hulka võib.olla ei saa,kuid nimekirja keskele kindlasti,aga võib-olla läheb veel paremini.Edu,Tanja ja ravi tervis korda !Hoian pöidlaid!
2. märts 2014, 18:19
Mis te kaagutate!Pole siin midagi sarnast.Kui ei usu ,avame kõigepealt A-proovi ja kui on positiivne,vaatame B-proovi ka.Kui negatiivne,siis on kõik hästi ja ootame parem kevadel väga head tulemust.Edu Tanjale.Väga hea lugu ja tugev esitus nii laulu ja tantsu osas.
kahju2. märts 2014, 17:41
Tanja esituses segas laul tantsu ja tants laulu - selline mage Loreeni ja Pinki ristsugutis. Lootsin kõigest hingest, et rahvas suudab normaalse valiku teha ja võidab Cosmos Band. Ma ei ole küll mingi Eurovisiooni fänn, kuid piinlikkust tekitavat lugu ka ei tahaks sinna saata.
Kodanik2. märts 2014, 17:25
Kuulake silmad kinni ja on 0% sarnasust.
Koreograafia veidi meenutab seda aga kes keelab tantsu koreograafiale edukatest lugudest inspiratsiooni saada, eriti kui seal omajagu oma toodangut ka veel sees on
ka kiku2. märts 2014, 16:47
parem küsige palju on meil selliseid lauljaid üldse kes sellise tantsuga hea laulu suudaks ära teha ja hinnake seda tööd ja tema tublidust! mulle tanja meeldib ja eelkõige just tema töökus. edu!
rohkem tants kui laul, aga meelde ei jää sellest loost kahjuks midagi, mida kaasa laulda2. märts 2014, 16:36
peab vist mitu korda kuulama, see poolballett. Eurovisioni loo trump on alati kaasahaaravus ja meeldejäävus. See peab olema nagu hümn. Jöuline. Inglisekeelne lugu, aga ikkagi ei ole powerit. Tanja teeb hästi, mis tal teha, aga eurolooks ikkagi jääb midagi puudu.
KIKU2. märts 2014, 16:15
Tegelikult...2. märts 2014, 16:14
pole Tanja lugu Euphooriaga sarnane. Stiililt võiks selle aasta eurovisioonilt iga teise laulu Euphooria sarnaseks tembeldada, sest selline ongi tänapäeva pop- muusika. Plagiaadiks seda lugu küll kuskilt otsast pidada ei saa. Mis aga tantsimisse puutub, siis minu arvamusel tantsibTanja Loreeni mitu korda üle! Kuid.....probleem on selles, et Loreen esitas oma lugu enne Tanjat ja seetõttu puudub paljude, ka eurooplaste silmisTanjal originaalsus ja nimetavad tema lugu ja esitust kopeerimiseks. Kahjuks ei saa nad aru, et selline ongi tänapäeva tants ja et liigutused paljuski kopeeruvadki. Usun, et ka paljud ei taha tunnistada, et tegelikkuses tantsib Tanja paremini kui Loreen seda tegi. Aga seda neile selgeks teha, on ilmselt võimatu! Me võime siin diskuteerida antud teemal lõputult, Tanja laul kas on Loreeni koopia või mitte, siis kahjuks arvan eurooplaste silmis jääb Loreen lõputult Tanja looga varjuna kaasas käima. :)
2. märts 2014, 15:55
Pinki ja Loreeni segu, ei näe originaalne välja
Aga2. märts 2014, 15:50
ehk ongi see lugu mõeldud Loreeni paroodiana?
maia2. märts 2014, 15:49
Vähe sellest, et laul on ise maitselage pop trance on ta veel kopeering ka peale kauba. Päris piinlik ausalt öeldes... :-/
Clariss2. märts 2014, 15:28
Kostüüm on päris erinev.
konn2. märts 2014, 15:24
tantsuosa sarnaneb pinki try videoga ikka väga kõvasti
Jipikajee motherfu**ers2. märts 2014, 15:24
Loreeni laul tuleb lihtsalt kohe võrdluseks kõrvale ja sp kõik patravadki,et nii sarnane jne. Mulle endale igatahes meeldis..hea rütm,tants jne...polnud mingi mage Cosmos v mis iganes bänd kelle laulu ma isegi üle 20 sekundi ei suutnud kuulata... ja žürii oli nendest nii kettas.. :S.
