LennaFoto: MATI HIIS
Saund
9. veebruar 2014, 20:43

Lenna: varasemalt oli parem olla võistluse viimane esineja, nüüd vist enam mitte (8)

Esimeses poolfinaalis looga "Supernoova" kõige viimasena üles astuv Lenna pole kindel, kas enamjaolt ihaldatud viimase esinemiskoha üle rõõmustada või mitte.

"Kuulsin, et hindamissüsteemi muudeti: kui varem kuulati kõik lood ära ja seejärel hakati hääletama, siis nüüd võib algusest peale. Varem oli päris hea olla viimane, sest siis jäid hästi meelde. Nüüd võiks ju arvata, et kõige parem on esimesel, aga samas ma ei oska öelda. Vanasti oli toredam viimane olla, sel aastal võib-olla mitte nii väga," arutleb Lenna.

Varasemalt on Lenna esinenud Eesti Laulul kahel korral – võrreldes eelnevate kordadega püütakse tänavu eelkõige laulu esile tuua. "Oleme võimalikult loomulikud laval ja jätame kostüümishow kõrvale. Tundus, et sel aastal võiksime olla meie ise – sellisena nagu me tavaliselt lavale läheme. Laul ise las olla see, mis särab," jutustab ta.

Mõtet taas Eesti Laulule tulla ei haudunud Lenna ja tema bändiliikmed kuigi pikalt. "Me ei mõelnud veel pool aastat tagasigi, et võiks tulla. Siis, kui plaat sai valmis ja meil oli hulk uusi lugusid, mõtlesime, nagu enamus eesti muusikuid, et võiks oma lugu promoda ja saada tähelepanu," avaldab lauljatar.

Lenna esinemisest suurel Eurovisionil Vanilla Ninja koosseisus möödub tänavu üheksa aastat. Milline oleks ta taas eurolavale astudes? "Oma sisemuselt olen sama, aga eks ma olen üheksa aastat vanemaks saanud. Olen targem ja vanem, ma loodan," naerab Lenna.