Woody Allen.Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
2. veebruar 2014, 19:56

Woody Alleni tütar kirjeldas, kuidas isa teda lapsena seksuaalselt ära kasutas (7)

Hollywoodis on üle kahekümne aasta spekuleeritud, kas režissöör Woody Allen kasutas seksuaalselt ära oma adopteeritud tütart Dylan Farrow'd, kui too oli kõigest seitsmene. Nüüd, 21 aastat hiljem, avaldas naine New York Timesi vahendusel avaliku kirja, milles ta väidab, et isa ründas teda 1993. aastal seksuaalselt.

"Milline Woody Alleni film on teie lemmik? Enne, kui vastate, peaksite teadma: kui olin seitsmeaastane, võttis Woody Allen mul käest kinni ning viis hämarasse pööningule meie maja teisel korrusel," kirjeldab 28-aastane Dylan.

"Ta ütles, et kõhuli heidaksin ja mängiksin oma venna mängurongiga. Siis ründas ta mind seksuaalselt. Ta rääkis terve selle aja minuga ja sosistas, et olen hea tüdruk, et see on meievaheline saladus ja lubas, et läheme Pariisi ja ta minust saab staar tema filmides. Mäletan, kuidas mängurongi jõllitasin ja sellele keskendusin, kui see mööda pööningut oma ringi tegi. Ma ei suuda tänaseni mänguronge vaadata."

"Nii kaua, kui mäletan, tegi mu isa minuga asju, mis mulle ei meeldinud. Mulle ei meeldinud, kui tihti ta mu emast, vendadest ja sõpradest eemale viis, et ta saaks minuga üksi olla. Need asjad juhtusid nii sageli, rutiinselt ja olid nii osavalt varjatud mu ema eest, kes oleks mind kaitsnud, kui ta oleks teadnud, et pidasin seda normaalseks. Arvasin, et niimoodi hellitavad isad oma tütreid. Kuid see, mida ta mulle pööningul tegi, tundus teistmoodi. Ma ei suutnud seda enam saladuses hoida," nentis Dylan.

Süüdistused jõudsid avalikkuse ette 1993. aastal ning nendest sai osa kibedast sõjast laste hooldusõiguse üle Alleni ja eksnaise Mia Farrowi vahel, kirjutab People.

Asjaga seoses algatati kriminaaluurimine, kuid see lõpetati vastuoluliselt - riigiadvokaat Frank S. Maco teatas 1993. aastal, et Alleni kohtulikuks vastutuselevõtmiseks on olemas "tõenäoline põhjus", kuid ta loobus kohtuasjast, kuna Dylan oli selle protsessi jaoks "liiga habras".