Foto: Kuvatõmmis
Inimesed
19. veebruar 2014, 13:32

VIDEO: Madonna endine taustatantsija Jaan Roose rääkis, kuidas ta staariga koos kinos ja üritustel käis (9)

"Madonnale saadeti minu talvevideo, kus ma talvel trenni teen ja ta ütles, et tooge see poiss kohale," rääkis Roose, kes läbis koos superstaariga 35 riiki, 65 linna ja 61 hotelli ja andis 88 etendust.

Kuigi Pärnu Jääfestivali meeskonna rõõm öisest külmast jäi üürikeseks ja tuline päike sulatas eile pealelõunal tunniga jääskulptuurid ja jääteaduse väljapaneku, ei seganud see endist Madonna taustatantsijat ja slacklinerit andmast festivalil meeldejäävat etendust.

Pärast festivalil pööraste ja eluohtlikke trikkide sooritamist jagas Roose muljeid, kuidas tal õnnestus üldse popstaarile tausta tantsima saada ja kuidas ta Madonnale ja tema lastele slackline'i õpetas.

"Inimesed tavaliselt mõtlevad, kas Madonna rääkis oma tantsijatega või käskis neil eemale hoida, aga ta kutsus meid enda juurde filmi vaatama. Käisime koos kinodes ja ta kutsus meid üritustele." Roose märkis veel, et ühel õhtul sai popstaariga isegi tantsu vihutud.

Roose tõdes, et tal on veel Madonna kontaktid alles ja nad on vahepeal suhelnud, aga  edaspidisele koostööle superstaariga ta ei looda.