TITEUUDISED KA SARJAS: Järgmises “Sajandi armastuse” osas toob lapse ilmale ka Meryemi tegelaskuju Hürrem.
Inimesed
14. veebruar 2014, 07:00

"Sajandi armastuse" rasedana hüljatud staar sünnitas tütre (41)

Depressiooni pärast seriaalist lahkunud näitleja kaalub ekraanile naasmist!

"Tänan sind, kõigevägevam, et andsid mulle jõudu oma last kaitsta!" õhkas nädala alguses tütre ilmale toonud "Sajandi armastuse" staar Meryem Uzerli pärast sünnitust. Näitlejal on seljataga katsumusterohke aasta – beebi isa hülgas Meryemi, kes üritas suurest südamevalust endalt koguni elu võtta.

Lummaval Meryem Uzerlil (31) polnudki last oodates loota kellelegi teisele kui jumalale ja sõpradele. Türgi menusarjas “Sajandi armastus” sultan Suleiman Suure naist Hürremit kehastanud näitleja eraelu kujunes möödunud aastal parajaks seebiooperiks, mis kippus juba ekraanil toimuvatki varjutama.

Eelmisel kevadel otsustas Meryem ootamatult sarjast lahkuda ning fännid ega meedia ei teadnud kaua tõelist põhjust. Pärast nädalate pikkust vaikimist lõhkas Meryem pommi – südantlõhestavas intervjuus avaldas ta, et tema murdumise põhjuseks oli õnnetu armastus.

Meryem jutustas avameelselt, et kohtas sarja võtete ajal saatuslikku meest.

“Armusin valesse inimesse,” kurtis ta ja põhjendas, et kuna tundis end Türgis väga üksildaselt, kujutles ta armsamale külge olematuid iseloomuomadusi: “Armastasin meest, keda polnud tegelikult olemaski!”

Päriselus olevat “unelmate prints” aga osutunud paadunud seelikukütiks, keda olevat köitnud ainult Meryemi kuulsus: “Talle meeldis, kui meid koos pildistati. Kord tahtsin kõmufotograafidest ümbritsetud restoranist tagaukse kaudu lahkuda, aga ta sai maruvihaseks.”

Takkapihta olevat mees nõudnud, et Meryem kaalust alla võtaks ja kannaks ainult teatud rõivaid.

Peale armudraama piinas Meryemi tihe võttegraafik. Olles üles kasvanud Saksamaal segaperes, ei osanud ta kuigi hästi oma emakeelt ning nägi teksti õppimisega ööd läbi kurja vaeva.

Aastatagune meeleheide, milles oma osa oli nii nurjatul kavaleril kui ka kurnaval tööl, päädis enesetapukatsega: “Olin nii suures stressis, et kavatsesin rõdult alla viskuda!”

Pärast seda pages murtud naine kodumaale Berliini närvikliinikusse. Seal avastas ta, et on beebiootel. Uudisest mehele teatades sai Meryem kaela järjekordse külma duši – lapse isa teatas, et pole järeltulijast põrmugi huvitatud ja soovitas tal aborti teha.

Vapper üksikema naaseb võtteplatsile?

Pettunud Meryem otsustas lapse üksi ilmale tuua. Esmaspäeval, 10. veebruaril tema väike ime sündiski ja sai nimeks Lara. Maimuke kannab oma vapra ema perekonnanime.

“Tere tulemast siia ilma, mu kallis Lara Uzerli! Tänan oma parimat sõbrannat Anat, kes oli sünnituse ajal minu kõrval,” kirjutas Meryem Facebookis oma fännilehel. Seal tänas ta peale sõprade ja pere ka ustavaid fänne, kes talle sotsiaalmeedia vahendusel soojade sõnade näol tuge pakkusid.

Samal ajal, kui Meryem naudib esimesi emarõõme, ootavad fännid palavalt armastatud näitleja naasmist ekraanile, sest kuigi Hürremi rolli valiti pärast Meryemi lahkumist uus näitleja, ei olevat seriaal nüüd enam sugugi see, mis varem.

Ühe Vene portaali väitel kavatsebki Meryem pärast sünnitust Berliinist Istanbuli naasta. Reisi eesmärgiks olevat teleprodutsentidega edasisi töövõimalusi arutada, nii et võib-olla lähebki poolehoidjate unistus Hürremi rollis taas Meryemi näha lõpuks täide.