Inimesed

Kokk Gordon Ramsay: nutsin Michelini tähtedest ilma jäädes, nagu oleksin kaotanud kallima

Kais Allkivi, 19. veebruar 2014 07:00

5 KOMMENTAARI

p
prook/ 20. veebruar 2014 03:11
Toidutegemine ei ole mingi "kunst". Inimene lihtsalt peab sööma. Tehke praekartult ja kõrvale praepeekon. Salatiks näiteks kurgi-sibula hapukooresalat, kaanige piima peale ja kõht on punnis nagu trumm. Ei mingit michelini tähte.
a
aga nõus täielikuga/ 19. veebruar 2014 12:42
see on ikka kõikse subjektiivsem asi ever ! ja arvan ka. et koka-kunst on absurdini viidud. ammu juba :D
a
aga/ 19. veebruar 2014 12:41
miks ta alati nii kuradi närviline on ? lemmik töö ja puha ...
l
Lible/ 19. veebruar 2014 11:49
Ka kõige kõvemad peavad olema suutelised ühel päeval vastu võtma kaotust!
t
täielikult/ 19. veebruar 2014 09:12
ülehinnatud kulbiliigutaja. algaine maitse asemel saad assortii nn. maitseainetest.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee