Saund

Rolf Roosalu: minu jaoks oli suurim üllataja Maiken (9)

LISA KOMMENTAAR

Mina ka ei saa aru24. veebruar 2014, 17:15
Kuidas kogu ülejäänud aasta jooksul sünnib laulukirjutajatelt suurepäraseid lugusid, mis oleksid Eurovisiooni väärilised. Aga võistlusel kandideerimas olevad lood on sageli nii veidrad, vägisi punnitatud, pastakast välja imetud. Ja kõik esitajad väidavad ja kiidavad, et küll neil sai hea lugu.
Jätke jama!23. veebruar 2014, 14:46
Ärge haipige seda Maikenit. Ta pole mingi tegija. Kel vähegi kõrva, see saab aru, et nii magedalt laulab vaid algaja. On temast peajagu paremaid, aga ikka ülistatakse teda! Miks? Mida ta nii suuresti teinud on? Kuidas saab üldse olla keegi õpetaja, kel pole laulmisest halli haisugi? Isehakanud õpetaja ja suur juht. Rolfi laule kuulan mõnuga, vabalt. Maiken jätke küll välja. Paha hakkab.
muusik23. veebruar 2014, 12:05
kui miski ei toimi,siis see oli selle noore neiu laulmine.Ta võib olla hea pedagoog aga soolo laulmise peaks kiiresti ära unustama. See oli äärmiselt kurb vaadata ja ütleks,et suurim põrumine sellel konkursil.Ja eriti tobedaks teeb,kui sõpruskond hakkab seda ülistama-mis jama see jama ja vaadake peeglisse.Aga ega see tähenda muud,kui ootame neiu koolitatud lauljate toredaid saavutusi.Ma lootsin sellest tõesti palju!
Mällo22. veebruar 2014, 23:30
Maiken maidan maiken maidan
kahjuks22. veebruar 2014, 20:40
Mind üllatas, et inimesed tulid lauluvõistlusele nii kehvade lugudega.
Mitte ühtegi tasemel lugu, odavas restoranis võib selliseid lugusid esitada.
Üsna22. veebruar 2014, 20:32
imelik, nüüd äkki leiab kirjutajaid, kes arvavad, et Maiken laulis mööda, ei pea viisi ja heli oli paigast ära. Mina ei tea, mis dimensioonis need kuulajad olid. Minul oli väga hea heli, väga puhas ja kõlav ning selge esitus, arusaadav tekst ja edasiantud sõnum. Olen Rolfiga sama meelt, et Maiken üllatas, sest see oli lihtsalt nii ilus ja hingeline.
rein22. veebruar 2014, 20:10
ei ole laulumies aga kõrva pitsitasid Mikeni vigased noodid või kuidas neid nimetada.
Üldiselt olid aga kõik tublid. ka need, kes edasi ei pääsenud
minu jaoks ka22. veebruar 2014, 18:38
ma arvasin, et ta midagi paremat on võimeline tegema, aga...
elu-olu22. veebruar 2014, 18:13
See on õige tähelepanek. Kas ka robotid tundsid selles inimeses tunnetega (südamega) esinemist? Ei tea. Aga "BAT I CAN FEEL IT..." meenub üks laul ja üks naine, kellega olles võis ka midagi tunda. Ei tea mis värvi see tunne küll olla võiks?