Peeter VõsaFoto: Stanislav Moškov
Eesti uudised
4. veebruar 2014, 14:44

Rassismis süüdistatud Peeter Võsa astub partei aukohtu ette (67)

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Peeter Võsa avaldas erakonnakaaslase Olga Sõtniku rassismisüüdistusi kommenteerides lootust, et partei aukohtul jätkub avaldust käsitledes tervet mõistust, ning vabandas nende ees, keda see nali võis häirida.

Keskfraktsiooni liige Olga Sõtnik tegi täna avalduse Keskerakonna aukohtule Peeter Võsa kohta, viidates Võsa jõulude ajal Facebookis avaldatud fotole, kus on kujutatud Ameerika Ühendriikide rassistliku ühenduse Ku Klux Klani liiget tekstiga „I´m dreaming of a white Christmas" (ma unistan valgetest jõuludest - toim.), kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Võsa nimetas portaalile saadetud kirjalikus vastuses postitust naljaks ning kinnitas, et on Sõtniku ees Keskerakonna fraktsiooni koosolekul kõigi juuresolekul vabandanud.

"Loodan siiski, et kõrgel Keskerakonna aukohtul on nii tervet mõistust kui ka huumorisoont ning kogu loole ei järgne mõnd hirmsat karistust," sõnas poliitik, seletades skandaalse postituse tegemist sellega, et soovis meedia tähelepanu.