Saund

«Eesti laulu» saatejuht Lennale: «Ära roni lapse kõrvalt tööle!» (100)

LISA KOMMENTAAR

Pearu2. märts 2014, 02:25
Vaheoja on mats ja ei saa aru mida räägib.
milles asi25. veebruar 2014, 08:33
naljad olid head ja kindlasti on Lennal niipalju huumorimeelt, et ei pahanda.
tanja21. veebruar 2014, 16:10
äkki oli idee hoopis Lenna poolt, laul oli selline kahvatuke, tea kas oleks ikka kuhugi jõudnud; aga kus nüüd on kisa ja lärmi, kõik teavad, ja tahavad teda kaitsta ja hääletavadki tema poolt ja nii ta saabki eurovisioonile sõita......... aru te ei saa siis.....................
Mum18. veebruar 2014, 23:30
Mum18. veebruar 2014, 23:27
Mina arvan, et südamesse võtavad sellist huumorit vaid naised, kes ongi oma laste kasvatamisega veidi hätta jäänud. Kasvatan ka ise oma mehe last, kelle jaoks ta emal enam aega pole. Mul on ka endal laps ja saan sellegagi hakkama. Mind see kommentaar küll pikemalt mõtlema ei pannud. Ka Lennat ju väidetavalt mitte. Netikommentaatorid on oma kodus tegemata töö pärast ilmselt ebakindlad ja kaitsepositsiooonil:) laske nüüd teleinimestel olla ja vaadakevahelduseks nt briti telesaateid, kus on vaja hoopis kõvemat valaläve....
Kes iganes?18. veebruar 2014, 21:48
Mis teha?Oh,ei saa need kommenteerijad-õelutsejad aru,et must huumor nende pihta käib.Need raiuvad ikka oma.Tore,et Lenna südamesse ei võta ja mõistab.Lenna on igati kena,armas ja kindlasti hooliv ema.Palju valusam on vaadata neid noori emmesid,kes lapse kõrvalt enam millegagi hakkama ei saa,ainult kiunuvad,Oh kui raske.Vot see oleks pilkamist väärt.Tublid noored hakkajad naised Lenna ,Birgit jt.,kes ei halise vaid tegutseva.P.S.Teie ,kes te vingute nende noorikute kallal,minge õue jalutama ja rahunege maha!
Eva18. veebruar 2014, 14:10
Vaheojal on laes rippudes midagi ajudesse tilkunud, jõhker mats . Ja see Eesti laulu emme peaks ikka vaatama mida saatesse lubab.
keskmiste kiituseks.18. veebruar 2014, 10:36
No kuulge! Need vahepalad olid ju huumorivõtmes.Lenna laulis ikka hästi nagu alati.Selge see,et kui talt oodatakse Madonna moodi staari-käitumist,siis see on mõttetu.Me oleme pisike maa ja käitume vastavalt sellele.Kahtlemata laps võtab oma osa.Aga laps tuleb meie riigis ikka ära teha,kuigi oleks võinud seda ju ka hilisemaks jätta ja lauljakarjääri veel panustada.Aga mis tehtud, see tehtud.Tublid poolevinnaga inimesed oleme igal alal!
jah18. veebruar 2014, 08:09
Roosi17. veebruar 2014, 22:13
Ei olnud laule,ei šõud ja kõik ei ole tõesti nali,mis üle huulte lipsab.Selleks peab proff olema et spontaane nali oleks tõesti elamuslik.TV-s esinemine ei loe võrdne saunalaval mulisemisega.Madal profiit
Roosi17. veebruar 2014, 22:13
Ei olnud laule,ei šõud ja kõik ei ole tõesti nali,mis üle huulte lipsab.Selleks peab proff olema et spontaane nali oleks tõesti elamuslik.TV-s esinemine ei loe võrdne saunalaval mulisemisega.Madal profiit
ema17. veebruar 2014, 21:27
minu arvates ütles Vaheoja igati õieti. Iga õige ema prioriteet on tema laps,alles siis tuleb kõik muu Pole nii,et poetame selle lapse ära ja teeme aga oma tilu-lilu edasi. Kui ei suudeta pool aastat või aasta oma lapsukesele pühendada,siis pole asi õige Kõõrutajaid on niigi palju ja laulujoru võib ajada küll ja veel Hoolidgem ikka om apisikestest,kelle jaoks te olete maailm atähtsaim isik. Armastage om alapsi ja pühendage neile see aeg,mil nad on veel nii abitud ja teist sõltuvad Pole midagi tähtsamat om lapse heaolust!
