Blogid

Kas netikommentaarid tuleks ära keelata? (137)

LISA KOMMENTAAR

Ajakirjanikud kardavad kommentaatoreid!7. märts 2014, 06:38
Kui ajakirjanik on loll ja kirjutab saasta, siis kommentaator on see, kes seda avalikult ütleb. Tõde on valus. :)
väike mukk7. märts 2014, 04:15
Kuidas te aru ei saa, et Kats andis läbi lillede vihje.Kui paljud meist peaksid peeglisse vaatama, kui Katsikesega peaks midagi juhtuma?(suitsiid või nii)Et oleks võinud jahh lasta naiivitaril rahus oma joru edasi ajada ja vähem tuuseldada ja sõimata.Nõrga närvikavaga inimestega pole nalja.Ja Katsile pikka meelt ja rahulikku iga(või vastupidi)
PesuMati6. märts 2014, 20:20
Sama tuleks meedia ajupesu ära keelata!
....6. märts 2014, 12:23
tahaks lihtsalt teada,6. märts 2014, 12:20
kes keelaja oleks, kas riigikogu otsus või, või mõni istsnts ?
ww5. märts 2014, 13:22
Juttu ei viitsi isegi kommenteerida - tavaline lusti hala, aga üks küsimus on mul "ajakirjanikule" küll -
ega pole kunagi kuulnud spellerist, mis automaatselt kirjaoskamatute trükivead ää korrigeerib?
EDA5. märts 2014, 10:44
K.LUST-oled suurim teiste ahistaja sõnadega.kirjudad tuntud inimestest väljamõeldisi.labased,sõimavad kommentaarid tulebki kustutada,miks moderaatorid ei tee oma tööd,pigem lisavad juurde.LUSTIL POLE MINGIT HARIDUST end ajakirjanikuks,reporteriks nimetada.VABA SÕNA POLE SÕIM,SEE HÄBISTAB KOGU EESTIT.MIKS LOETE ÕHTULEHTE-IKKA SELLEKS,ET KELLEGI ARVELT SAPP VÄLJA PRITSIDA.
Busa4. märts 2014, 09:51
Oli see perekonnapidu? Vist mitte. Julged avalikul üritusel (varem reklaamitud) kõigile näidata aga ei taha teada mida sinust arvatakse? Näita siis veel ja küsi kompensatsiooni ka.
jah3. märts 2014, 18:17
Kõigepealt peab inimene end ise kaitsma. Kui sa lähed avalikku ruumi, siis tuleb arusaada, et sellel on tagajärjed. Seda peaks rääkima juba koosi ja seda peaks aegajalt iseendale ka meeldetuletama. Kui ikka võtad riided seljast avalikus ruumis, siis pole midagi teha kui see pilt sellest levib ja seda kommenteeritakse.
m3. märts 2014, 15:42
Miks?3. märts 2014, 11:38
Proovi PL s ka sama teha,sealt oled ammu välja puksitud.
->> pole vajadust, sel ei leia kommentaare a'la "pane ennast põlema", " kahjuks tema ei ole surnud", idioot, oinas (mis kommenaari lõpus on juba muutunud lehmaks:DDD), krokodiil (tüdruku kohta) jms
3. märts 2014, 11:32
"Siin pole koht,kus sa oma kiitmisega hiilgad,"
Nii, näita mulle seda kommentaari, kus ma olen kedagi kiitnud, ootan huviga!
3. märts 2014, 11:29
sina oled terve maailma kaitsja,jäägu see igaühe enda teha
__
Eks ju, aga mida sina kisad, kui pätt läheb kallale? Ole vait ka võitle ise. Su lapsed ilmselt kiusavad väikseid ja sõimavad neid kitsdeks, kui keegi julgeb rääkida.
Milles küsimus?3. märts 2014, 08:18
Muidugi keelame ära, ja kes keelust üle astub selle pistame kinni. Vee, leiva ja piitsa peale, eluks ajaks. No problem :)
ohhoo3. märts 2014, 00:32
selline fotograaf peaks peale honorari head ja suurt vikerkaare värvides saama ja aina saama siis oleks korras ja demokraatlik ;surm surma vastu on ju noo vähemalt õiglane.
Rohkem pasa ajakirjanikke vangi panna ja head kahjutasud .
ohhoo3. märts 2014, 00:32
selline fotograaf peaks peale honorari head ja suurt vikerkaare värvides saama ja aina saama siis oleks korras ja demokraatlik ;surm surma vastu on ju noo vähemalt õiglane.
Rohkem pasa ajakirjanikke vangi panna ja head kahjutasud .
mingi omaarust ortograafiakorüfee üllitas2. märts 2014, 23:45
"Tark ei lähegi selliseid fraase kommenteerima ega vastuseid otsima.Õpi vähemalt õigekeel selgeks,kui isakeste lakei tahad olla."
p.o.
Tark ei lähegi selliseid fraase kommenteerima ega vastuseid otsima. Õpi vähemalt õigekeel selgeks, enne kui isakeste lakei tahad olla.
14.50 2. märts 2014, 15:11
Tark ei lähegi selliseid fraase kommenteerima ega vastuseid otsima.Õpi vähemalt õigekeel selgeks,kui isakeste lakei tahad olla.
14.35kas jälle2. märts 2014, 15:02
sina oled terve maailma kaitsja,jäägu see igaühe enda teha.Kas valitsus ja Evelin on ainukesed kellele liiga tehakse,et neid näed?,teiste kannatused sulle korda ei lähe,mis nendega tehakse.Siin pole koht,kus sa oma kiitmisega hiilgad,mine oma jumalatele koduteenriks,saad kasulikum olla.Proovi PL s ka sama teha,sealt oled ammu välja puksitud.
14:012. märts 2014, 14:50
Sa enne too välja näidet, kus mina olen kedagi sõimanud, siis räägime edasi. Ah jaa, sina ju nagunii ei vasta, sest vaevalt leiad põhjendatud vastust, Võibolla sina tead, miks peab lõpetada sperma laskmist urruauku samal ajal kui inimene ise laseb (või lubab laskma) suhu, Antud avaldus tõesti ei puutu teemasse, aga ju inimesel oli selleks oma põhjus, mis võib olla seotud teemaga, tema lihtsalt ei osanud sõnastada, siit ka täpsustatav küsimus. Kui sul küsimus ja sõim on sünonüümid, tee lahti EKSS.
