Simon Cowell.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
21. veebruar 2014, 07:00

Simon Cowell vastsündinud pojale: "Olen sind kogu elu oodanud!" (1)

"X Factori", "American Idoli" ja veel mitme talendisaate teravkeelne kohtunik Simon Cowell toonitas aastaid, et ei kavatse isaks saada. Kuid sõbrapäeval sündinud esiklaps on karmi ütlemisega telemoguli teinud pehmeks kui vaha. "Olen sind kogu elu oodanud," olid 54aastase Simoni esimesed sõnad pisipojale.

Telekuulsuse sõbratar Lauren Silverman tõi New Yorgis ilmale 2,9kilose poja, kellele pandi Simoni isa järgi nimeks Eric.

"Terve ja nägus," rõõmustas vastne papa Twitteris, lisades: "Lauren on suurepärases vormis."

Eonline.comi teatel viibisid sünnitustoas peale Simoni ka 36aastase Laureni vanemad. Puudu oli vaid New Yorgi seltskonnadaami kaheksa-aastane poeg Adam, kes väikevenna sündides oli oma isa, Laureni eksmehe Andrew Silvermaniga puhkusereisil.

Silverman andis mullu juulis lahutuse sisse, süüdistades Laurenit truudusetuses ning nimetades kohtupabereis kaaskostjaks oma head semu Cowelli. Kaks nädalat hiljem sai avalikkus teada, et Lauren ootab Cowellilt last.

Mullu sügisel paljastas omaaegne poptäht Sinitta Briti lehes The Sun, et oli 1980. aastatel samuti Simonist rasedaks jäänud, kuid aborti teinud. See olnud nende mõlema otsus. Tagatipuks kannatas Sinitta terviseprobleemide all, mis muutsid raseduse lõpulekandmise kahtlaseks.

Lauljatar võttis kaotuse leevenduseks kutsika, kuid igatses ikkagi Cowelliga peret luua.

"Olen alati tunnistanud, et tahtsin Simoniga abielluda ja lapsi saada," ütles Sinitta, kel on nüüdseks purunenud abielust Andy Willneriga kaks adoptiivlast. Ta tõdes The Sunile, et Cowelli beebiuudis tekitas temas esmalt hämmeldust.

"Muretsesin tema pärast, sest ta ju ei tahtnud lapsi, aga nüüd oli see juhtumas."

Mullu oktoobris tunnistas Simon ajakirjale Parade, et tited tekitavad temas nõutust. "Ma ei oska nendega midagi peale hakata."

Kuid telekuulsus lisas: "Kui ta [poeg] on suurem, usun, et olen hea isa just nõuannete jagamise mõttes."

Nüüd aga on Mr Nastyks ehk härra Õelaks tembeldatud talendisaatekohtunikust paari päevaga saanud läbi ja lõhki issi, kes avaldab sotsiaalmeedias Ericu fotosid. Ta ei peljanud paaripäevase beebiga üksi kojugi jääda, sellal kui Lauren linna peal titeriideid ostmas käis.

"Viimased kolm päeva on olnud vapustavad," säutsus papa Simon 17. veebruaril Twitteris.

"Mul polnud õrna aimugi, kui palju armastust ja uhkust ma tunda võin!"