Foto: Buduaar
Inimesed
3. veebruar 2014, 15:01

Sõbrapäev tulekul: Buduaar pani kuus meest oksjonile (16)

Heategevust võib teha mitut moodi. Buduaari laiast tutvusringkonnast on välja valitud kuus väga lahedat, kena, tarka ja edukat meest, kes on nõus heategevuslikus projektis kaasa lööma. Oksjonivõitjat ootab õhtusöök intelligentse meesterahvaga ja muud üllatused.

Buduaari populaarne kauplemiskeskkond B-Turg pani sõbrapäeva eel oksjonile 6 head Buduaari sõpra ja superlahedat meest, kellega veeta huvitav õhtu ja kes olid nõus heategevuse nimel kaasa lööma selles erilises ja seiklusrikkas projektis.

Oksjonil on saadaval reklaamitegija ja kolumnist Marek Reinaas, saatejuht, laulja ja näitleja Aleksander Ots, personaaltreener ja toitumisnõustaja Argo Ader, ärimees ja nõustaja Märt Aro, salsaõpetaja ja muusik Luis Sanchez ning laulja Margus Vaher.

Miks nad sellega nõus olid? Sest tegemist on meestega, kes elavad elu täiel rinnal ja ei ütle kunagi ei väljakutsetele, mida elu (või Buduaar) esitab. Teiseks, see on võimalus teha heategu sotsiaalabi vajavatele naistele ja lastele, kellel ei ole elus alati hästi läinud.

Kogu heategevusoksjoni raha läheb Tallinna Naisteabiturvakodule, et vähekindlustatud emad ja lapsed saaksid puhata suvelaagris. Kriisikodu juhataja Inga Mikiveri sõnul on see reis mere äärde ainus puhkusevõimalus, mida need naised saavad endale ja lastele aasta jooksul lubada. Laagris toimub ka naistele koolitus stressi maandamisest.

Oksjonil saab pakkumisi teha, kui logida B-Turule sisse Buduaari kasutajana ja enda isik autentida. Oksjon kestab reede (7.02) õhtuni ning pärast seda selgub iga oksjoni võitja.

Heategevusliku meesteoksjoniga saab tutvuda B-Turul.