Foto: Studio
Saund
19. veebruar 2014, 15:14

Üritustesarja "Pukka Up" uuteks residentideks said kaksikvennad Falgotid (1)

Juba sel reedel klubis Studio toimuval Ibiza kurikuulsal üritustesarjal "Pukka Up" (vaata SIIT) on uued residendid – sõstrasilmsed kaksikvennad Marc F ja Artur F. Vennad Falgotid jõudsid möödunud suvel toimunud Movida Corona võistlusel finaali, tänu millele avanes neil võimalus keerutada plaate legendaarses Pacha klubis. 

Kuidas Movida Corona muutis teie vaadet DJ-maailma telgitaguste kohapealt? 

Movida Corona avardas tohutult meie silmaringi ja nägime kogu music scenet hoopis teise nurga alt. Saime palju uusi ja kasulikke tutvusi üle terve maailma. Kindlasti ka õppisime nii mõndagi kasulikku ja vajalikku meie tulevasteks aastateks.

Ühe korra võistluste käigus olete vist mõlemad Funktion 1 heliga saanud mängida, kas olete kohanud seda ka mujal maailmas ja millised on DJ vaatevinklist erinevused muude helisüsteemidega võrreldes?

Tegelikult oleme saanud mängida isegi kaks korda Studios ja võib tõesti öelda, et see oli väärt kogemus. See emotsioon ja enesetunne, mis tekib mängimise ajal Funktion 1 heliga, on mõnes mõttes kirjeldamatu. Heli on niivõrd puhas, terav ja massiivne ning pole ühtegi üleliigset müra ega asja, mis võiks häirida. Kahjuks pole me kuskil mujal peale Eesti selle heliga veel just mängides kokku puutunud. Kiidusõnad Club Studiole!

Studio on tuntud kui mõnevõrra teistsuguse/nõudlikuma külastaja poolest, mida on oodata tavapärastest Marc F & Artur F settidest erinevat?

Oleme kursis ja teeme juba praegu ettevalmistusi "Pukka Up'iks"! Lubame väga energilist ja groovy soundi. Tuleb kohal olla ja kuulata!

Kas mäletate te oma esimest ülesastumist DJna? Oli see koos või eraldi?

Ausaltöeldes väga täpselt enam meeles ei olegi, aga eks kõik algas noortepidudest ja sel hetkel mängisime eraldi.

Kas teil on ka mõni eeskuju, kes kas oma isikliku brändi loomisel või muusika poolest on teile eeskujuks?

Neid on kindlasti väga palju, aga kui tooks mõned hetkelemmikud välja, siis nendeks võiksid olla: Prok & Fitch, Bontan, Weiss, Claptone, Hot Since 82, MK...

Kes on need DJd, keda te kindlasti kunagi tahaksite näha mängimas?

Mark Knight, Carl Cox, Steve Lawler.

Kui saaksite valida ükskõik, kelle muusikaajaloost, kellega minna õhtusöögile, siis kelle te valiksite ja miks?

Selleks inimeseks võiks olla Mark Knight. Tema just sellepärast, kuna ta on olnud meile inspiratsiooniks täitsa algusest peale. Mark on tohutu talent, kes silma paistnud just eelkõige sellega, et ta on suutnud igas loos hoida seda enda puudutust, mis teeb loo omapäraseks ja kannab tema iseloomu, kuigi lugude stiilid on olnud väga varieeruvad alates deep house'ist kuni progressive-house'ini välja.

Mis toob teile aasta 2014?

Palju uusi ja väga põnevaid muusikalisi elamusi. Oleme välja töötanud enda jaoks 2014. aasta eesmärkide listi ning teeme hetkel nende elluviimseks kõvasti tööd. Usume, et 2014 suvi saab olema meie jaoks üheks võimsaimaks hooajaks kõikide aastate jooksul. Tulekul palju väga suuri üritusi ja mänge, kus oleme ka residendid.