2. märts 2014, 14:47
Ja ongi sellised isendid,öösel kell 4 istub arvutis ja vorbib Evelini artiklitele vastuseid,samas ütleb,et see ongi tema elu.See kordub iga artikli järel,kus vastupidist väita annab,olgu see siis mis iganes.Saab ju sellised mitmekesistajad moderaator välja selekteerida ,kui tahetaks.Päevalehes ma seda DDD-d ei kohta,lihtsalt ei anta võimalust ropendada ja sõimata nagu siin.Puhtalt valikute küsimus,mis ette võtta ja kommenteerijaid harida.
13:382. märts 2014, 14:35
"mis see antud konteksti üldse puutub????" Kui sa suudaksid mõelda loogiliselt ja teha järeldusi, saaksid ise aru, et otseselt. Kui nimene väidab, et "meedias saavad tümitamist-ikka pumbajuures olijad" ja sigatsevad, või "Kui inimene käitub nagu idioot", siis tekib õugustatud küsimus, miks tümitatakse nimetatud isikuid? Siin ei halasta isegi surnuid, õnneks vahepeal ÕL tuleb mõistus koju ja nad kommentaariumi panevad kinni. Kui midagi väidad, suuda oma väite argumenteerida mitte niisama lahmida ja teha inimestele haigeks. Muidu, Päevalehes inimesi idiootideks ei sõimata,
to haigus / 13:38, 2. märts 20142. märts 2014, 14:01
100% sinuga nõus,Õhtuleht vaevalt,et midagi ette võtab,kuid peaks. Küll õelutsatele ja sõimlejatele vasturohu leiaks.Kas või avaldada selliste tegelaste meiliaadressid,see oleks kõige lihtsam.Kukud sõimama ja kohe ujub välja su tegelik nimi.
haigus2. märts 2014, 13:38
Milles küsimus,võtke eeskuju Päevalehest,kommentaare kui palju aga labasus välistatud.Oleks ÕL sama vaja teha,mõtetu ilkumine saja nime all ja tahtmine diskuteerida mitte-millegi üle peaks olema välistatud.Aadressid on ju toimetusel näha,et plokeerida ülearune praht.Siingi näha,toobvälja mõne teksti ja hakkab provotseerima ,et temaga vestlusse laskuks.Pärast kaebame,et mingi pede võrku sattusime,ikka endal peab aru õiges kohas olema.Vt seda nimekirja eespool,mis see antud konteksti üldse puutub????Esitletud 01.03 -11.53-12.05-12.08-12.56 jne.DDDD
nii see on2. märts 2014, 11:44
ajakirjandus on ohtlik, moonutatud ja kallutatud, inimesed kardavd seda. avaldatakse olematuid väljamõeldidi, ajakirjanikke on nii palju ja kõik ainult avaldavd soppa.
muudkui keelata aga2. märts 2014, 10:47
Mitte kommentaarid ei tule ära keelata vaid artiklid, milles avaldatakse isiklikke detaile ebaküpsete noorte inimeste kohta.
Kiku2. märts 2014, 08:52
Kõike ei saa lollide pärast ära keelata.....saab ainult oma tegeliku nime all kommenteerida ja ongi.....
to ei2. märts 2014, 01:48
2011a. - 199, 2012a. - 212 enesetapu, kas sa oled neist kõikidest teadlik?
himuline2. märts 2014, 01:01
kommenteerida tohib, aga lugeda pole soovitatav1 Oma jamadele oodake andestust ja unustust iseendalt. Algatuseks olgu särk kuiv ja jalad koos!
ei1. märts 2014, 21:15
Seeon välja mõeldud jutt. Kui keegi oleks ennast kommentaaride pärast ära tapnud,teaks sellest terve eesti ja see teema oleks ammu üleval. Oli ju alles teema kus mingi välismaa tsikk ennast ära tappis mingite kommentaaride pärast,mis te mõtlete et meie oma inimestest siis ei teaks keegi? Ei tuleks kommentaare ära keelata. Tuleks vaadata mida suhu kallad ja mida kusagil teed,et pärast ei peaks häbi pärast maa alla vajuma. Hoopis sellega tuleks tegeleda.
1. märts 2014, 19:42
"Kui inimene käitub nagu idioot, siis on kõigil kodanikel võõrandamatu õigus omada oma isiklikku arvamust asja kohta ja seda ka vabas kommentaariumis teistega jagada"
Ole hea, palun konkreetsemat, siin on väike nimekiri: Anne Veski, Tätte, Veesaar, Veerpalu, Šmigun, Anette Veerpalu, Rehemaa, Tuli Roosma, Kihu Virve, Getter Jaani, Eve Kivi, Reikop, Välba, Aunaste, Deniz ja Kaia
-21. märts 2014, 19:40
Aga mis mõtte on suhu lakmisele!??
+0 -1
Ei ole? Mida siis vigud teiste kallale?
+1 -2
Ja te 2 kardate, et suu kaudu võib jääda rasedaks,irw
.1. märts 2014, 19:19
Kui inimene käitub nagu idioot, siis on kõigil kodanikel võõrandamatu õigus omada oma isiklikku arvamust asja kohta ja seda ka vabas kommentaariumis teistega jagada.
Samamoodi, nagu ajakirjanikul on õigus avaldada mitte kõige säravamaid soperdisi.
Ei saa liigitada inimesi "Jupiteriteks" ja "härgadeks"
Ja see enesetapu värk--kohe kindlasti, kui fakte veidi kontrollida, oli asja taga hoopis midagi muud. Kui üldse mingi enesetapp toimus. sest osal inimestel on komme haiglaseid fantaasiaid levitada.
Külamees.1. märts 2014, 16:50
Pühakirjas seisab : " Isa, anna talle andeks, sest ta ei tea, mida ta teeb ". Süüdimatutele netikommentaatoritele sobib sellest tuletatud manitsus, nagu ütles Joosep Toots Kiire kohta : " Isa, anna talle andeks, kuigi ta VAHEL ka teab, mida ta teeb ". Tegelikult näitab iga kommenteerija kommentaaris vaid ISEENDA vaimset taset ja sellest ei ole mingit mõtet kellelgi mingeid järeldusi teha, või tõde otsida. Tubli Katrin, et seda teemat puudutasid.
vaidleks vastu1. märts 2014, 16:35
inimene peaks tegude tegemisel arvestama sellega,et tegu ei jää pelgalt pimeda ööbaari varju . Julgesid teha,julge ka vastutus võtta ja mis kurja ja õudset siis märja särgi show "s on? Neid üritusi korraldataks palju ja ka päevavalgel. Ju olid ikka veel mingid kriteeriumid,mis mõjusid Ja osa inimesi ongi psüühiliselt labiilsed ning Eestis on enesetappude arv kõrge Inimesed peavad enne mõtlema,mida massimeediasse riputada Kõik needt witterid, facebookid ja muud,kuhu iga peeretus üles täheldatakse,on vist totude jaoks Ei maksa enda andmeid ja tegemisi ise eksponeerida .