Uno2. märts 2014, 15:10
Nu camoon!Need inimesed,kes arvavad,et paljajalu tantsimine ja tantsides yldse laulmine on Loreenilik...nu kus krt kyll.kes nii m6tleb????ainult need,kes Loreenipugejad on.kel kade meel,et ka nyyd nii tehakse.aga kelle pealt Loreen oma kava mahs fixis!!!!???Kas Ruslana pealt we???
Jatame selle korvutamise ja virisemise.raffas,olge onnelikud,et see aasta normaalne ja löögivoimeline lugu välja valiti!
Poidlad pihku!!!Edu euroviisul Tanja
tiramiisu2. märts 2014, 14:48
Mul on väga kahju, et stiilse Maybe,Maybe asemel pääses finaali Amazing.
Suhteliselt mannetu liikumisskeemiga ja lavaliselt nõrk lugu saab väheke leevendust Tanja hea lauluoskuse osas ent... no kui keegi oleks lordimaskid ette pannud ja hea hevirokiga lööma tulnud?.. Laul ei ole Euphoria koopia kuid kogu ülesehitus on niivõrd sarnane, et kui seda näeb iga teine siis ei teki isegi vaidlusmomenti. Eesti trump on olla originaalne. Paraku saab see originaalsus igal aastal kõrvakiilu ja esinema pääseb ikka mõni softheietus. Nähtud, kuuldud, igav, muusikalised lahendused ette aimatavad.
Kahju. Kui mõni aeg tagasi räägiti kuidas Taanis on taas kord Eesti võimalus võita, jäi üle õlgu kehitada. Super Hot Cosmos andis aga ideele kõvasti ainest. Isegi žürii ja konkurentide meelest oli SHCBBand sammujagu teistest ees. Nüüd peame leppima tagumise reaga.
Tanja!2. märts 2014, 14:43
oled näinud palju vaeva; Sinu töö sai lõpuks väärika tasu! oled väärt esindama Eestit Eurovisioonil ja tee seda hästi!
Sinu fännar
Rilena2. märts 2014, 14:42
Kahju ,et võitis Tanja lugu ,selle looga eesti kaugele ei jõua ,finaali kindlasti mitte!
VÄGA SARNANE!2. märts 2014, 14:40
Tanjal võiks enda vastu austust olla ja tunnistada enda pettust mis ta korraldas. Eelmine aasta kui üks noormees tuli sarnase looga laulma kõrvaldati kohe. Ja nüüd mindi meeskonna koostööga nii kaugele , et pandi lausa võidulooks , sest rahva hääletusega pole siin mingit pistmist. Kui ta oleks rahva lemmik olnud oleks ta juba esimeses voorus esimene. Ja züriigi jättis Tanja tahapoole. Valel on lühikesed jalad (vanamehe vanasõna ).
pärnakas2. märts 2014, 14:19
Nadja2. märts 2014, 14:16
Hääl ja hoogne liikumine muidugi plussiks, kuid mõned kohad laulust, soeng ja liigutused sarnased. Loodetavasti leitakse selga mingi sobivamat värvi riietus.
Merit (:2. märts 2014, 14:07
Ei ole pm üldse sarnane. Võibolla see, kui Loreen karjub Euphoria ja Tanja Amazing, aga muidu on küll täiesti erinev. Tanjal on poole liikuvam lugu ja meeldejäävam. Võtke need 2 videot nüüd omale ette nagu mina tegin. Siis saate aru, millest ma räägin. :) Mina hoian Tanjale Taanis pöialt! Palju Edu sulle! ;)
H.2. märts 2014, 13:58
Jah, ja veel on tants plagiaat. Enne suurele eurolavale minekut võiks sellest pinki koreograafiast üle saada. Piinlik!
gfh-le:2. märts 2014, 13:52
ESC lavadel on aja jooksul paljajalu esinetud küll ja veel. Selles pole midagi erakordset...
2. märts 2014, 13:47
Võtke ette,2. märts 2014, 13:43
otsige üles, kuulake juutuubist ja otsustage. Ja kuulake ka 2013.a. Saksamaa lugu. Kunagi enne poolfinaali (vist) esines Tanja "Ringvaates" ega teinudki saladust, kelle fänn ta on (särk kirjaga LOREEN oli seljas) ja kellest ta šnitti on võtnud... Nüanssides võib muidugi erinevusi ka ette tulla aga...
