Inimesed

Toomas Luhats: "Juhtunu oli naljakas, ja nii seda võtma peabki." (17)

LISA KOMMENTAAR

ei5. veebruar 2014, 16:07
ei, see ei ole nali. Või siis lollikeste nali. Kas siis kõik läksid vetsu, et ei saanud katkestada saadet. Vabandusega. Jobude naljad.
Kats4. veebruar 2014, 22:25
Väga hea saade oli! Ja 10 minutit saate lõpust oli lihtsalt naljakas. Naaksuda pole mu meelest küll põhjust. Tegijatel juhtub.
"Tähelaev" on võrratu ja 350 saadet on muljetavaldav suurusjärk! Tubli töö!
nägite4. veebruar 2014, 18:20
televisiooni telgitagust, millega te rahul ei ole, tõeliselt avalik televisioon, sõna otseses mõttes
moor4. veebruar 2014, 17:59
Vaatasin saadet, ja arvasin, et oligi meelega tehtud.
Raag ja Vilbre mulisesid, väga kiiresti, aga ekraanil oli Luhatsi nägu.
Ja oli tõesti naljakas!
Kõik kolm on ju väga andekad ja loomingulised inimesed, olin täiesti kindel, et saatetiim tegi tünga.
Ja nendele, kes pahandavad, kuulge, võtke vabamalt, naer mõjub ka teile tervistavalt!
Kris4. veebruar 2014, 17:17
"... jäi sisse ainult üks must osa ja ülejäänud kõik puha töödeldud ja ok. kõik vigased failid koos. aga jäi sisse ainult üks must osa ja ülejäänud kõik puha töödeldud ja ok. see on meelega tehtud. ja ei midagi muud."
Kui ei tea tänapäevasest montaazhist ja saadete eetrisse andmisest midagi, siis pole vaja oma rumalust siin plärtsudes väljendada. Loomulikult tehti viga ja saade läks n.ö. praagina eetrisse, aga mis teha. Tõenäosusteooria järgi pidi see ju millalgi juhtuma :)
see ei olnud APS, see oli ERR-i lame nali, aga NALJA JU POLNUD!4. veebruar 2014, 16:43
jätkem nalja tegemised naljameeste hooleks.
to vot ja ei pea võtma naljana4. veebruar 2014, 11:24
Mul on teist südamest kahju! Kui paljust te ilma jääte kui teil puudub täielikult võime märgata koomilist situatsiooni ja heatahtlikult selle apsaka üle naerda. Elus tuleb ikka ette olukordi, kus kõik ei suju nii nagu plaanitud... Kui inimene suudab siis asja läbi huumoriprisma vaadata, on kergem nii sellel, kellel juhtus ja kui ka selle nägijatel-kuulajatel.
Ja veel - neile, kes pidevalt kommentaaridest apsakaid - kirjavigu otsivad. Mulle tundub, et teil endal on probleem - te lihtsalt otsitegi vigu ja sisuline huvi asja kohta puudub. Kui lugeja on haritud inimene, otsib ta ikkagi mingit sõnumit ja mitte kirjavigu. Tänu teiesugustele mürgipritsidele peetakse kõiki kommenteerijaid lihtsalt rumalateks.
minul küll naljakas ei olnud4. veebruar 2014, 10:54
tahtsin näha saate külalisi, aga pidin vaatama huuli närivat ja nina sügavat Luhatsit nii veerand tundi. Luhats tundis ilmselgelt end ebamugavalt ja ei mingit tähelepanu vestluskaaslastele. Mis seal naljakat oli?
targale teadjale teleasjatundjale Krisile4. veebruar 2014, 10:49
vigane fail??? ma saaks aru, kui eetrisse oleks läinud must materjal. ok. kõik vigased failid koos. aga jäi sisse ainult üks must osa ja ülejäänud kõik puha töödeldud ja ok. see on meelega tehtud. ja ei midagi muud.
vot4. veebruar 2014, 10:41
ei olnud naljakas, paraku jäi minul selle apsaka tõttu saade nägemata, sest lihtsalt ei suutnud vaadata. Pani mindki imestama, mis tiimiga seal ETV-s tegemist on, kui saate jooksul keegi ei suvatse kontrollida, mis eetris toimub. Tegemist ei olnud mitte inimliku apsakaga, vaid lohakusega.
Kris4. veebruar 2014, 10:37
Siin näivad kommenteerivat inimesed, kes tänapäevase televisiooni tehnilisest poolest midagi ei tea. Kõik ei ole alati nii lihtne, et "peatame saate ja laseme õige versiooni". Tänapäeval läheb programm eetrisse failipõhiselt ning kui kogemata on laetud serverisse vigane fail, siis selle n.ö. parandamiseks läheb teatud aeg.
Väga naljakas oli4. veebruar 2014, 10:14
Puudus saatest operaator, kes kaamerat Luhatsi vestluskaaslase peale pööraks. Luhats sai üksinda särada, kui operaator puhvetis käis ja vestluskaaslane sai kaadri taga jutustada.
juss4. veebruar 2014, 09:32
igal juhul oli see lahe aps.... edu telemeestele:)
Ei pea,4. veebruar 2014, 09:09
aga võtan siiski. Sest seegi on inimlik aps.
meelega?4. veebruar 2014, 09:03
mulle tundub, et seda tehti meelega. nüüd on jälle millest rääkida. kogu lugu.
Ei pea võtma naljana4. veebruar 2014, 08:26
Ja mitte keegi ei heitnud teles töötajatest 10 minuti vältel pilku ekraanile, oleks ju saanud saate peatada ja lasta õige versiooni, või ei viitsitud? Lugupidamisest saatekülalise ja vaatajate vastu oleks pidanud. Võib-olla oligi naljakas, võib-olla mitte.