tõestage17. veebruar 2014, 21:13
kõik, kes te Vaheoaja kutti tümitate, Teil on võimalus anda reaalselt, mitte siin virtuaalselt, oma hääl ja poolehoid 95 senti maksva telefonihääletusena Rauale ja Lennale, mis sest kui laul ei meeldi ja Raud ise on sama ja hullemgi veel, aga " suur solvang " saab rahaliselt kompenseeritud.
jan17. veebruar 2014, 20:31
jutt jummala õige aru ma ei saa neist eesti naistest!?Õigemeel kah täpselt sama sugune!
peale lapse sündi algab ema puhkus mitte ei ronita lavale!või on raha nälg nii suur nendel eesti nais lauljatel!
suud kinni, igavesed irisejad17. veebruar 2014, 19:40
Mina sain küll niimoodi aru, et ta pilkas netikommentaatoreid. Täpselt selliselt kõik kõlaski nagu kommentaaridest pidevalt lugeda võib. Kõiki tööl käivaid kuulsamaid emasid ju sõimatakse pidevalt, et rongaemad ja kasvatagu last. Tavaliselt sellised juhmid lahmijad arvavad, et nad on ise superinimesed. Tegelikult on nad oma isiklikus elus nii kibestunud, et kadestavad kõiki ja kõike. Vähemalt sel kritiseerimise perioodil saavad ennast natuke paremaks mõelda ja kujutada endale midagi ette, mida nad pole. Kui nüüd neist naljadest ka aru ei saadud, siis ei oska enam küll midagi kosta.
asd17. veebruar 2014, 19:07
terve see kommentaari teema seal laulude vahel oli nagu sitt, puhas sitt. hirm naljakad taheti olla, aga kokku tuli tüüpiline ajuvaba redneckilik jutt, mida ainutl idioodid suust välja ajavad. Need "kohtunikud" võiks kaduda tagasi 90-datesse kus nendel veel mingisugust talenti oli. 2014 ei salli selliseid saamatuid fäggoteid.
naine17. veebruar 2014, 18:37
õeluste eestlaste maod, kuidas on see imekaunis lauljatar rongaema.mina käisin ka laste kõrvalt tööl,ja kui laste isa suri ,kas ka mina olen ronga ema,võin öelda julgelt lapsed kasvasid korralikumad kui mõne isa- emaga ära hellitatud jõmpsikad .need õelutsejad vist pole kunagi tööl käinud ,kirute riiki,kallid naised ega riigiisad pole teile lapsi teinud.
no ei ole naljakas17. veebruar 2014, 18:37
oli see mõeldud naljana või mitte, aga selline nimetus nagu rongaema meie Lenna kohta ei sobi kohe üldse mitte ja polnud üldse naljakas, vaimukas ega äge kuulata, piinlik hakkas selle mehe pärast. Lennat pole mõtet teda poriga loopida ja mis jutt see on, et aastase lapse kõrvalt ei või võistlusest osa võtta? Me ei ela enam 19. sajandis.
mhm17. veebruar 2014, 18:32
selge pilt, mis toimub. indrek vaheoja nime kuulen ma esmakordselt, ei teadnudki, et selline etv saatejuht on. Lenna aga on tõeline staar, tuntud nii kodu- kui välismaal ja ei imesta üldse, et see vaheoja end tema nime külge pookis. muidugi õudne jura, mida ta suust välja ajas seal, täitsa häbi hakkas kuulata sellist jama, selline inimene ei peaks teles töötama.
Noo siiis17. veebruar 2014, 18:08
"Lenna tõdeb, et kogu möll Vaheoja väljaütlemiste ümber väsitab teda, sest kõige olulisem on ikkagi muusika ja laulud".
Hügieenik17. veebruar 2014, 17:20
Kaua te kirjatsurad mõtlete seda mõtetut teemat veel kaua nämmutada, kas nii kaua kui tatt suus ära kuivanud on!? Te olete ise ühed parajad RONGATSURAD!
mehed ei taipa17. veebruar 2014, 16:28
seda teemat,millega ei naljatata üldse.
