Inimesed

Peeter Rebane soovib Eesti ühiskonda teineteise mõistmist ja sallivust (20)

LISA KOMMENTAAR

eemaletõukav26. veebruar 2014, 13:56
on alatasa kuulda, et meie, normaalsed inimesed, kes suudame elujätlikult elada, PEAME NEID PEDERASTE ARRRRMASTAMA ja SALLIMA. Need mehikesed, kes ei suuda naistega elada, kasutavad ära MEIE noorukeid, tõmmates enda kampa ja ilustades SELLIST ELU. See on MOES, Joodavad noorukeid ja alaealisi purju ning siis MÄNGIVAD nendega, nemad ei vägista vääää? Pidevalt sunnitakse neid sallima. EI salli ja ei hakka eales sallima . Peenikese häälega edevad moodustised.
Kulaa rebane palun mõistmist ja sallivust ka sinu poolt!26. veebruar 2014, 10:09
Eesti ühiskond ja poliitika ei võimalda kulla tark Rebane inimestele elu,et nad suudaksid olla mõistvad ja sallivamad.Sina õnnesärgis sündinu saad head palka,reisida,vaheldust rutiinist jne. Aga tead,et haigeks ja õelaks teebki inimesed rahavaesus,nälg,tööpuudus ja raamides istumine.Kõigile jumal ei ole andnud tarkust ja ilu,jõukust!
Ei vaata!26. veebruar 2014, 08:00
arva, et see nii tähtis teema on , et sellest rääkida vabariigi sünnipäeval. Rohkem nagu isiklik. Aga samas sallivust ja mõistmist on küll väga vaja!
kärss25. veebruar 2014, 23:21
sina alar ehk teed neil vahet sest oled pundis.tegelikult mina tean ka kes neist keda kepib,kes lapsi,kes omasoolisi aga point on selles,et seksuaalses mõttes värdjad on nad kõik.kotti ja tiiki.
kolla25. veebruar 2014, 23:03
musketär,su komm on küll maha võetud aga ma aiman selle sisu.tubli.surm pedenahkadele.
kahju25. veebruar 2014, 22:59
Miks peavad peded alati ilusad mehed olema
kuljer25. veebruar 2014, 21:39
moderaator on nähtavasti ka pederast ja heterofoob, kogu kriitika on eemaldatud ja kogu kiidulaul on jäetud.
Saadanas Selline25. veebruar 2014, 21:32
Teineteist saavad mõista ainult KAKS inimest omavahel olles.
Kui inimesi on rohkem kui üks, siis kasutage väljendit ÜKSTEISELE.
prook25. veebruar 2014, 17:49
Mis teil viga on inimesed. Kuhu te selle vihkamisega jõuate. Trukkimisega ei saa lapsi, tapame ära, vaadake mis nendega tehakse jne. Laske inimestel elada ja koos olla, kui hing soovib. Kui ei sobi naised, mis siis tegema peab. Vägisi koos olema, et mõlemad oleks õnnetud. Ma ei saa aru mida te taotlete, ..et kõik erinevad tuleks maha tappa. Mis jama te ajate pedofiilidest jne. Enamus homosid on lihtsalt homopoisid ja kõik. Perverte on nii heterote, kui ka homode hulgas. Ma ei hakka siin midagi selgitama, sest normaalne inimene saab ise aru. Mõistmatu on see vihkamine. Ma saan aru, et lähed närvi, kui mingi tohman sõidab sul ees 84 km/h, aga mis on sinu probleem, kui kaks meest on omavahel kuskil..
Musketärile25. veebruar 2014, 16:39
Sina, poolearuline, nüüd küll kellegi väljasaatja ei ole, eile irisesid Evelini kleidi kallal, täna hakkad juba inimesi riigist välja saatma, haige inimene.