Plussid2. märts 2014, 13:40
Ainuke pluss, mis ma Tanja puhul välja toon, oleks see, et tal on tugev hääl ja ta on julge... Ja no vene nimi on ju ka hea, mis võib-olla meelitab Tanja poolt hääletama. Aga jah, kurb lugeda välismaalaste kommentaare. Enamus juba ütlevad, et Loreeni koopia. Trummirütm, mõned liigutused... Oodatakse juba, millal Rootsi sel teemal sõna võtab :)
Piinlik.2. märts 2014, 13:33
Jep ! Piinlik on see, et tõesti ilmselgelt on osadele ilmselgelt elevant kõrvale astunud ja räägivad ennem kui mõtlevad. Kui nii võtta, siis on kõik laulud mingil kombel mingisuguste laulude koopiad, palju on noodisktikus noote? Palju on võimalik laulmise ajal tantsida, palju on erinevaid tantsulisi liigutusi, lavalisi hoiakuid? Pidagem meeles, et Tanjal on aega veel aega koreograafiaga tegeleda ja nii mõndagi veel ette võtta lavaliselt. Võetakse eelnevad edukad esitused ette ja hakatakse võrdlema- kohe plagiaat. Nii on iga aasta. Just chill down.
2. märts 2014, 13:29
kui vaadata v2lismaalaste kommentaare tanja lugule on jutt sama on loreeniga v2ga sarnane siin ei ole midagi vaielda !
Nooooo2. märts 2014, 13:07
beibs2. märts 2014, 13:01
Mitte millestki muust ei ole enam rääkida? Võrrelge suusatajaid ka omavahel, kes keda kopeerib, sama hea!
Pshh2. märts 2014, 12:51
Need, kes sarnasusi ei kuule ega näe on lollid, mitte need, kes teda kopeerimises süüdistavad. Pigem on elevant nende kõrvadele astunud, kes ei saa sarnasusest aru. Isegi nt Maltiste ''Elu'' meenutab ka kohe Traini lugu ''Drive by''. Minge kuulake...
ma 2. märts 2014, 12:47
ei saa üldse aru, miks ta 20 parema hulka valiti??, kohe esimesel kuulamisel oli sarnasus olemas, ja tantsu nägin alles finaalis, lihtsalt poolfinaal jäi vahele, aga on jah plagiaat ja eesti kaugele sellega ei jõua
VANA bandimees Ivar.2. märts 2014, 12:45
Pole hullu! See on visuaalse plagiaadi sugemetega laadilt,stiililt,vormilt!Hullem kui on muusikaliselt!?Nagu Love Hurts Closing title.Või eelmise aasta Lenna,sarnasus Nansy Sinatra OO7 loole! (peateema).Rootsi on mitu korda nn. "ABBA"looga lagedale tulnud.Tanja on tubli! (Laulude võistlus!)
appi2. märts 2014, 12:39
No see lugu pole yldse sarnane ju Loreeniga! Mis te kõik ajate et on Looreni lauluga nii sarnane
Kiku2. märts 2014, 12:39
Venemaa punktid on garanteeritud.
!2. märts 2014, 12:38
Tanja esitatud eurolaulul ei ole mingisugust sarnasust Loreeniga. Sarnasuse jutt tuleneb kadedusest. Kas meeldiks mingi tuim lauluesitus?
eestlane välismaal2. märts 2014, 12:12
olen alati hääletanud Eesti poolt, siis seekord kasutan võimalust vait olla.
Mnjahh2. märts 2014, 12:10
Lollikari2. märts 2014, 12:06
haruldane idioodikari . Loreenil tuli meestantsija ainult laulu lõpus kuskilt välja ja lõpetuseks ronis talle selga . Tasakaaluga oli tükk tegemist. Hale vari Tanja tantsuoskusega võrreldes . Kas see liuglemine ühest nurgast teise on teie meelest tants või. Sa kuradi inisev kommija vaata enne Loreeni esitus läbi ja siis inise. Tanja oli parim terve õhtu. Ilus, särav jah oli näha narveerimist oma vigastuste ees. Aga kõik õnneks sujus. Tanjal on aega ennast ravida ja olen kindel, et see ülikõva naine näitab end kogu maailmale. Ja las vahivad , sest on, mida vaadata. Ta väärib siit vastikust Eestist väljapääsemist. Olen kindel, et tema tõeline artisti elu alles algab. EDU, EDU, EDU : ELAGU TANJA !!!!!!