Tiina17. veebruar 2014, 16:17
Mul jäid need laulud vaatamata, sest vahepealsed kommentaarid olid üsna nõmedad. Esinejad püüdsid teha head nägu, aga nalja küll ei saanud. Ja jube pikalt kommenteerisid, nii et poole pealt keerasin teisele kanalile. Loodame, et finaalis jäetakse nõmedad kommentaarid ehk ära.
kas17. veebruar 2014, 16:13
mõni kardab, et Lenna võtab tema koha omale kui suudab lapse kõrvalt ka tööd teha.See Indrek on tegelt yks täielik TROPP
Liis17. veebruar 2014, 15:21
kahjuks on tõelised naljamehed-naised läinud manalateele ja uus generatsioon ei oska nalja teha, vaid ainult ilkuda ja halvamaigulist nalja teha. Peeter Oja on teada ja tuntud. Ta on ikka näitleja, aga isehakanud näitleja - võiks ikka jääda oma liistude juurde. Tehku oma lollusi koos puhhiga. Ega sellel kodusaatel tema juhtimisel ka õiget mekki pole.
Tiina17. veebruar 2014, 14:38
No mina ei saa aru, mis probleem on tekitatud. Need vahekommentaarid olid nendele meestele omased ja ma ei saa aru, et võetakse tõsiselt nende sõnu. Eks ta ole jah, inimesed on nii morniks muutunud, et ei tohi üldse mitte mingit nalja teha, ka mitte musta huumorit. Alati kohe tuntakse ennast ka puudutatuna ja solvutakse mittemillegi peale.
jouu17. veebruar 2014, 14:33
Jiizaz.Miks võtate mingi võõra inimese sõnu nii südamesse? Te ju ise teate, kes te olete ja milline olete. Kui südamesse läheb, ju siis on tõetera sees. Ma olen alati lahmijatest üle olnud, sest ma tean, milline ma olen ja milline mitte. Ning kui keegi ütleb,et olen a la laisk ,siis ütlen,et " nojah, vahel ikka.Mulle meeldib laiselda. Selles pole midagi halba. Parem ikka, kui tööd rabada" Olge asjadest üle ja te näete, kui kerge on elu. Elu lähebki raskeks, kui kõik käib südamest läbi. Võtke ainult armastust ja õnne südamesse, ülejäänust olge vaimselt üle!
Kena päeva:)
17. veebruar 2014, 13:46
Birgit lendab oma imikuga Taisse, pole normaalsem
17. veebruar 2014, 13:23
Lenna oleks võinud minna ja korraliku litaka sellele mölakale pikki vahtimist virutada ja nii, et see ka oleks vaatajateni jõudnud. Aga minu tee pealt hoidku see mölakas end nüüd kõrvale, sest ma ei jäta võimalust kasutamata, ühele endast nõrgemate solvajale hambaravi teenust pakkuda.
Liis17. veebruar 2014, 12:17
Lenna väljaütlemine, et emadus on väga hell koht , on tõsi. Mina pean kõrvaltvaatajana Vaheoja ütlust äärmiselt jõhkraks ja solvavaks. Mina ei tahaks küll sellise jõhkardi naine olla, sest iial ei tea, millega ta võib solvata. Kui ta on lapsevanem, siis kaastunne emale, kes peab taluma pereisa jõhkraid väljaütlemisi ja Winni Puhhis tehtud lollusi. Soovin Lennale tugevat närvi ja edu finaalsaates!
kuri17. veebruar 2014, 11:34
Mina isiklikult ei pea küll sellisest mehest lugu ja ta ei vääri mingit austust ,kes selliseid sõnu kasutab teise inimese kohta.Võibolla Vaheoja kasutab sellist käitumist oma laste ema peal ja nüüd äkki läks meelest ära, et pole kodus.Öeldakse et mis meelel ,see ikka keelel, ju siis tema mõtteviis on laste ema kohta selline.
17. veebruar 2014, 11:14
on on teada, eestlaste huumoritajust räägitakse anekdoote
Nukits17. veebruar 2014, 11:02
Appi! Kuidas saab olla nii rumal? Vahetekstid olidki parim osa saatest, muidu poleks kannatanud saadet vaadatagi, enamik laule olid ikka nii alternatiivsed, et anna olla. Kui enamik neid kolme mehe kommentaare tõesti üksüheselt võttis ja see kirjutis siin polegi meediapartneri poolt haibitud "skandaal", siis on asjad eestlaste huumoritajuga ikka väga halvasti.
17. veebruar 2014, 11:00
"Hitleri ajal selliseid nähtusi polnud igatahes :D"
Kuule, taadu, kui vana sa oled, ja millises politseipaataljonis teenisid?
