Film

"Monumendimehed" näitab, et inimelu on kunstist tähtsam (6)

LISA KOMMENTAAR

''tekkib''28. veebruar 2014, 13:39
mil viisil inimesed tänapäeval ajakirjanikuks saavad?
esimese klassi lapse tasemel mõtlemine,pluss räiged õigekirjavead.
ott25. veebruar 2014, 22:18
järgmisena paluks filmi kunstiaaretest,mis jänkid vasakule toimetasid.näituseks riigimarssal göringult näpatud marssalisau on siiamaani west pointi söjakoolis suureks vaatamisväärsuseks.
Ei saa25. veebruar 2014, 14:40
Viletsalt kirjutatud dokumentaalteosest ei saa teha põnevat filmi. Algallikas on viletsalt kirjutatud ja viletsalt toimetatud teos paljude mõttetute kordamistega. Muidugi oli filmi tegemisel oma põhjus - filmi püüti igati suruda labast propagandat. Ameeriklased head, juudid kannatajad, venelased nagu sakslasedki jubedad röövlid. Kahju näitlejatest, see film nende biograafiat ei kaunista.
Filmiarvustus23. veebruar 2014, 13:26
Agent22. veebruar 2014, 06:27
K4isin eile vaatamas. No Offence, aga t4ielik jura!!!
hm21. veebruar 2014, 19:31
Ise jään arvustajaga eriarvamusele. Minu jaoks ei pakkunud film mitte midagi muud kui pettumust. Ei saanud isegi aru mis žanrit film esindama pidi, kuna jäi kõikide jaoks liialt lahjaks, liialt pinnapealseks!? Karaktereid polnud korralikult välja joonistatud. Vaatamata suurele hulgale staaridele oli näitlemine alla igasugust arvestust - ei mõjunud kuidagi veenvalt. Kõik kulges kuidagi liiga kerges ja mänglevas tempos, pakkumata mitte ühtegi huvitavat hetke, jäädes samuti vähe informatiivseks. Filmil oli hiilgav taust/idee, mille edasiandmine totaalselt ebaõnnestust minu silmis. Julgeks hinnata kuskil 4-5 vahel(kümnepallisüsteemis).