4.471. märts 2014, 15:57
elukutseline kommiumis elutseja ja vingats.Isegi magada ei malda,läheb hommikuks vihast lõhki.Sellised võiks küll plommialla panna igaveseks,kelle rõõm vaid mõtetult ilkuda on.Moderaator ju ometi näeb,et hullunud parteisõdur jälle eesliinil võitleb.
vanaema1. märts 2014, 15:32
Igal asjal on mitu tahku-kes ise end afiseerib,et tähelepanu saada,on olukorrad ,mis tõesti meelepaha esile toova(poliitika).Kas-või tänane Liive palganumber,see on ju meie riigis kohutav ülekohus,samas pole siin vandumine mingi lahendus.Samas kommentaare lugedes ,saad näha kui erinev on inimeste arusaam ühe või teise olukorra suhtesEi ole ka saladus,et on igal parteil oma Kutserid ja ALAR1d.Antud kontekstis,miks ma peaks isiklikke pilte ja tekste maailmale näitama???Sealt ka igasugused kommentaarid,kellele ema ,kellele tütar-nii ongi.Ju siis oleme rahvana ka nii nõrgad,et oma pahameelt oskame vaid kirjalikult vormistada,mitte Maidanit teha
Poliitikud1. märts 2014, 14:33
unistavad sellest juba ammu, siis ei paljastaks keegi nende sigadusi.
jee1. märts 2014, 13:48
Rahvalaulik Lust1. märts 2014, 13:02
mõtle, kas tühi tähi kirjutatakse kokku, või pannakse mingi märgikene. Sellest võid järgmine kord heietada uut "põnevat" lugulaulu.
-11. märts 2014, 12:56
pederastia tuleks keelustada, mõttetu on spermat urruauku lasta!
___
Aga mis mõtte on suhu lakmisele!??
+0 -1
Ei ole? Mida siis vigud teiste kallale?
Helms1. märts 2014, 12:38
Lust, oled ise ka just selline "ajakirjanik". Kirjutad mingi sita kokku inimeste elust ja ei anna seda enne ilmumist isegi inimesele lugeda. Lust on täiesti süüdimatu inimene, hoidke eemale!
1. märts 2014, 12:08
Käib nutt ja hala, et kommenteerijad on tigedad ja pahad inimesed ja muudkui vinguvad, aga paraku need, kes seda kirjutavad ja räägivad, ei saa aru, et nad on ise samasugused vingatsid, ainult et nende vingumine käib kommenteerijate aadressil.
____
Ja nad sind oma vingumisega traumeerivad, eks ju:DDDDD
1. märts 2014, 12:05
pederastia tuleks keelustada, mõttetu on spermat urruauku lasta!
___
Aga mis mõtte on suhu lakmisele!??
1. märts 2014, 11:53
"Kes saavad meedias tümitamist-ikka pumbajuures olijad ja kas nende sigatsemisi peab vaid takka kiitma?"
Millise pumba juures on nt Tauri (hiljti surnud poiss), Ülle (maamees otsib perenaist), Anne Veski, Tätte, Veesaar, Veerpalu, Šmigun, Anette Veerpalu, Rehemaa, Tuli Roosma, Kihu Virve, Getter Jaani, Eve Kivi, Reikop, Välba, Aunaste, Deniz ja Kaia, .. jne?
Kindlasti 1. märts 2014, 11:04
tuleks lõpetada see inimtapjalik mõnitamine!
Kui on vajadus seisukohta avaldada, siis ainult väga avalikustatult, asjalikult.
paraku, paraku1. märts 2014, 10:32
Käib nutt ja hala, et kommenteerijad on tigedad ja pahad inimesed ja muudkui vinguvad, aga paraku need, kes seda kirjutavad ja räägivad, ei saa aru, et nad on ise samasugused vingatsid, ainult et nende vingumine käib kommenteerijate aadressil. Nii et see igavene palgi ja pinnu teema. Just eile võttis Kuku raadios sel teemal sõna üks aajakirjanik, kes väitis, et kommenteerijad on tigedad pensionärid. Ise arvan siiski, et kui jutt on mingist erakonnast, siis ilmselt kõige enam annavad tuld ikka vastaserakondlased. Seda on kõige paremini näha Foorumis. Ikka nii, et vaat, kus meie oleme need head ja õilsad, aga vastased ei kõlba kuskile. Mis kommentaariumisse puutub, siis, laske käia, pange kinni, jääbki muuks rohkem aega. Kahju küll, aga seda on iga lehe juures näha, et miskipärast jäetakse alles sageli just need mitte kõige viisakamad kommentaarid.
Selle juttu peale1. märts 2014, 09:41
Tahaks ma Lusti tutti näppida
....1. märts 2014, 09:19
Miks eriti halvustavaid kommentaare siis üldse läbi lastakse?
Eesti kodanik1. märts 2014, 09:09
Ei tuleks. Aga nad peavad olema nimelised. See tähendab,et kommendeerida saab ainult oma päris nime all.
tihti on kommid huvitavamad ja sisukamad, kui artikkel ise 1. märts 2014, 08:52
pannakse huvitavaid linke teemast jne. Vahel lihtsalt vaimukad ja vahel on tunne, et oled sattunud mingi palati komme lugema.
Las ma loen just neid anonüümseid komme, ma ei taha teada, milline see isik välja näeb või mis on ta nimi, on ta mees, naine, laps või vanur. See tekitab eelarvamuse. Nüüd aga loen ainult teksti ja selles sisalduvat sõnumit, kui seda on. Kõik oleneb teemast ja millises väljaandes ilmub.
Olen lugenud DELFIst neid pildiga ja täisnimega komme ja mind häirivad need. No lõustaraamatus on iga piiksu ja peeru juures pilt ja nimi, aga mulle ei meeldi.
Las jääda nii kuis oli!
Doktor1. märts 2014, 07:37
Meil on päris palju unetuid, kui kellaaegu vaadata. Mina kaasaarvatud.