-117. veebruar 2014, 10:55
Siis minu põlvkonda kõik emad (ja vanaemad) kõik peab maatasa teha, nendel oli kodus lubatud olla ainult 3 kuud.
+0 -1
Kas sa arvad, et miinused muutuvad ajalugu. või sul on teised andmed? Tahaks nendega tutvuda, ju mu ema põlvkond valetab.
Poletähtis nimi, eksole / 10:4417. veebruar 2014, 10:53
Ega tule jah, sinuga mitte kuidagi ei saa võrrelda- haritud ja viisakas, ja mis peamine-ühiskonna sanitar, kes tapab kõiki erinevaid, kord peab olema- kui punased- siis kõik punased, kui pruunud- siis kõik pruunid. Ajudeta mass - tea oma kohta.
kes neid hääli üldse loeb17. veebruar 2014, 10:51
asja iva on et rahvas tagajalgadele tõuseks ja oma isiklikke lemmikuid, solvatud esinejaid rahaliselt sõnumi saatmisega toetaks. S.t saate tegijatele raha sisse tooks. Neeed, kes seekord edasi ei saanud, said seega vähevõitu solvanguid. Et ei tekitanud seda trotsi et pahasti ütlesid, ma nimelt nüüd teen õnnetu solvatu KAITSEKS selle toetuskõne...Aga tegelikult ka- see toimib!
to Endrik 17. veebruar 2014, 10:42
Endrik - sa ära unusta rongaemaks sõimata ka oma vanaema, ja kes teab, võibolla oma jagu peaks saama ka sinu ema..
nn rongaema laps17. veebruar 2014, 10:40
Siis minu põlvkonda kõik emad (ja vanaemad) kõik peab maatasa teha, nendel oli kodus lubatud olla ainult 3 kuud.
Kaili17. veebruar 2014, 10:37
Mina nägin seda kohta- ei olnud see kuidagi tõsiselt mõeldud. Huumoriga tehtud, pilas (naeruvääristas) neid, kes tegelikkuses nii mõtlevad. Õhtuleht (nagu iga teine kollane ajakirjandus) ikka üritab asja üle vindi keerata. Inimesed võtke aru pähe!
17. veebruar 2014, 10:36
Mina nägin seda kohta- ei olnud see kuidagi tõsiselt mõeldud. Huumoriga tehtud, pilas (naeruvääristas) neid, kes tegelikkuses nii mõtlevad. Õhtuleht (nagu iga teine kollane ajakirjandus) ikka üritab asja üle vindi keerata. Inimesed võtke aru pähe!
mari17. veebruar 2014, 10:35
Lenna on väga tubli ema ja väga kena . Indrek Vaheoja on ka alati meeldinud , kuid seekord ?Mõtlesin , et äkki kogemata ja teha polnud enam midagi. Oleks kena , kui ta edaspidi suu söömiseks hoiaks .
kogu see kolmik17. veebruar 2014, 10:34
oli labane, nõme ja kõige vähem seda, mida ta pidi olema - vaimukas. puhhist võib aru saada, kaotas eneseimetlusest igasuguse kontrolli, täielik eufooria, saatejuht ikkagi..... ajabki suust välja, mis enda meelest on vaimukas. aga ei olnud. selline möla peaks järgmises osas kadunud olema. ega see kalmet ka parem pole, ainult üks mõttetu kisa ja ila. lõpetage ära, ETV
:D17. veebruar 2014, 10:33
Nii masendunud EESTLASED olete :D Isegi nalja ei tohi tänapäeval teha.
Pensionär17. veebruar 2014, 10:31
Lugesin kommentaarid läbi ja jäi mulje, et noor ema peab tänapäeval väikelapsega kodus istuma, ei tohi reisida, väljas käia jne. Kui erinev sellest paljukirutud nõukogude ajast, kus väikelaste emad käisid üritustel ja tööl (2 kuud peale sünnitust) sest alati oli olemas hoolitsev vanaema,
päris ausalt17. veebruar 2014, 10:08
Tegelikult kommentaarides sedasi pidevalöt materdatase näiteks poliitikuid kes lastega tööl käivad jane.
njah17. veebruar 2014, 10:02
ega Lenna pole mingi üksikema. kui ta parajasti esineb (mida ta ei tee ju igapäevaselt, tal on praegusel ajal lapse tõttu ainult ca 1 esinemine kuus), siis hoiab last samuti muusikust isa ja vastupidi.
seda17. veebruar 2014, 09:55
indrek vaheoja (meelega väikesed tähed) ei tohiks iialgi enam teleekraanile lubada. ükskõik kus kanalil ta ka end ei näitaks-vahetan kanalit. väga nõme mees oma tobedate naljadega.
