Tele

ERR oli sunnitud katkestama olümpia avatseremoonia veebiülekande (18)

LISA KOMMENTAAR

Eestlane mujal11. veebruar 2014, 10:53
Tere, olen eestlane, aga hetkel ma Eestis ei ole kuid tahtsin vaadata veebiylekannet - eestikeeles jne. MInumeelest võiks yle vaadata selle "territooriumi" tingimuse - miks mitte lubada vaatamist kõigil, kes kas siis eesti territooriumil või eestlased (omavad näiteks sissekirjutust eestis). Seda viimast saaks tsekata ID-kaardi abil - milleks meil need krdi super it süsteemid on.
tuldi õigetele eestlastele vastu,et nad8. veebruar 2014, 17:07
palju ei röögiks ja hoiaksid oma näppe ning häälepaelu
SOSSID8. veebruar 2014, 11:08
NII MAGEDAID KOMMENTAATOREID ANDIS LEIDA...ERITI MART SANDER , KES EI TEA ILUST JA OLUST KYL MIDAGI- USKUMATULT TAHUMATU SANDER POISS ...EKSIS ÄRA VALESSE SAATESSE
LEBITU KUUSEL ON MÕLAPIDAMATUS
to ..., 08:448. veebruar 2014, 10:13
Minu arvamus: Kui võtan neti teel või skyp-iga Soomest Eestiga ühenduse, kurdavad Eesti poolsed, et kurat, mis viga, et hakib ja ei lae edasi, ega tagasi? Võrdlen vaid selleks, et Soome siseselt tunduvad ühendused ja laadimised mitu korda kiiremad ja viperusi pea, et polegi. Ka Soome digi TV on kuradi laitmatult töötanud selle algusest saati. On vabakanalid, mida olen suvalisest punktist kantava telkariga saanud rekord 46 kanalit. Eestis aga Valgjärve masti nägemis piirkonnas tuleb ette tekst: "Signaal nõrk või puudub". Mis geoblokeering kui ei ulatu isegi nägemispiirkonda?
...8. veebruar 2014, 08:44
Mis geoblokeeringu häma? Lihtsalt vilets riistvara, mis ei pidanud üle 4500 kasutaja koormusele enam vastu. Järjest enam kasutajaid kasutab otse.err.ee striimi, seega väga oluline see asi korda teha, et tulevikus ka 100 korda suurema koormuse välja kannataks.
Tšuhnaa8. veebruar 2014, 08:13
Tõsijutt, ma vaatasin ka üle hulga aja telekat, vaatasin veidi aega ja "lasin hääle maha" Oli hea ja rahulik vaadata, ei usu, et midagi arusaamatuks jäi. Arusaamatu oli see vabalt ja iseteadlikult jooksev mula. Reporteritel oleks nagu hirm olnud, et avaprogrammist meie rahvale ka midagi meeldida võiks - kus-sa-sellega, Venemaa ju . . .
JK8. veebruar 2014, 07:09
Lembitu Kuuse peaks ometi rohkem vait olema ning kuulata-vaadata laskma, muudkui segab.
õigus oskaril, 19:558. veebruar 2014, 05:53
Öelge, mis asi Eestis üldse inimlikult toimib? Kuhu ka ei vaata, mida ka ei kuule, aina üks ümber tegemine, vigade lappimine või teiste süüdistamine. Digi TV pole kunagi käima hakanudki. See, mis Eestis digiks kutsutakse, tegid lapsed juba pioneeritoas valmis. Ka muud valdkonnad, alates sots.majandusest, lõpetades seadustest, mis oleks nagu Euroopast tulnud rahva kiusamiseks, on tegelikult "mina tean" ministrite lohakus. Mõelgem veidi. Iga riigikorra vahetuse järel on maailmas pead tõstnud maffia, kes on üritanud riike valitseda. Mujal maailmas on see kiiresti rahva poolt lõpetatud. Eestis aga laiutab maffia veel vabalt edasi. Ansip koos oma jüngritega on vaid mafioosode etturid, et seadusi mugandada. Tegelikult teevad seadusi meie armastatud "investoritest suurärimehed". Pidage ka seda meeles, et ükski kurjategija pole endale kunagi vabatahtlikult karistust nõudnud. Ei nõua ka Eesti kurjategijad. Seda saab teha vaid rahvas. Rahvas, kes mõtleb ühest päevast kaugemale. Muidu jäämegi orjama!
ka8. veebruar 2014, 03:36
vikeraadjo lylitus välja äbi
8. veebruar 2014, 00:25
" Karda mind ", milliseid nõmedaid eesti seriaale Sa mõtled?
pettunu7. veebruar 2014, 23:43
jah7. veebruar 2014, 23:41
err ei suuda näidata normaalseid asju
Vinskaja7. veebruar 2014, 21:43
Miks Õhtuleht ERR-i vea pärast vabandab? Nii laisk ei tohiks ikka olla...
Karda mind.7. veebruar 2014, 21:42
Pole ka ime. ERR ei suuda edastada ka eestimaiseid ülekandeid. ERR toodab ainult nõmedaid eesti seriaale, mida edastatakse hommikusöögiks, lõunaks, õhtuks ja veel ööseks ka.
arx7. veebruar 2014, 21:28
See on koht, kus Ojuland peaks Putinile noodi saatma !!!
Kuulaja7. veebruar 2014, 20:57
Vikerraadio ulekannet oli kohutavalt paha kuulata.Kolm anatoomia ajasid suht jura, uks tegeles vigade otsimisega ja tervikus võttes ei osanud nad ka korralikult rääkida. Tobe kui sellise totruse eest peab maksumaksja maksma.Oleks iga pidanud suur sundmuseks pisut proffimad saatma.Vaga mage.
Arved!!! Arved!!7. veebruar 2014, 20:26
Makske edastamise eest ilusasti ära ja tehnilisi rikkeid nagu poleks kunagi olnudki. Hale hakkab lihtsalt. Internetis on õnneks ka muid kanaleid, kui ETV. Ja ei jää see avamine vaatamata. Aga lihtsalt E-riigist hakkab nagu väga tiigri peldik saama.
oskar7. veebruar 2014, 19:55
Mina ütlen et eesti poliitika on p*****s meil polegi poliitikad..... Pole ime et eestis on kõik teistsugune...