Ithaka MariaFoto: Evelyn Mikomägi / XL-studios
Saund
14. veebruar 2014, 13:05

Ithaka Maria tagasi muusika juures: kuula uut laulu! (7)

Laulja ja laulukirjutaja Ithaka Maria on pärast mõningast pausi taas tagasi stuudios salvestamas uut muusikalist materjali. Esimese loona tõi Ithaka Maria avalikkuse ette laulu "Hallo!", mille nii muusika kui ka teksti autor on lauljatar ise.

„Alustasin selle laulu kirjutamist juba nö eelmises elus, täpsemalt vanas elukohas, kuid laul jäi pooleli. Alles hiljuti külastas mind muusa taas," ütles Ithaka Maria ja jätkas:
"Tundsin südames, kellele ja miks laulu loon. Mind inspireerisid „igatsus", pluss „respekt"! Just seda tunnen oma lähedaste ja sõprade suhtes. Armastusega kirjutasin laulu lõpuni!"

Kuna loominguline paus on Ithaka Maria jaoks olnud võrdlemisi pikk, otsustas ta lugu teha oma sõnul kõige julgustavamas seltskonnas:

„Musitseerisin koos oma bändiga, kellega live'idel esinen, stuudioööd aga veetsin Alar Kotkase ja Ilmar Laisaarega," muigab Ithaka Maria viidates aastaid kestnud koostööle vanameistritega.

Elus uue lehekülje keeranud naine on beebile emaksolemise juures fantastiliselt heas vormis. Seda kinnitab Xenia Joosti roosas kleidis artististist värskeima pildiseeria teinud lauljatari kauaaegne sõbranna ning promootor Evelyn Mikomägi: "Ithaka Maria on kaunim ja enesekindlam kui kunagi varem - temast kiirgab üheaegselt nii ürgset maalähedust kui ka müstilist pilvedeshõljumist!"