Saund

Tanja: ma olen õnnelik, aga mures (15)

LISA KOMMENTAAR

Selle pilguga18. veebruar 2014, 16:59
Tanja laul koos tantsuga oli parim! See sobiks väga hästi eurovisioonil esitamiseks, oleks veidi teistest erinev ja pälviks suurt tähelepanu.
Mul18. veebruar 2014, 08:58
on ka mure. Ravi ikka terveks ennast Tanja! Tühja see võistlus. Terve elu on ju alles ees. Vigastused pole naljaasi. Aeg on nüüd üks korralik paus teha.
jes18. veebruar 2014, 04:39
Sandra tuleb näeb ja võidab. Ainuke tõeline laulja, kes suurel laval närvi ei lähe ja teeb alati veel paremini ja säravamalt. Korra juba 6. koht tuli. Seekord on ta veel parem.
Tanjale!17. veebruar 2014, 15:38
Mina kuulasin poolfinaali ja tegin valiku oma mõttes, kes võiks edasi saada. Üks neist oligi Tanja. Mulle tema esinemine lihtsalt meeldib. Selles on kõike. Soovin Tanjale kiiret ja head paranemist! Eurovisioon ootab!!!
oi17. veebruar 2014, 13:21
Ei saa ka aru, misasja on Loreeniga ühist. Natuke jalad harkis liikus ühest lava äärest teise ja tagasi. Lõpuks kargas mehele selga, kes ilmus laulu lõpuks välja. Tasakaalu ei saadudki. Jumal tänatud, et mees püsis paigal. Kurat vaadake ka enne , kui inisema kukute . Vaadake enne Loreeni ja siis Tanjat. Tanja on maailma klassi lauljanna. Edu sulle. Parane ruttu . Ootame sinu kaunist esitus !!
rumalad võrdlused17. veebruar 2014, 12:45
ilusad sädelevad tantsusussid olid ju. Mis Loreenilik, siis on Lenna paigalseismine ja vingerdamine miljonite teiste lauljate kopeerimine, sest nii nagu Lenna tegi ja teeb ja OSKAB igaüks. Rääkimata veel neid, kes pulksirgelt sisavad..teevad ka teisi maailmakuususi järele assaaa. Ilus koreograafia oli ja me ei tea, kas Loreenil on see loreenilik tantsimine liveesituses nii perfektne nagu meie Tanjal. Samas no pole üksühele. Siin on rohkem ikka Tanjat . Lihtsalt inimene suudab laval liikuda ja see võib konkurente kadedaks teha küll! Peaasi et laulmises ühtegi apsu ei tuleks. raskemad ja rohkem võhma nõudvad kohad võiks ilma rabelemiseta puhtalt ja kindlat ja kuuldavalt ära laulda!
minu17. veebruar 2014, 12:19
meelest on Tanja super, tervenemist talle
Mina arvan17. veebruar 2014, 10:40
Loreeni ringutamist ei saa Tanja tantsuga isegi võrrelda...... Ja proovige ise seda tantsu teha kõpskingadega, mis su partnerist järele jääb? Kaasaegsed tantsud ongi paljajalu....
-17. veebruar 2014, 10:14
Arvaja17. veebruar 2014, 10:14
Tõesti,milleks järgi teha?Aga tegelikult Tanja,su esitus on võrratu.
Arvaja17. veebruar 2014, 10:12
Ilus laulja,hea hääl ja laul aga esitus on nii Loreenilik.
N17. veebruar 2014, 09:52
Huvitav, kas ma olen ainuke, kes ei suuda seda numbrit vaadata, kuna iihtsalt halb hakkab, sest täielikult on Loreeni järele ahvitud!! Isegi jalad on paljad (juustest, laulust, riietest, koreograafiast) rääkimata? No milleks?
Murjam17. veebruar 2014, 09:23
loomulikult teeks Tanja laul ja lavaline liikumine OTSEETRIS !!!silmad ette paljudele maailma staaridele ja eestile tooks au ja uhkust. Soovitus ,et tee see laul puhtalt ja näita ainult lõpus, milleks suuteline oled. Loo alguse madalad sügavad noodid on need, mis ihukarvad püsti tõstis ja neid seal lae all kõikudes ei pruugi välja vedada. Need on vajalikud! Seega tõmba natu-natuke vähemaks seda head goreogtaafiat. Laul hakkab kohe alguses ilma liikumiseta juba tööle!
moraalitsedes17. veebruar 2014, 09:10
Tanja, rahu, ainult rahu, sinu esitust pole veel rahvas hääletanud Eurovisioonile . Nii, et rahulikult, ravi ja taastu. Pole vaja niipalju ette rutata.
helitu Heli17. veebruar 2014, 09:09
mulle meenub meie armsa Getteri esitus. Kui siin eestis keerati kõik Getteri vokaali nupud põhja , siis eurovisioonil oli Getteri hääleke väga mannetu. Õnneks oli siis lugu ise niivõrd hea, et tõi kastanid tulest. Seega helimeeste toele ja trikkidele ei tasu näiteks Lennasugustel loota. Tanaja peab seda tantsimist ainult loo lõpuossa jätma ja oma vinge hääle maailmale ära demonstreerima sõltumata "Helist"