telerivaataja25. veebruar 2014, 15:00
Päris sile näeb härra välja, vaatamata sellele, et 40 aastat ära elatud ja viies kümme jookseb :)
KIIDAN Peeter Rebast25. veebruar 2014, 13:48
Mind ei huvita tema armuasjad.Küll huvitab tema tegevus äri ja kultuuri alal--Nägin hiljuti noore Bondartšuki esinemist Moskva TV.s.Ta rääkis putši ajast ja millised huvitavad tegelased olid uue kultuuri eliidi kujunemisel Moskvas tegijad.Tema üheks heaks sõbraks oli tollal meie Peeter Rebane.Tuleb meelde ,et Eesti kultuurisuhteid saadeti saatkonda ajama tobuke Andra Veidemann.Tundke ja austage meie tegelikke tegijaid,kes on lugupeetud mitte ainult kodumaal...
Lilleke25. veebruar 2014, 13:37
Jaa Peeter ,seda meie ühiskonnas tõesti napib!!Kuigi tundub,et natuke on asi paremuse poole läinud!!! Nii,et inimesed hooligem ja mõistkem rohkem teineteisest...ja elu on ilusam!!!
Ma tahan jälle et 25. veebruar 2014, 13:31
Oravad ja irlitsikud kummardaks kesikute ees
To 12:2525. veebruar 2014, 12:36
Üks normaalne ühiskond koosnebki iagasugustest inimestest! Võta teadmiseks, et 100%-lt tervet inimest siin maamunal ei eksisteerigi! Tundub, et tegelane unistab vene aega taga, kus kõik pidid mõtlema ühtemoodi, kandma samasuguseid riideid ja kus statistiliselt ei olnudki invaliide!
Alar25. veebruar 2014, 12:31
Jälle loen siin rumalaid kommentaare, kus ei tehta vahet homoseksualismil ja pedofiilial! Selle asemel, et siin õelutseda, minge täiendage oma silmaringi ja teadmisi!
ja jah,25. veebruar 2014, 12:19
juba võtsime teatavaks, et erinevus rikastab.
maeitea25. veebruar 2014, 10:51
sõin just kartulisalatit, magustoitduga pole kiire!
SIIT KA MÕISTMINE ALGAB,, 25. veebruar 2014, 10:37
P. REBASELE ÜKS HEA KÜSIMUS OM:::????
1) KUI PRESIDENT ILVES ÜTLES KOLM TÄHTSAT ASJA --SIIS PEAMINE ONGI EESTLASTEL TERVIS !!!!
KUI KAOB JUBA TÖÖ--VÕIME TÖÖD TEHA --OLEDKI OMADEGA TÄNA , LÄBI !
KUI OLEKS HAIGE ARSTI--ABI KOHE SAANUD --OLEKS KA TÄNA PALJUD TÖÖL! MIKS MEIE RIIGI VALITSEJAD NII KÜLMALT--OMA TÖÖ---KÄTESSE SUHTUVAD?,, MEID POLE ENAM NII PALJU ,,ET EI JÄTKUKS
HAIGLATES KOHE KOHTA HAIGETELE! UURINGUD JA HEA RAVIMINE!!
PROUA ILVES ARSTINA JA ANSIPI NAINE ARSTINA-- PEAKSID IKKA
LEIDMA HAIGLA RAVIMISELE LAHENDUSE,, EGA MUJA EESTIS HÄID ARSTE POLEKSKI JU LEIDA,, KÜLL SIIS SAABUB TERVETE INIMESTEL SALLIVUS,,
totu25. veebruar 2014, 10:12
Aitäh,aitäh.Õige ja vahva veel ka,kuid selleks,et need lihtlabased igapäevaelu tingimused ka areneks,on vajalik ju ka eeldusi-vähem vaesust,vähem labast riiklikku demagoogiat,vähem ebavõrdsust,rohkem tähelepanu ja abi lastele,samuti vähem ükskõiksust,seda igal tasandil ning rohkem rahvalikku optimismi.Ainus jabur küssa on,kust neid eeldusi võtta,saada,kuidas heal juhul käivitada.Prrrrrr.