Inimesed

Kokk Gordon Ramsay: nutsin Michelini tähtedest ilma jäädes, nagu oleksin kaotanud kallima (5)

LISA KOMMENTAAR

prook20. veebruar 2014, 03:11
Toidutegemine ei ole mingi "kunst". Inimene lihtsalt peab sööma. Tehke praekartult ja kõrvale praepeekon. Salatiks näiteks kurgi-sibula hapukooresalat, kaanige piima peale ja kõht on punnis nagu trumm. Ei mingit michelini tähte.
aga nõus täielikuga19. veebruar 2014, 12:42
see on ikka kõikse subjektiivsem asi ever ! ja arvan ka. et koka-kunst on absurdini viidud. ammu juba :D
aga19. veebruar 2014, 12:41
miks ta alati nii kuradi närviline on ? lemmik töö ja puha ...
Lible19. veebruar 2014, 11:49
Ka kõige kõvemad peavad olema suutelised ühel päeval vastu võtma kaotust!
täielikult19. veebruar 2014, 09:12
ülehinnatud kulbiliigutaja. algaine maitse asemel saad assortii nn. maitseainetest.