PS.2. märts 2014, 12:02
Tanja loole võiks Euphoria saate taha panna ja ei saaks arugi! Või vastupidi.
2. märts 2014, 11:55
mõlemas laulus on väga sama koht sees,
eufoooooooooooooooria
ja tanaja laulus ka mingi samasugune koht. kuna mulle see laul ei meeldi, siis ma isegi ei tea, mis ta seal laulab. aga täpselt üks ühele
IRW2. märts 2014, 11:55
on on2. märts 2014, 11:53
miks te seda alles nüüd küsite? juba varem oli teada ju. ammu sellest kõik räägivad.
kommenteerija2. märts 2014, 11:53
Väga hea ja eurolik lugu. Sarnasusi võib ju otsida, aga lugu ja show on võimalk muuta veelgi omapärasemaks. Kui oleks minu teha, siis muudaksin ainult paari asja: Tanja kleit on liiga pastelne tema natuuri jaoks, see võiks olla müstilisem ja tugevamates toonides. Teisena aitaks loo ja show muuta veelgi pilkupüüdvamaks kui valgus muuta mängulisemaks ja maagilisemaks.
Muusik2. märts 2014, 11:31
Isegi viis on suht sama, põhimõtteliselt üks ühele.
!!!2. märts 2014, 11:30
Lõpetage see koopia otsimine. Lõpuks on iga laulmine või tantsimine seotud samade alustega. Keegi ei tantsi lae all ega laula kõrvadega. Tanja on ülimalt tubli ja tõeline proff. Ükskõik, mis koha me saame, Tanja ei tee kindlasti häbi. Igasugused põlveotsa lauljakesed( kuigi kenad ja armsad inimesed) oleks olnud lihtsalt piinlik Eurovisioonil vaadata. Mihkel Raua kodukootud laul ja Lenna mittemidagiütlev laulmine oleks kindel viimane koht kogu Euroopas.
2. märts 2014, 11:14
Ei ole sarnane. Sellist zhanrit ei mõelnud välja Loraan, kus naine võtab kõrgeid pikki noote ja seda saadab tümakas ja tants.
Mai2. märts 2014, 11:14
On, laul on euphorialik ja Tanja ise Loreen zestidega, pluss tantsu inspiratsioon täiesti Pinkilt. Nii hale valik, meil oleks mitu paremat lugu olnud, aga eks näis, kuidas selle looga siis läheb. Välismaalased juba peale poolfinaale youtubes kommenteerisid, et Euphoria koopia see, seega ei ole siin ainult meile midagi ajupesu tehtud. nagu siin keegi kommenteeris, kel körvad-silmad peas, näeb-kuuleb ise.
Monica2. märts 2014, 11:12
On ikka küll väga sarnane, kahju, et see lugu vôitis. Ega sellega kaugele ei jôua.
olp2. märts 2014, 11:09
jep2. märts 2014, 11:03
Loreeni on tunda ning tantsus püüab liugu lasta näosaates esitatud Pinkil. Samas ei usu, et jamasid tuleb, mullu oli sakslaste lugu veel selgemalt Loreeni pealt kopipeistitud ning ei võetud maha. Finaalis jäi isegi Birgitist tahapoole, seega tänavu ei paista finaalikoht väga tõenäoline.
tanja laul2. märts 2014, 11:01
jah!!! on tõesti lorreni lugu koopia...
marks762. märts 2014, 10:58
ka sandra kopeeris loreeni ja eelmise aasta võitjat ka tema oli paljajalu
petar2. märts 2014, 10:58
Parem on Loreeniga võrrelda, sest Pinkiga võrreldes on ikka väga väga hale koopia.
gfh2. märts 2014, 10:56
Selgelt on aru saada, kust Tanja on inspiratsiooni saanud. Kas enne Loreeni oleks keegi laval paljajalu esinenud? Ma ei usu. See laul pole liiga sarnane, aga paar kohta siiski.
gfh2. märts 2014, 10:56
Selgelt on aru saada, kust Tanja on inspiratsiooni saanud. Kas enne Loreeni oleks keegi laval paljajalu esinenud? Ma ei usu. See laul pole liiga sarnane, aga paar kohta siiski.
kahju ..2. märts 2014, 10:46
Lugu ise on täitsa hea, eurovisioonilik, aga siiski seostub Loreeniga tema omapärasuse tõttu. Sellega veel tekib probleeme.
