Foto: TIINA KÕRTSINI
Saund
15. veebruar 2014, 02:02

Enne Eesti Laulu end vigastanud Tanja: selles kavas on nii palju asju, mis võivad viltu minna (42)

Sel nädalal vigastusega korraks haiglasse sattunud Tanja kinnitas, et kuigi on nii palju asju, mis võivad tantsides ja lauldes viltu minna, ta oma loo "Amazing" lavaesitust kärpima ei hakka.

"Olen positiivse suhtumisega ja ootan suurele lavale minekut. Kuigi tegelikult on väga palju asju, mis võivad viltu minna: mikker võib maha kukkuda, kleit võib puruks minna, mina võin kukkuda. On väga raske laulda ja tantsida koos. Aga kui juhtub, siis juhtub," rääkis Tanja.

Praegu on Tanja kõik esinemised 1. märtsini ära jätnud. "Edasi ei tea, sest arstid räägivad, et selline asi paraneb väga individuaalselt. Praegu ei saa ma üldse tantsu harjutada ja järgmine nädal ka mitte," tunnistas lauljatar.

Eesti Laulu salvestuse tegi Tanja ära valuvaigistite toel. "Kuna see on selline valu, mis lööb välja imelikel hetkedel, siis pidin igaks juhuks valuvaigistid sisse võtma. Muidu oleks valu saanud adrenaliiniga üle tantsida," sõnas Tanja, kes praegu võtab põletikuvastaseid tablette.

Ta kinnitas, et tema jaoks oli esimeses poolfinaalis kõige tähtsam rahva poolehoid. "Žürii on suhteliselt subjektiivne – ma olen ju ise palju žüriis olnud ja tean. Aga just rahvale üritan ma teha oma asju," arvab Tanja.