Proff1. märts 2014, 07:12
Keelake enesetapud ära.. Ja vaesus.. Ja ametnike omavoli.. Ja taevanikisendav ebaõiglus siin riigis..
kuljer1. märts 2014, 06:35
pederastia tuleks keelustada, mõttetu on spermat urruauku lasta!
appi1. märts 2014, 04:47
Issand küll, kui kommenteerimine ära keelatakse, siis pole küll mõtet rohkem elada, see ongi ju kogu minu kui netikommentaatori elu :D teiste elude kommenteerimine ongi minu elu mõte, sest ma olen ju netikommentaator ja muuks kahjuks aega ei jää :D hahahahahaha
to mumm 23.171. märts 2014, 04:25
Jäta järgi oma kodumaa halvustamine.
Mind traumeerivad täiesti tõsiselt sinusugused kommijad, kes halvustavad ja tümitavad me kallist Eestit. See oma kodumaa mõnitamine on päriselt äärmiselt kurb ja rikub tuju.
Väga lapsik on uskuda, et mujal maailmas halba ei ole. Nii saavad mõelda ainult pisikesed lapsed.
Naine451. märts 2014, 04:21
Aga kus siis veel suhelda saab, kui mitte netis ? Reaalis ju suhtlemiseks võimalusi EI OLE.
Mul vähemalt ei ole. Ja kui netis ka suhelda ei saa, siis võib suhtlemisvaegusest hulluks minna.
mine perse Luulutaja1. märts 2014, 02:35
Katrin Lust on Eesti Ekspressi ajakirjanik , TV3 reporter, ning Õhtuleht vaid refereerib tema isiklikku blogi. Albers on aga varas.
Luulutaja1. märts 2014, 00:20
Nüüd on vist uus tase, et kui lugu ei ole, siis mõtleme välja. Raha vaja ju teenida.
Enne oli Albers, nüüd Lust.
Vähemalt on Albersi koht täidetud.
Jah saite ise ka lõpuks aru 1. märts 2014, 00:00
aga kõigepealt tuleks ära keelata ,need vihkamist ja vaenu õhutavad teemad.
asd28. veebruar 2014, 23:50
Kui sa sellise asja pärast enesetapu teed, siis edu. Loodus teeb oma töö ja nõrgad tulebki elimineerida. Ma nagu ei kujutaks reaalselt ettegi, et mingi nii idiootse asja pärast sellist asja peaks tegema.
Õpetuseks28. veebruar 2014, 23:49
Ära anna ühtegi intervjuud, ära plära tühja, võõraste juuresolekul, Sa ei tea kes su kõrval
on paparatso.
Lapi tark28. veebruar 2014, 23:22
Oleme siis jõudnud nii kaugele,et pretendeeritakse mõttele,kus kommiruum oleks nagu avalik arvamus (nagu bla,pla,bla).Naiivne ja loll inimene võib ainult seda järeldada.Siin taidlevad,jutlevad,sonivad,muhelevad,kõõksuvad,iitsuvad jne. iga päev samad näod ja nimed,kel pole muud essugi teha ja kelle ainuke väljund end tõestada paistab olevat kommiruum,kuna muud asjaliku põle teha ja ja ilmselt muud ei osatagi ega taheta teha.Mõistan seda ,kuna isegi olen selle konksu otsas ja sõltuvuses.Kui ikka mõnda kriba pole kuhugi kirja pannud on päev pekkis.Aga sellest saan ma vähemalt aru ,et minu arvamus ei ole avalik arvamus vaid minu isiklik kiiks iga teema kohta iba ajada,rippumata sellest,kas ma teemat jagan või mitte.Kohe pean vinguma ja virisema iga päev kommentaariumis siis tuleb hää uni ja tunnen ,et olen tegija.
mumm28. veebruar 2014, 23:17
Kahju, et inimesed ei saa aru, et nad vastutavad oma sõnade ja tegude eest. Eesti ühiskonnas vohab sadism. Inimesed naudivad, kui saavad kellelegi halvasti öelda... see on traagika. Tean inimesi, kes kannatavad ülemuste sadismi, karjumist, mõnitamist, sest ülemused maandavad alluvate peal enda nõrkust. See on põhjuseks, miks paljud lahkuvad Eestist. Kommentaarium on lihtsalt tegelik vaimne olukord Eestis. Nii ei tohiks see enam nii kesta, aga ...
tegelikkus28. veebruar 2014, 22:58
to -lapsehoidja välismaal oli tegelikult lits,kes teenis oma keha müümisega.Kes miinuse paneb,on ise hoor.
Pealkirjast sisusse süübimata.28. veebruar 2014, 22:31
Paratamatult tekib vahest tunne, et Eesti on ainult numbrites üli kõva riik. Moraali ja mõistuse poolest oleme aga neanderdaallastest madalamal. Kui reede õhtu olenemata teema lahti võtad kommentaariumi kohalt, siis võib ikka rabanduse saada. Pidid olema olemas moderaatorid. Noh jah need on olemas. Paraku ainult poliitiliste kallutustega. Vahest vaatad, et reffareid lastakse sõimata igasugu ilusate emakeele andidega ja kustutaksekõik, mis vähegi keskerakonda halvustavalt kritiseerib. Samas on asi aga täiesti vastupidine.
keegi räägib ja üritab teavitada teisi kergeusklikke, kes on välismaal suurte lubaduste asemel vastu pükse saand ja kohe tümitatakse selliste sõnadega, et isegi ÕSS tõmbaks krimpsu.
Osades artiklites ei saa muud moodi üldse kommenteerida, kui ainult läbi FB, Twitteri jne.
Küsiksin, et mis on sellest kasu??? FB-st leiab selliseid nimesi nagu "tahakeeraja" "trukkia" ja veel palju teisi ilusaid tegelasi, kes tegelikult ikka jäävad anonüümseks ja teisi täiesti karistamatult pori ja pasaga üle loopida. Pooldaksin teemat, et asi oleks konkreetselt tuvastamiseni nimi.
Kogu kommentaarium muutuks järsult ja uskuge mind ainult paremuse poole. Praegune on ainult purjus inimeste tati pritsimine. Et on tegemist jälle reede õhtuga, siis ma ei solvu üldse, kui siin punaste klahvide vehkimiseks läheb.
