Foto: MEELIS TOMSON
Inimesed
5. veebruar 2014, 07:00

Marten Kuningas: võib-olla on osalejatel lihtsalt teised huvid (1)

"Võib-olla on neil lihtsalt teised huvid," arutleb Marten Kuningas. "Saatest võtavad ju osa noored inimesed, kes on sageli mingites illusioonides ja unistustes."

Marteni meelest ei saa lõpuni tõe pähe võtta sedagi, kui saate ajal oma maailmavallutusplaanidest räägitakse. "Elu võib minna täiesti omasoodu ja leitakse midagi muud, mis paremini sobib."

Selleks, et pildil püsida, soovitab Marten teha oma asja ja sellest avameelselt rääkida. "Esialgu ollakse pimestatud tähe- ja meediasärast ning arvatakse, et muusikamaailmas on mingid meeletud aated ootamas. Aga tegelikult tuleb osata teha koostööd erinevate kanalite ja meediaga," soovitab ta.

Marten ütleb, et tema ei teinudki otseselt midagi, et pildil püsida. "Kui oled korra olnud saates, mille vaatajaskond on 100 000 inimest, ning portaalid ja lehed kirjutavad, võimendavad ja taastoodavad seda nime ja nägu, siis saadki tuntuks. Vähemalt mingile grupile inimestest," räägib ta. "Pärast saadet tuli mulle väga palju esinemispakkumisi. Ma arvan, et ei tohiks meeleheitlikult punnitada, et pildil olla, tuleks võtta rahulikult." Praegu töötab Marten oma teise plaadi kallal, mille tahab välja anda hiljemalt suveks. "Esimese plaadi väljaandmisprotsess oli kohati valulik ja ängistav, kuna laulud olid kogunenud üsna pika aja jooksul. Nüüd tuleb rohkem värsket kraami. Eelmise plaadi salvestasin suuremalt jaolt üksi oma elutoas, nüüd hankisin stuudio. Seega on ka keskkond teine."