Kuidas see loreen asja puutub ?2. märts 2014, 10:45
jama!2. märts 2014, 10:44
Sarnaseks tegi selle minu jaoks liikumine, sama nurga alt sarnased tuules lehvivad juuksed. Eeskätt just Tanja käed ja samaaegse õlgade kergitamisega. Kohe tuli rootslane meelde, Laulu ei mäletagi. Kui juba keegi sellist liigutust teeb, kas ei saa siis endale uut imagot välja mõelda!
ssss2. märts 2014, 10:41
Inimesed pidavat olema ahvidest vist arenenud..vähemalt jutud liiguvad nii...
Tanja just tõestas,et asjal on tõepõhi all..Loreeni kopeerib päris hästi:) Ja kuna meil on väidetavalt vaba maa jne..siis võib oma arvamust ju avaldada...need lõputud artiklid Eurovisoonist võiks juba lõppeda,tahaks norm.uudiseid ka lugeda. Isegi ilmateade on hetkeseisuga tunduvalt huvitavam..
naine2. märts 2014, 10:39
.......Mida see Tanja siis peab tegema? Seisma w? ...
Siis oleks idikate arvates ju teisi ülejäänud lauljaid kopeerinud :DDDDDD
Ei ole Tanjal loreeniga muud sarnasust, kui et mõlemad on naised!
etc2. märts 2014, 10:38
Paljajalu nagu eelmine aasta Taani ja üle-eelmine aasta Rootsi, pikad sassis juuksed, tants laulu ajal. Midagi ikkagi on ahvitud. Üldiselt mõtetu poliitiline üritus. Sel aastal jõuab Ukraina päris kõrgele kohale pakun välja.
On südant pahaks ajavalt sarnane2. märts 2014, 10:36
On tõesti väga sarnane. Aga see ei ole ju midagi uut. Sahleeni Runaway näiteks ja R Kelly " I believe I can fly" on ka sama lugu tegelikult.
Kohalik2. märts 2014, 10:33
See laul ei ole miite vaid sarnane Loreenile, vaid tantsunumber on saanud "inspiratsiooni" Pink´i loost..Häbi on, lihtsalt häbi ja piinlik :(
petar2. märts 2014, 10:31
Piiritagustes kommentaarides tunti ka sarnasus Loreeniga kohe ära! Seega ei midagi uut ega omapärast!
juba ette kaotadud lahing2. märts 2014, 10:18
Umbes sama, mis Itaka maria huppa-parei, pärast ukraina võidulugu.
Mõttetus !
kahetsustundega2. märts 2014, 10:17
Uskuge mind, selle looga tuleb probleeme, välisvaatlejad ei jäta sekunditki sarnasuse otsimisel vahele. Ja leiavad.
aiena2. märts 2014, 10:06
mina küll sarnasust ei näe -- et kui tantsid siis kohe sarnane :D? ... teisi lugusid ei ole kuulanud :P aga Tanja lugu paneb jala tatsuma küll :) olen valikuga rahul :) Edu Taanis !!!
loreen2. märts 2014, 09:59
lollus on nakkav2. märts 2014, 09:50
üks haige paranoline idikas jahub ühelt ja samalt IP aadressilt ja loreenitab ja närib kadedusest küüsi ja õhtulehe lollid takka järele.
xxx2. märts 2014, 09:47
On küll sarnane. Ma ei saa üldse aru, kes olid need helistajad, kes tema poolt hääletasid. Üldiselt olen ma suur Tanja fänn, aga see lugu on kahjuks pettumus.
2. märts 2014, 09:45
ainult see,et mõlemad tantsivad ja alguse salmiosa.
zxc2. märts 2014, 09:40
Minu arust ei sarnane selle aafriklanna looga kohe mitte.
...2. märts 2014, 09:40
Ainult 2 asja on sarnast: mõlemad tantsisid ja algus on enamvähem sama.