Saund

"Tallinn Star Weekend" tuleb taas – koos Lordi, Bocelli ja Offspringiga (5)

LISA KOMMENTAAR

inkassaator3. veebruar 2014, 19:54
No kui suurem osa reklaamiarveid ning osaliselt ka esinejatele maksmata jätta, nagu Platonovi härral kombeks, siis kannatab ju ka "kahjumiga" üritusi teha! Esialgsete plaanide kohaselt pidi selle aasta Star Weekendi peaesinejaks olema (üllatus-üllatus) Scorpions aga viimasel hetkel ehk paar päeva enne piletimüügi algust ütlesid viimased kokkuleppe üles - ei pea just hiromant olema, et aru saada, miks kokkuleppest viimasel hetkel loobuti - sügisese ida-tuuri rahad ju seni suures osas veel laekumata. Sellest ka see "ühte esinejat hoitakse veel saladuses" jutt, et seda viimast lolli pole seni veel lihtsalt õnnestunud leida. Aga ega lihtsameelsed pole maailmast veel otsa saanud, küll kedagi leitakse.
potensiaalne vaataja-kuulaja3. veebruar 2014, 12:59
Boccellit isegi läheks kuulama,kuigi teda ka siinmail nähtud aastaid tagasi koos Anneli Peeboga lauluväljakul.Mäletan hästi,et tookord maksis pilet eelmüügist 225.krooni.Pidasin juba siis seda väga väga kalliks1aga mis nüüd-100 euri,see teeb ju 1564.krooni.Anna jumal mõistust, tahaks näha.kui palju lolle oma raha vihkajaid te kokku ka saate+head põrumist ahnitsetajale!!!
Kallis3. veebruar 2014, 11:36
selle raha eest! Sorry, aga meenutab Rock Summerit. Kui praegu on pilet alates 53, siis kohapeal on 70. Rockisõpradele läheb liiaks.
tohmu3. veebruar 2014, 08:19
Päevapiletite hinnad 60— 200 euri. Otsige lolli selliste hindadega.