Justin BieberFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
5. veebruar 2014, 11:56

Bieber lällas lennukis: piloodid kandsid hapnikumaske ja stjuuardess põgenes kokpitti (78)

Kanada popstaar Justin Bieber ja tema kaaskond tossutas eelmisel reedel lennukis nii palju marihuaanat, et piloodid olid sunnitud hapnikumaske kandma. Samuti olid staar ja tema isa kohelnud stjuuardessi äärmiselt solvavalt.

USA-s renditud Gulfstreami väikelennuk, mille pardal oli koos 19aastase popstaari ja tema isa Jeremy Bieberiga 12 reisijat, pidi selle seltskonna lennutama Torontost New Jerseysse, kirjutab Mirror. Sihtpunk oli pühapäevane Super Bowli mäng.

„Lennuki kapten teatas, et ta oli mitu korda reisijaid, sealhulgas Bieberit, hoiatanud, et nad lõpetaksid marihuaana suitsetamise," öeldi ametlikus teates. Enesekaitseks tuli meeskonnaliikmetel kasutada hapnikumaske, et vältida uimastitesti positiivseid tulemusi ning ohtu kaotada litsents.

Bieber ja tema isa olevat käitunud ka lennuteenindajaga „äärmiselt solvavalt". Sõnavaling oli naisterahvale nii solvav, et too oli sunnitud lennuki kokpitist varju otsima, kinnitas lennukimeeskond avalduses.

Lennuteenindaja kinnitusel kasutasid Justin Bieber ja tema isa Jeremy Bieber äärmiselt solvavaid sõnu ning ta keeldus neid edaspidi teenindamast.

Allikate sõnul saabusid pärast lennuki maandumist New Jerseysse Teterboro lennuväljale pardale piirivalveametnikud ja narkopolitseinikud. Kaks narkokoera andsid märku uimastite olemasolust pagasis, millest üks kuulus Bieberile. Suitsetamata kanepit ei leitud, kuid leiti kotid, milles võisid olla tiiglid.

Bieberi personaaltreener ja assistent ütlesid, et olid teadlikud uimastikottide olemasolust. Nad väitsid, et tegelikult kuuluvad kotid Bieberile, kuid neid sunniti kottidele enda nimed panema.

Kui ametnikud tulid lennukisse läbiotsimist tegema, eraldati laulja kiiresti teistest reisijatest. Allikate sõnul oli Bieber muutunud teiste suhtes ründavaks ja solvavaks ning ta tuli teistest eraldada.

Ükski meeskonnaliige ei avaldanud soovi oma reisijate peale kaebust esitada ning Bieber jätkas koos kaaskonnaga teed. Pärast mängu pühapäeval suundus Bieber Manhattanile pidudele.