Wilhelm ja AnetFoto: MATI HIIS
Saund
7. veebruar 2014, 22:31

Wilhelmi proovis juhtus ka väike äpardus (1)

"Mulle tundub, et meie lugu eristub küllaltki palju naturaalsema tooniga," ütleb ansambli Wilhelm solist Anett. "Sel aastal on päris palju elektroonilisust ja on vähem naturaalsust. Aga see ei ole muidugi üldse halb asi."

Wilhelmi lugu "Resignal" on mõnus ballaad, seega suurt show'd laval ei tehta. Sellegipoolest on lavavisuaal Aneti meelest väga oluline. "Kui vaadata pilti ilma helita, peab see ilus olema, kui kuulata heli ilma pildita, peab ka see hea olema. Mõlemad on väga olulised."

Wilhelmi proov algas pisikese viperusega, kui kogemata pandi mängima ansambli Vöörad lugu. See pakkus bändiliikmetele nalja ja jalga värisema ei võtnud. "Pigem võttis just pingeid maha," ütleb Anett.

Ansambel Wilhelm, kes meie muusikamaastikul veel üsna tundmatu, peab rinda pistma väga tuntud ja tugevate artistidega ning Aneti sõnul on see suur au. ""Eesti laul" on kindlasti hüppelauaks. Ja see võistlus on üks väheseid hüppelaudu, sest sellised enese näitamise saated ja võistlused, nagu "Kaks takti ette", on ära kadunud," ütleb Anett, et tundmatule bändile on "Eesti laul" hea koht, kus end näidata.