Modalava28. veebruar 2014, 22:27
Tõmban kannaga näkku, siis ka ära ei tunne? :D
mina 28. veebruar 2014, 22:12
lugesin küll sellest artiklist välja,et pigem on lust ise selle poolt, et kommentaarid keelata
niipalju kui neid üldse lugenud olen,siis need on küllalt vaenulikud just tema suhtes
eriti just ei hellitata
aga andke andeks,artikkel tundus küll väga kunstlik
isegi kui oli välja mõeldud,oleks ajakirjanikult oodanud mitte nii lapsemeelset käsitlust
blablablaaaaaaaaaaaaaa28. veebruar 2014, 22:03
Äkki tuleks ajakirjandus ja meedia üldse ära keelata.
haa-haa28. veebruar 2014, 22:02
sellised tibid ei loegi netikommentaare vaid laigivad üksteist veispuukides, pastakast imetud lugu
mammi28. veebruar 2014, 22:02
lusti jutt puha pask.Kui olekski nii,et inimesed hakkavad kommide pärast endalt elu võtma,siis oleks lust(lesbar) ja pderastid ammu maa pealt kadunud.
susi28. veebruar 2014, 21:52
..niigi on asi kontrolli alla aga peaks veel rohkem kommentaare maha võtma ,sest paljud on nn. valitsuse vastased ja kritiseerivad neid lollusi mis nad teevad " oma iseenese tarkusest " !
Merle28. veebruar 2014, 21:48
"Ma ei julge vist mitte iilagi kuskile ajakirjandusse sattuda..." lisas ta.
Aga võta näpust, Lust toppis su juba ajakirjandusse. HUVITAV, kas se neiu üldse loa andis see lugu ajakirjanduses avaldada?
Just nimelt, kuidas tavainimesi selliste ajakirjanike eest kaitsta, kes iga kuuldud loo kohe meediasse laseb?
Kuidas on Lust ise praegu targem sellest inimesest, kes teise fotod lihtsalt luba küsimata meediasse lasi???
Daddy28. veebruar 2014, 21:45
Blogimine, kommenteerimine jms. on vabatahtlik tegevus. Samuti on vabatahtlik nende lugemine. Kui oled nõrganärviline siis ei ole mõtet lugeda. Elu on nii või teisiti tänu interneti plahvatuslikule kasutamisele laua peal kõigile näha. Selle vastu ei saa. Pigem peaks tõesti iseendale aru andma, mida võib ja mida ei või. Siis pole põhjust ja võimalust enda kohta ka netist jama lugeda. Nii lihtne see ongi! Muide, Inglismaal olid kunagi masinapurustajate ühingud, takistamaks tehnilist progressi, mis kippus rahvalt harjumuspärase töö käest ära võtma. Kuhu jõuti? Tulemuseks oli arusaam, et progressi vastu ei saa.
caff28. veebruar 2014, 21:39
üldjoontes on ikka nii, et mida lollim jutt, seda lollimad kommentaarid ja vastupidi. Väljaarvatavad juhtumid välja arvatud. Huvitav siiski, milliste kõrgintellektuaalide poolt kirjutatud kommentaare märja T-särgi teemale siis oodati?
kahju et tibi närv vastu ei pidanud 28. veebruar 2014, 21:37
see et ühe tibi närv vastu ei pidanud ja ennast lihtsalt ära tappis mingi kommi pärast on ju tegelikult nii loll tegu ! Selle pärast ei saa veel komme ära keelama hakata ! Neil rikastel ja ilusatel ju isegi hea elu ja lulli löömin e käib ning isegi ei tohi enam midagi ütelda sest muidu rikas tibi näed laseb õhu välja endalt
kurr28. veebruar 2014, 21:35
"...haaras laualt oma PUNASES NAHKKAANES tahvelarvuti...". 19. sajandi ilukirjandus? või lihtsalt mõned täiendavad sendid?
see nende rikaste ja ilusate pärast 28. veebruar 2014, 21:30
keelame need ka ära sest siis ju rikastel ja ilusatel parem elu ning neid ju keegi puutuda ei tohi eks !
Pole vaja ennast eksponeerida ja probleeme ei teki28. veebruar 2014, 21:16
Pole vaja ennast ja oma isiklikku elu igal pool eksponeerida. Need rated ja feisbuukid...peab ikka olema kummaline psüühika, et ennast seal näidata., pilte riputada ja veel eriti oma pere lastest.
Olustvere obene28. veebruar 2014, 21:15
Lustikummut tahaks et pigem tema enda lugude kommenteerimine ara keelataks. Siis saab ta elada omas mullis ja uskuda ise ka oma foljetone.
Samas oleks krdima kahju kui seda tehtaks. Tema lood ja selle kommentaarid on saanud sooja koha eesti rahva folklooris ja sydames. Tihti lugedes tema juttude kommentaare, saan minagi alati lobusa meele tykiks ajaks ja hea kohutaie naerda alati.
Vanasti anti valja meie matsi preemiat. Voiks tema isiku ka kandidaadiks seada :)
Tervisi anglikaanimaa madaam siniverelisele siitsamast uugametsast ja jatka samas vaimus ;)
Andunud fann...
kas lust sai selle kaikaga, millega ise teistele lajatab??28. veebruar 2014, 20:55
ma olen nagu kusagilt lugenud, et kui talle vastata, ei kommenteeri, siis ta suudab ikka vastuse kokku soperdada. nii, et võib olla hakkab vaikselt karmavõlg tagasi tiksuma. ei maksa unnata.
see probleem kaob iseenesest, eestlased surevad välja v. lahkuvad ja hiinlased eesti keeles ei kommenteeri28. veebruar 2014, 20:50
kui pensioniiga suurendatakse, siis enamus vaatab, kas ei oleks kasulikum välismaal pigem töötada. Kui nt 19-67 Eestis töötada, teadmata, mis tulevik toob, ei ole vist just kena perspektiiv. Ja nagu näha, on ca 19-aastane Eestis veel tegelikult täiesti laps, mis siis, et tudeng ja kooliaeg kestab 12 aastat gümnaasiumis. Ei aita ka paljukiidetud Internet, kus teadmisi ammutatakse, vaimselt küpseks saada. Närvisüsteem iseasi.
Mari28. veebruar 2014, 20:47
Kommentaarid lubatud, aga ka kommenteerija olgu näha ja teada.
Radist28. veebruar 2014, 20:45
msi28. veebruar 2014, 20:39
kats, kas sa mõnikord oma lookesed enne avaldamist üle ka loed? loo lõpus ei mäleta sa enam, mis alguses oled kirjutanud. loo alguses kirjutad sa teisipäeva hilisõhtul toimunud vestlusest. loo lõpus õhkad pateetiliselt, kuidas sa veel 4 päeva hiljem selle vestluse teemal pead vaevad. aga teisipäevast pole ju veel 4 päeva möödunud. või pidi lookene ilmuma hoopis homme, aga honorari tahaks veidi varem kätte saada. kuu lõpp ikkagi.
