Foto: Liis Treimann / Postimees
Film
27. veebruar 2014, 12:41

Monoteatri sünnipäevaetendust saab vaadata streemingülekandes (1)

Laupäeval, 1. märtsil astub Jan Uuspõld viimast korda publiku ette ülimenuka stand-up etendusega "Miks mina?"

Lõppeva turnee käigus korraldati publiku nõudmisel küll mitmeid lisaetendusi, kuid siiski ei mahtunud kõik soovijad saalidesse.

Et väärt meelelahutus jõuaks kõikide soovijateni, kantakse etendus sel laupäeval üle streemingülekandega aadressil www.monoteater.postimees.ee. Ülekanne algab kell seitse õhtul.

Ülekande ja selle etendusega tähistab Monoteater oma viiendat sünnipäeva.

Monoteater soovitab veebipileti osta ja ühenduse luua hiljemalt 5 minutit enne ülekande algust, et minimeerida võimalike häiretest põhjustatud viivitusi. Pilet ülekandele maksab 5 eurot.
Ülekande tehniliste lahenduste eest vastutab MIND MEDIA. Küsimuste ja probleemide korral pakub abi kasutajatugi aadressil: [email protected]

28. novembril esimest korda publiku ette jõudnud stand-up etendus on detsembris ja veebruaris teinud Eestile kahel korral ringi peale ning mitmel õhtul on Jan Uuspõld andnud järjestikku isegi kaks etendust ning seda vaid tunniajaste vahedega. Kõik need etendused on olnud välja müüdud ning saanud suure publikumenu osaliseks. Turnee käigus on antud 34 etendust.

"Muutsime Monoteatri tööpõhimõtteid. Toimime nüüd mitte kui teater, vaid kui popgrupp. Toome materjali lavale, mängime ühe või maksimaalselt kaks tihedat turneed üle Eesti ning siis liigume edasi juba uute stand-up etenduste ja oluliste teemade juurde. Kes nii-öelda rongile ei jõudnud ja live esitlust ei näinud, peab nüüd laupäeval usin olema ja viimast võimalust kasutama. Teatrietenduste ülekandmise koostöö Postimehega on täiesti uus ja väga ägedalt toimiv lahendus, esimene edukas pilootprojekt toimus eelmise aasta oktoobris," rääkis Monoteatri juht Karl Kermes.

Suvel tuleb Jan Uuspõld lavale koos Piret Kaldaga.