Foto: ARNO SAAR
Inimesed
5. veebruar 2014, 07:00

Birgit Varjun: häid artiste tuleb kogu aeg peale, kõigile ei jätku lihtsalt kohta (15)

"Ma arvan, et väga paljud ei tea, mida niisugune saade endaga kaasa toob," usub kolmandal hooajal Ott Leplandi järel teiseks jäänud Birgit Varjun. "Seepärast nad loobuvad kogu menust ja võimalik ka, et avastavad, et see pole päris nende jaoks."

Birgit usub, et üks põhjus, miks osa staarisaatelisi pildilt kaob, on ka see, et häid artiste tuleb kogu aeg peale ja kõigile ei jätku lihtsalt kohta. "Oluline on endale kindlaks jääda ja teha oma asja. Piisavalt tööd tehes on vägagi võimalik pildil olla," ütleb Birgit, kuid tunnistab, et kindlat valemit selleks leiutatud ei ole. "Suurt rolli mängib ka see, kui palju tutvusi sa suudad luua ja kas oled piisavalt omanäoline, et mitte halli massi ära kaduda."

Birgit ütleb, et tema ei teinud staarisaate järel suurt midagi selleks, et kõvasti pildil olla. "Meil oli lihtsalt väga edukas aasta. Ja mul juhtus, et kohe pärast staarisaadet võtsin osa saatest "Laulud tähtedega", tänu millele olin televaatajate jaoks veel olemas. Kuna erinesin oma hääle poolest teistest naisartistidest, siis tuli pakkumisi väga palju."

Birgit, kes kaks aastat tagasi ütles Õhtulehele, et on oma plaadiga nagunii juba hiljaks jäänud ja tal sellega kiiret pole, on asja nüüd käsile võtnud. Üldse on tema elus praegu väga põnev aeg: "Olen lõpuks end Tartus mõnusalt sisse seadnud ja leidnud suurepärase bändi, kellega oleme päris mitu edukat ülesastumist teinud – seni küll eraüritustel. Tegeleme minu esimese plaadiga, laiemale publikule loodame seda esitleda kevade lõpul."