Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Õhtuleht 80
Inimesed
Noored nähtavaks
Tähed ja tähekesed
Tele
Muusika
Film
„Kinosaade“
Teater
Üritused
Arvustused
Kerge uurib elu
Inimesed
Kokk Gordon Ramsay: nutsin Michelini tähtedest ilma jäädes, nagu oleksin kaotanud kallima
(5)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(5)
värskemad
parimad
vanimad
prook
20. veebruar 2014, 03:11
Toidutegemine ei ole mingi "kunst". Inimene lihtsalt peab sööma. Tehke praekartult ja kõrvale praepeekon. Salatiks näiteks kurgi-sibula hapukooresalat, kaanige piima peale ja kõht on punnis nagu trumm. Ei mingit michelini tähte.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
7
9
aga nõus täielikuga
19. veebruar 2014, 12:42
see on ikka kõikse subjektiivsem asi ever ! ja arvan ka. et koka-kunst on absurdini viidud. ammu juba :D
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
4
16
aga
19. veebruar 2014, 12:41
miks ta alati nii kuradi närviline on ? lemmik töö ja puha ...
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
12
6
Lible
19. veebruar 2014, 11:49
Ka kõige kõvemad peavad olema suutelised ühel päeval vastu võtma kaotust!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
16
täielikult
19. veebruar 2014, 09:12
ülehinnatud kulbiliigutaja. algaine maitse asemel saad assortii nn. maitseainetest.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
25
7
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
TELLIMINE JA KOJUKANNE
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
twitter
youtube
instagram
rss
apple
android
KOMMENTAARID (5)