Radist28. veebruar 2014, 20:33
Sorri, kõike head, aga su seekordne kirjutis kubiseb vasturääkivustest.
New Yorkist naasev tütarlaps keeldub igasugusest kokkupuutest meediaga, samas räägib oma surnud sõbrannast pika loo kellelegi "kui ajakirjanikule"?
Et nimelt tema sõbranna selle peale enesetapu teinud, kui boyfriend ta pullitamist internetis nägi. Järeldus - keelame netikommentaarid ja interneti üldse ära.
Kaak28. veebruar 2014, 20:26
Lust ja "mina kui ajakirjanik"?!?!? (vähkreb naeru käes maas)
vaatleja28. veebruar 2014, 20:26
kui keegi on nii loll, et netikommentaare südamesse võtab, siis ehk ongi parem kui ta kooleb. et ta sugu ei jätkuks. ja tegelt oli süü vist ikkagi pigem lahkuminekus, need kommentaarid olid viimaseks piisaks. ja veel üks nõuanne: kui sulle seakarja ruigamine südamesse läheb, siis võiksid omada vähemalt sedapalju mõistust, et mitte neid kommentaare lugeda.
kurr28. veebruar 2014, 20:25
välismaa staaridest oli lustil väga hea blufitud lugusid kirjutada. keegi neist ei saanud teada, et neist eesti kollases ajakirjanduses pajatab keegi lust-bukanan. kellest nad loomulikult midagi polnud kunagi kuulnud ega teda oma ihusilmaga näinud.
eesti teemadel kirjutab lust reeglina nii, et keegi anonüümne tegelane talle midagi rääkis. ja enamasti on nii need tegelased kui jutud lusti poolt välja mõeldud. hiljuti kirjutas ta buduaaris loo eesti juuksurist, kes olevat püüdnud talle selgeks teha, et 30-aastastel naistel ei sobi pikki juukseid kanda.
lust, kui blufilugusid välja mõtled, katsu teha seda nii, et neid võidakse ka uskuma jääda. Eestis on tuhandeid pikkade juustega 30-aastaseid ja vanemaid naisi. enamus neist käib ka vahel juuksuri juures. nii rumalat juuksurit nagu sinu buduaari loos pole Eestis olemas.
peaaegu iga sinu lause siin sisaldab liigseid sõnu, mida mõtte edasiandmiseks pole vaja. kas nüüd makstakse sulle juba veergude eest? ja 100 korda on kommentaatorid sulle selgitanud, mida tähendab numbri taha märgitud punkt.
"keelaks üldse online-ajalehed" ja jätaks vaid kodulehed ning pressiteated28. veebruar 2014, 20:20
ei ole vaja ühtki ajakirjanikku enam koolitada jne, kiviaega ning puu otsa tagasi. Ainult banaane ei ole. Need tuleb puu otsa kaasa vötta.
mina28. veebruar 2014, 20:16
nujah28. veebruar 2014, 20:04
isegi ei taha enam neid kommentaare lugeda kuna alati on need nii negatiivse alatooniga isegi pervertlikud et paneb imestama et kas siuksed inimesed on minu ümber ka et siuksed vihkamist täis ja elus pettunud kommentaarid kust siis komentaariumisse tullakse end välja elama nagu tihtipeale suht sisutud kommentaarid kusjuures.neid komentaare lugedes mõtlengi et kas siuksed inimesed tõesti übritsevad mind kes tegelikutl võivad olla pealtnäha viisakad ja toredad inimesed aga kommentaarides tuleb välja inimese tegelik loomus.minu arust võiksid need olemata olla ...
peaasi, et inimesed28. veebruar 2014, 20:00
leian ka, et iga inimene peaks juba oma tegudega vastama sellele, et kellelgi ei olekski huvi teda lehte panna28. veebruar 2014, 19:50
kui julged esineda, julge vastutada, iseasi muidugi ärakasutamine vms. ajakirjanike poolt. Mäletame veel hästi seda K. Heinmetsa tisslugu ja kiremist seal ümber. Aga mis selles ühes tissis siis ka nii erilist tegelikult?
INIMKONNA KOMMENTAARE,28. veebruar 2014, 19:48
Võiks küll kustutada igalt poolt.
Oi kui paha28. veebruar 2014, 19:48
Kes sind sundis sinna minema?? Tehti pilti ka ja.. nüüd oli jamas! 99% ise loll et lehte satud.
prooton28. veebruar 2014, 19:42
ei tuleks. Aga kommenteerimiseks peaks end identifitseerima. Meil on sõnavabadus seega ei saaks nagu kedagi selle alusel süüdi mõista ja karistada. Igal ühel on oma arvamus. Siis saab teada kes mida mõtleb ja kes on kes. Kas keegi on vaadanud mis toimub venekeelses delfis!!! vaadake ja lugege kes oskavad seda keelt!! Esiteks milline kallutatud informatsioon seal liigub ja teiseks vaadake kommentaare. Lugedes neid kerkivad ihukarvad püsti ...milline on see seltskond kes siin Eestimaal elab ja Ukraina sündmuste taustal on see veelgi õudsem. Ja kolmandaks: minul kui teist informatsiooni omaval inimesel ei ole võimalik seal oma arvamust avaldada sest see kustutakse seal hiljemalt 10 minuti jooksul!!!! Kas Eestis on selist ametkonda kes sellisele asjale tähelepanu pöörab???
tellitud artikkel28. veebruar 2014, 19:41
tellitud artikkel28. veebruar 2014, 19:41
tellitud artikkel28. veebruar 2014, 19:41
MN28. veebruar 2014, 19:40
NO MUIDUGI KUIDAS SIIS MUIDU, IKKA ÄRA KEELATA JA VANGI PANNA
klikid kaovad ju siis ka ja leht läheb pankrotti28. veebruar 2014, 19:38
v. ei lähe, reklaami nii nii palju
mamma28. veebruar 2014, 19:32
Mees28. veebruar 2014, 19:26
Kindlasti tuleb netikommentaarid ära keelata.Väga paljud kritiseerivad Eesti elu ja Eesti edulugu.Negatiivsed kommentaarid halvustavad asjatult Eestit kui edukate heaoluühiskonda.
