Nii Kairi Sesteri (heledas kleidis) kui Mai Pallingu vastuvõtukleidid pärinevad Riina Põldroosi kollektsioonist. «Tõeline jõuliste stiilide kombo: ägedalt dramaatiline, veidi juugendlik ja veidi kahekümnendaid meenutavad kleidid,» kiitis disainer Lee Reinula-Stern. Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
27. veebruar 2014, 07:00

Riina Põldroosi kleidid võlusid Kairi Sesterit ja Mai Pallingut esimesest pilgust (5)

"Nägin seda kleiti ühes moeseerias ja tahtsin seda endale kohe! Kleit sobis ja nii ma selle saingi," ütleb poliitik Kalle Pallingu abikaasa, "Ringvaate" reporter Mai Palling, kes kandis vastuvõtul Riina Põldroosi kleiti. Samast kollektsioonist pärineb ka poliitik Sven Sesteri abikaasa Kairi Sesteri vastuvõtukleit.

"Kõik moekunstnikud teevad ju vastuvõtuks üldjuhul rohkem kui ühe kleidi, selles pole midagi ebatavalist," ütleb Palling, et mingit üllatust tal ei olnud, kui Kairi kleiti nägi.

"Mul ei ole seda arvamust, et meie kleidid tohutult sarnased oleksid olnud."

Mai kleidi juurde kuulusid ehetest vaid kodusest kollektsioonist pärit tagasihoidlikud kõrvarõngad ning abielusõrmus.

Kairi Sester ütleb, et tema jaoks oli tänavu kleidi valimine üllatavalt lihtne.

"Juhtusin detsembrikuus Embassy of Fashioni moemajja ühe ürituse jaoks kleiti valima ja avastasin selle kauni Riina Põldroosi disainitud kleidi. Riina oli selle kleidi valmistanud "Kaamose" – Eesti moedisaini näituse – jaoks."

Sester ütleb, et armus kleiti esimesest silmapilgust, seega tuli otsus just see vastuvõtuks valida kiiresti.

Kairi tunnistab, et uuris disainerilt enne, mitu kleiti sellest kollektsioonist vastuvõtule läheb.

"Kuna Mai Pallingu kleit oli siiski minu kleidist erinev nii värvi kui detailide poolest, ei näinud ma sarnaste kleitide kandmises mingit probleemi." Kairi ütleb, et tema reaktsioon Mai kleidile oli väga positiivne.

Kairi kleiti täiustasid ehted, mis pärinevad ehtestuudio by karine– kollektsioonist "Pyramide".