Kylie MinogueFoto: AFP / Scanpix
Inimesed
28. veebruar 2014, 07:20

Kylie Minogue: armastan Michael Hutchence’it siiani! (1)

"Kui ühel mehel on nii palju karismat, ei lülitu see niisama välja, sa lihtsalt ei saa seda inimest unustada. Ma ei tea, kuidas on see teiste tema naiste jaoks, aga minu armastus tema vastu püsib," tunnistab poptäht Kylie Minogue, kellel oli enam kui 20 aasta eest kirglik romaan varalahkunud rokkari Michael Hutchence’iga.

Kylie kiitis uudistesaidile News.com.au kolme nädala eest teleesilinastunud lühisarja, mis kujutab endise kuulsa Austraalia rokkbändi INXS tähelendu ja ansambli liikmete eraelu. Lauljatari väitel on tema ja bändi juhtfiguuri Michael Hutchence’i kaks aastat kestnud armulugu väga tõetruult edasi antud.

Minogue ja Hutchence hakkasid kohtingutel käima 1989. aastal, kui Kylie oli 21aastane. Nende vahel süttis leek juba esmakohtumisel. "Ma ei teadnud, kas kutsuda sind lõunale või seksima," ütleb rokimees (Luke Arnold) ühes stseenis nende kuuma kohtumise kohta.

"See on peaaegu täiesti õige. Peaaegu," kostab Minogue.

Ta tunnustab seriaali Hutchence’i mälestuse hoidmise eest ja nimetab teda ennast kehastanud Samantha Jade’i näitlejatööd fantastiliseks.

Hutchence’i bändikaaslane Kirk Pengilly rääkis Austraalia Kanal 7-le antud intervjuus, et kollektiiv oli üllatunud, kui Michael noorukese ja naiivse Kyliega käima hakkas. Pengily sõnul vormis pahelise mainega Hutchence üdini siira ja isetu loomuga neiut tublisti ümber. Ka rokkar ise nimetas Kyliega koos olles üheks oma hobiks tema ärarikkumist.

Kriitikud ja publik võtsid nunnu seebimullitüdruku küpsemaks ja naiselikumaks artistiks sirgumise soojalt vastu. Kylie jällegi oli Hutchence’i muusa ja inspireeris teda näiteks kirjutama laulu "Suicide Blonde".

Hutchence jättis laulja 1991. aastal telefoni teel maha, kuna oli armunud Taani supermodelli Helena Christenseni. Nad jäid aga Kyliega sõpradeks. Rokimehe elu sai kurva lõpu 1997. aastal, kui ta vaid 37aastasena ühest Sydney hotellist surnuna leiti. Pärast lahkamist nimetati ametlikuks surmapõhjuseks uimastite ületarvitamine. Pole kindel, kas see oli enesetapp või võttis Hutchense kogemata üledoosi.