SIIM28. veebruar 2014, 19:20
Igasugu kaliibri kuulsustel on kahtlemata see pidev jälgimine, pildistamine ning kommenteerimine (mis kohati päris nõme) mõnevõrra tüütav ning masendav. Aga pole parata, ise trügisid sinna kuulsuse juurde, teiste etteotsa. Sellest ka pidev tähelepanu. Minust näiteks ei huvitu mitte keegi, et mida teen ning kuidas olen. Olevat mingi hiina vanasõna: Et mida kõrgemale ahv palmi latva ronib, seda kaugemale tema punane pepu teistele kätte paistab! Seega, kui tahad rahu ning vaikust, ära trügi etteotsa. see võib lõpuks tüütavaks muutuda. Muuseas, kunagi nõuka ajal oli ka Jaak Joala repertuaaris mingi laul kuulsusest ning selle ahelatest.
28. veebruar 2014, 19:19
lust muidugi tahaks seda, hull eit, ja pastakast imetud lugu
lilli28. veebruar 2014, 19:19
mina ei taha, et minu tuttavad teaksid minu tõelisi mõtteid, mitte neid, mida neile räägin, aga ega siingi või kõike öelda, mis sülg suhu toob.
Bla28. veebruar 2014, 19:17
Anonüümsete kommentaaridega on see jama, et need kujundavad avalikku arvamust olles samas kirjutatud väikse rühma inimeste poolt. Olgem ausad, ENAMUS NENDEST EI OLE LUGEMIST EGA AVALDAMIST VÄÄRT. Kuigi me oleme harjunud neid lugema ei anna nad ajakirjandusele mitte midagi väärtuslikku juurde. Tänapäeval on miljon teist võimalust kuidas oma mõtteid avaldada ilma inimesi traumeerimata.
..28. veebruar 2014, 19:13
.. minul ei ole selle vastu küll midagi, et õige nime alla kommenteerida. Julgen öelda julgen ka vastutuse oma sõnade eest võtta.
Korall28. veebruar 2014, 19:13
Ehk oligi tegu veidi ülekäte läinud pega? Inimesed vintis. Siis pole ju midagi ka kommijatele ette heita. Ei tasu ikka palja pe-ga raekojaplatsile jalutama minna, kui ei kannata kriitikat. Iga mats võib su moblaga ülese võtta ja tuubi pista.
JEEP28. veebruar 2014, 19:12
Kui ilmub mõni ebakorrektne lugu või diskrimineeriv foto, on see pigem ajakirjaniku eetika küsimus. Sopaga ülevalamisi ning paparazzode pingutusi kedagi milleltki eriliselt tabada ei tuleks soosida, kuid mõned lugejad ennekõike just seda otsivadki. Midagi põrutavat diskrimineerivat ning nilbet.
teip28. veebruar 2014, 19:12
Kui pilti avaldada, siis peab ajakirjanik pildil olevalt inimeselt luba küsima selle avaldamiseks ajakirjanduses, aga mitte nii, et ajakirjanik teeb, mis tahab, ja teised teipigu suu kinni.
Internetipolitseile28. veebruar 2014, 19:11
tuli tööd küllaga kui Andrus teatas oma lahkumisest.Kommid olid ikka peamehe saavutuste väärilised nagu lugesite-nii avameelseid hinnanguid ei salli võimupartei mitte.
Kurradi kurjategijad,rsk.MEIE siin STENBOCKIS RABELEME PALEHIGIS,AGA lumpen POLE IKKA RAHUL.
MATS28. veebruar 2014, 19:09
Kommentaarid kui sellised on vajalikud, need on kellegi arvamus millegi kohta. Lugejate reaktsioon.Tuleks kindlasti kustutada rõvedad ning kedagi otseselt solvavad kirjutised, isiklikud rünnakud. Olen tähele pannud, et sellised aga pigem jäävadki üles. Agaralt kustutatakse hoopiski selliseid, mis on korrektsed arvamused, kuid on kellegi teise seisukohtadega vastuolus. Lihtsaim lahendus mõnede jaoks: kui oponent kirjutab liialt motiveeritult ning loogiliselt, millele on raske vastu vaielda, siis on lihtsam see ära kustutada. Teisiti arvajail lihtsalt suud kinni ning asi ants!
to:Kalju28. veebruar 2014, 19:08
Vaidlen vastu! Kui tegelane ei tegele sigatsemisega, siis pole halvakspanu-mõnitamist, nagu öeldakse, "õige hõlma ei hakka keegi". Kes saavad meedias tümitamist-ikka pumbajuures olijad ja kas nende sigatsemisi peab vaid takka kiitma? Oled ise ilmselt samasugune hämar tegelane, kelle tegemisi avalikkus teada ei tohi, sellepärast pelgatki.
njh28. veebruar 2014, 19:04
kõlab nagu postimehe rubriik "lugeja küsib" ehk hea võimalus kirjatsuradel ajada "oma asja", maksta kätte mingite arusaamatuste ja tagasilöökide eest. aga lustil on omapärane omadus, pöörata hetkega sinna, kust tuul puhub, täpselt nii kuis kasulik. küll oleme lugenud kiidulaule kui hea on Londonis jne jne ja õige kähku selle otsa, kui kallis seal ikkagi on elada, näiteid on küll ja veel. tüüpiline tuulelipp ja suhtmõttetute pseudoprobleemide vahtukloppija.
28. veebruar 2014, 19:04
Oli selline lugu kunagi küll!
tipsi28. veebruar 2014, 19:02
ei tule,sest see neti ajaleht ongi lugude kommenteerimiseks,kas tead Katrin Lust?
msi28. veebruar 2014, 19:01
kahtlen kõiges. tüüpiline lusti lugu. kui niisugune enesetapp oleks aset leidnud, oleks kollane ajakirjandus õigel ajal jaole jõudnud. pigem on lustil endal probleem kommentaaridega. eelmise blogipostituse alt kustutas ta ära 22 kommentaari, mis kõik vastasid õhtulehe kehtestatud reeglitele. alles jättis aga 1 rõveda kommentaari. lihtsalt pikemaajalised kommenteerijad tunnevad blogijat liiga hästi ja kummutavad tema muinasjutte eduka londoni seltskonnaajakirjaniku karjäärist.
selle loo pikad laused on eksitava sisuga. minust paremad keeletundjad võivad lahata mõnda neist..