Vaheoja hääl17. veebruar 2014, 09:53
Teeb kõrvale haiget, miks peab üks mees nii kilvalt ja peenikse häälega rääkima. Jube.
Juku17. veebruar 2014, 09:43
Vahel tundub, et Eesti Televisioonil on raha nagu raba, et selline mõtetu möla eetrisse lasta, kui see peaks olema nali, siis ei arva naljategijad eesti rahvast küll mitte midagi, et sellist mõtetust pakkuda.Oleme seltskonnas arutanud, see jubedus ei läinud mitte kellegile peale. Olge enese suhtes kriitilisemad ja mõelge, kui teie oleks vaatajad, kas see meeldiks teile. Loodan, et järgmises Eesti laulu valimistel ei rikutaks selliselt saadet ära.
nali naljaks17. veebruar 2014, 09:34
aga ikka peaks mõtlema, mis on naljakas, mis piinlik, mis solvav.See rongaema ei olnud just kõige parem väljend. Eks igaüks teab, mis tema lapsele parem on, ega seelaps sellepärast siis hoolitsuseta ole, et ema aktiivselt tegutseb.
Mimi17. veebruar 2014, 09:24
Laulud olid nii jamad ja saade nii igav, et ainukesed huvitavad hetked olidki need vahekommentaarid. Lenna laul oli tegelikult ainukene kuulatav laul, ülejäänud võiksid oma alternatiivmuusikakeldritesse tagasi pugeda.
Mare17. veebruar 2014, 09:00
Indrek Vaheoja peaks saama eetrikeelu,sest ta ei vastuta oma sõnade eest.Selline käitumine ja mula suust välja ajamine ei sobi televisiooni.Tänu Lenna intelligentsusele ei Indrekul vist jamasid sellise
sõnavaliku pärast. Aga väga kahju,iga täiskasvanud inimene peaks vastutama oma sõnade eest.
Lote17. veebruar 2014, 08:50
Kui nalja teha ei oska, ära roni lavale! Ennast naljameheks nimetama on hakanud teatud puudega jobud ja imelikult on neid ka paljud pidanud naljameesteks. Ju siis on terve põlvkond puudega!
häh17. veebruar 2014, 08:46
No igasuguseid ka saatejuhtideks võetakse....
Olev17. veebruar 2014, 08:41
Saade oli hea aga need kriitikud olid TÕELISELT VASTIKUD JA ILGED TÜÜBID -kogu saate rikkusid ära!
mari17. veebruar 2014, 08:36
Minu saate vaatamine sellistel juhtudel käib nii, et laulu vaatan ära ja loba ajaks lülitan mujale. Ei ole õrna aimu, miks laulude vahel peaks üldse mingit juttu ajama.
Tegelikule.17. veebruar 2014, 08:35
see, et seda teemat ei lõpetata on ju eestirahvas kes leiab iga sugust keelepeksu, tean seda juba omast käest.
mari17. veebruar 2014, 08:30
Igale naisele, kes hoolitseb lapse eest ja käib tööl,oleks solvav olnud, kui teda rongaemaks nimetatakse. Nõuka-ajal pidi ema peale 2-kuist dekreetpuhkust alati tööle minema, muidu katkes tööstaaz, sama töökohta tagasi ei saanud ja nii väikest last lasteaeda ka ei võetud. Lenna on tubli, särav noor ema,talle peab au andma, mitte solvama.
L@SSIE17. veebruar 2014, 08:26
Lenna töö on selline, mida saab ilusti ka lapse kõrvalt teha. See saatejuht peaks supermarketis kärusid kokku lükkkama.
to 1 ema17. veebruar 2014, 08:09
mis mõttes hullem kui üksikema??? olen aru saanud, et üksikemad on meie riigis kõige tublimad inimesed üldse. peavad hakkama saama ja saavad kah! teised mammad lösutavad oma meeste najal ja olesklevad...
Tegelikult17. veebruar 2014, 07:33
usun, et keegi ju kedagi solvata ei tahtnud, Miks seda teemat juba ei lõpetata.
Muide..17. veebruar 2014, 07:26
Ronga ema on väga hoolitsev ema, kägu on see, kes oma lapsi ise ei kasvata :)