Foto: AP
Inimesed
11. veebruar 2014, 07:30

Näitleja ilmus esilinastusele, kott peas

Osalemine skandaalse Lars von Trieri skandaalses "Nümfomaanis" on Shia LaBeoufi enesehinnangut kõvasti tõstnud. "Transformerite" saaga täht, kes jaanuaris tõotas avalikust elust täiesti kaduda, ilmus Berliini filmifestivalil "Nümfomaani" kärpimata versiooni esilinastusel punavaibale, seljas smoking ja peas paberkott tekstiga "Ma pole enam kuulus".

Tund varem oli 27aastane LaBeouf välja marssinud filmi pressikonverentsilt. Näitlejal ajas vere keema küsimus, kas "Nümfomaani" seksistseene oli ebamugav filmida. Lasknud esimesena vastata oma ekraanipartneril Stacy Martinil, teatas üsna loppis moega Shia, kel tagatipuks puudus üks alumistest hammastest: "Kui kajakad traalerit jälitavad, siis sellepärast, et nad usuvad, et merre visatakse sardiine. Tänan teid väga." Selle tsitaadiga omaaegselt Prantsuse jalgpallikuulsuselt Eric Cantonalt tegi Shia lavalt minekut.

Avalikust elust lubas LaBeouf lahkuda pärast seda, kui oli sunnitud vabandust paluma plagiaadi pärast: selgus, et Shia oli oma lühifilmis "HowardCantour.com" matkinud Daniel Clowesi koomikseid.