Sander28. veebruar 2014, 19:00
Sellesse saab suhtuda mitut moodi. Kui räuskab-ropendab mingi kollanokk,siis selle soga eemaldamiseks ongi moderaatorid. Samas anonüümsed kommid jäägu, sest anonüümsena on inimene avameelsem-otsekohesem kui keegi tükib paska puhuma,siis IP´ga on tegelased ju tabavad, milles küssa. Palju on nõutud, et anonüümsed kommid olgu keelatud ja kõik esinegu oma päris nime all, kuid selle vastu on igati mõjuv põhjust. Kes ihkab tuttavate ilkumist, olenemata sellest kui teemasse ta kommis ja nii jääbki teinekord väärt mõte avaldamata.
robi28. veebruar 2014, 18:56
oot oot ....kes sa Katrin selline üldse oled? miks ma peaksin su kontrollimata juttu üldse uskuma? a mina hoopis arvan,et blogimine tuleks ära keelata!
kuidas ennast kaitsta?28. veebruar 2014, 18:56
Ei ole vaja käia koosviibimistel. On teada, et paljud on lausa haiglane komme pildistama kõike, mis ette juhtub ning riputama need pildid Facebooki või mujale. Teades, et ka meie seltskonnas on selliseid idioote, kes ei suuda oma elu elada ilma Facebookita, ma ei käi isegi firma ühisüritustel.
Jaaa28. veebruar 2014, 18:54
Kahju ma ei näe, mõnedel juhtudel kasu aga küll,
Kes28. veebruar 2014, 18:53
maniila1. detsember 2016, 16:54
saladuskatte all võin öelda, et Katrin Lust on ajakirjanik. Mis kommentaaridesse puutub, siis on tõesti asjalikke, aga samas jube palju pahna. Olen ise siin ja seal kommenteerinud ja püüdnud ikka positiivseid emotsioone edasi anda. Eks selle pärast ka palju nahutada saanud. Erimeelsust saab viisakas vormis edasi anda, mitte mõnitades ja sajatades. Mul on nii mõnestki inimesest suisa kahju hakanud.
28. veebruar 2014, 18:48
Kas Katrin Lust tuleks ära keelata? Varem mõtles välja lugusi staaridega, nüüd intervjueerib juba väljamõeldud lihtinimesi!
nett kom28. veebruar 2014, 18:47
tundub et liive palk eripensionid piilrongid hirmul
Kalev28. veebruar 2014, 18:38
Tahtsin veel lisada,et eesti kommenteerija on ikka väga tagasihoidlik ja vaoshoitud .Vaadake mis toimub mujal maailmas ,lugege või youtube kommentaare mõnele mahlasele loole
Kalev28. veebruar 2014, 18:36
Äkki on siiski süüdlane pigem inimene kes seda filmis või pildistas ja siis teistele ette tõi.Suurima väljaande inimesed oleksid pidanud mõtlema mida panna lehte ja mida mitte.Lugesin hiljuti kommentaare presidendi vastuvõtul käinud inimeste riietuse kohta ja oli samuti negatiivseid ütlemisi .Samas tean,et väga suurel osal inimestel on täiesti ükskõik mis värvi kleit ,või kes palju maksis ,ning kes kellega käib .Poleks mingit kleidi poleemikat kui seda ei tooda meedias välja.See kehtib ka teiste asjade kohta .
mmm28. veebruar 2014, 18:29
Pole teab, mis mürgises kommentaarid ega ka isiklikud.
http://publik.delfi.ee/news/pidu/fotod-tudengid-korraldasid-legendaarse-marja-t-sargi-show.d?id=4503...
Pigem põhjus ehk selles, et leidis, et ei suuda enam poisita elada ?
enamuse lugude puhul kustutatakse viisakad kommentaarid28. veebruar 2014, 18:26
ajakirjandus ei ole niikuinii vaba ning tegelikult see nn. sönavabadus on juba piiratud, kuid ei ole piiratud süsteemipäraselt. Samas kustutatakse ka osa lugusid, mis kellelegi ei meeldi. Eriti paistab silma Ilvese perekonna taustal.
M.K.28. veebruar 2014, 18:23
Miks siis ei vasta keegi ja ei avalda küsimust??? Miks ,kui tahad panna miinuse aga ei saa panna,sest et teie ei lase seda teha...???
üks päev oli lugu, et seda kuuldes töusevad köigil püsti28. veebruar 2014, 18:18
viisakad kommentaatorid juhtisid tähelepanu sellele, et ühes lauses on justkui midagi puudu.
Mann28. veebruar 2014, 18:18
Nüüd siis küsimus,et miks ei saa miinuseid panna,kui mulle ei meeldi kellegi arvamus....???
kommentaaridel on alati mitu tahku, aga selles loos oli ilmselt mitme asja kokkulangemine süüdi28. veebruar 2014, 18:16
oleneb teemast ja loost kindlasti, kuid kaotanud kommentaarid, kaotaks leht ka lugejaid, sest infost, mis artiklites, tihtipeale ei piisa. Samas meedia ehk teeb liiga küll, vötame näiteks siit loo "Presidendiball: need on enim kriitikat saanud kleidid läbi aegade." Kui moeloojad ja -disainerid ise ei jälgi kleitide hindamisel etiketti ega mingit süsteemi, teevad need lood ka haiget. Nt. kleidi pikkus. Kas on ölad kaetud v. ei ole? Üks vöib, teine ei vöi niimoodi käia. Üht kleiti on nimet. veidraks, teine ei ole seda kohe mitte, kuigi pealtnäha on üks veidram kui teine. Aga miks siis on veider? Mis on valesti? Materjal ei ole viimase moe järgi? Ball ei ole moeetendus. Musta nimekirja satuvad veel üsna normaalsed inimesed oma kleitidega.
M.K.28. veebruar 2014, 18:15
Paljuski on kommentaarid igati asjalikud,vahel ka väga naljakad ja lõbusad,kui mujal ei saa nalja,siis siin küll,kuid peab tunnistama,et vahest ka väga nõmedad ja mõni ikka väga mõnitab inimesi,mida ei tohiks ikkagi teha.Ja lõpuks,milleks tuua igale poole küll erakondi,küll isiklikult nimepidi erakonna esimehi,kes pole antud olukorras üldsegi seotud millegagi...
Zumin28. veebruar 2014, 18:12
Selliseid asju tuleb kahjuks ette jah, et mõni fotograaf avaldab ennem luba küsimata pilte aga arvamuste avaldamine ilma tsensuurita on inimõigus ning see peab ka selleks jääma edaspidi.