VEEL ÕNNELIKULT KOOS: Rowan Atkinson koos abikaasa Sunetraga 2011. aastal filmi «Johnny English: taassünd» esilinastusel.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
16. veebruar 2014, 17:00

Kas mr Beani abielu on purunenud? (14)

Briti lehe Daily Mail andmeil on mr Beanina tuntud Rowan Atkinsoni pikaajaline abielu läbi. Näitleja sõprusringkonna liige kinnitab, et 59aastane Atkinson on oma naisest Sunetrast lahus ja tal on uus südamedaam.

23 aastat kestnud abielu karilejooksust andis ajalehe andmeil aimu see, et Atkinson ei osalenud eelmisel nädalal oma nõo Christopheri pulmas. Suguselts oodanud näitleja ja tema kaasa Sunetraga kokkusaamist pikisilmi, ent koomik kohale ei ilmunud. Abielupaari, kel on 19aastane tütar Lily ja 20aastane poeg Benjamin, pole juba väga ammu üheskoos avalikkuse ees nähtud. Viimati pildistati neid koos 2012. aasta augustis. "Nad on lahku läinud," kinnitab Daily Maili allikas.

"Rowanil on uus noor sõbratar."

Rowan tutvus endast seitse aastat noorema Sunetra Saskyga 1980. aastate lõpus. India inseneri tütar töötas BBCs grimeerijana. Selleks ajaks oli tulevasel superkoomikul Atkinsonil seljataga kooselu näitlejanna Leslie Ashiga ("Need võimatud mehed"), kellele ta oli oma maakodus istutanud pihlakaheki.

Abielu jooksul on Rowanist saanud üks rikkamaid Briti meelelahutajaid. Tema varandust hinnatakse umbes 85 miljonile eurole. Temal ja Sunetral on kuue magamistoaga maja Chelsea’s, maakodu Northamptonshire’is ning kaks maja Oxfordshire’is Waterperrys. Neist üks, vana pastoraadihoone, on neli viimast aastat olnud välja üüritud. Hiljuti nähti Atkinsoni sealt oma kodinaid ära toomas.

Koomik on oma eraelu suhtes alati kidakeelne olnud. "On üks asi, mis on veel tähtsam kui oma kodusest elust mitterääkimine: mitte rääkida sellest, miks sa oma kodusest elust ei räägi," on tema maksiim.

Ka Atkinsoni pressiesindaja keeldus oma kliendi perekonnaprobleeme kommenteerimast. Kui Daily Mail Sunetra õelt Leela Goddardit abielupaari suhete kohta aru pärib, vastab too: "Ma ei saa teile sellest rääkida. Ma ei taha sellest rääkida."