Inimesed

Kas gala õhtujuhid põrusid? (97)

LISA KOMMENTAAR

ahsoosedasiet6. veebruar 2014, 11:44
no laulev saatejuht on olemas, Mart Sander ja tema huumor on peen, esinemine perfektne, jnjenjne aga hekkonens on selline tühikargaja moodi. Selle Õigemeele toppimine kõikjale viskab ära küll. Siis hakatakse jälle....noor ema ja seda titte kõikjale presenteerima. Kommentaarides avaldatakse oma arvamust... EI PEA KÕIKE VAID KIITMA. Pealegi, kui üks noor laulja panustab mingile kostüümile, olla kohutavalt erinev ja siis veel arvab ennast arvamusliidriks ja ...... OH SELLES eestis on inimesed NIIIII ja NAAsuguselt vastikud...... TULE MAA PEALE kerli, pole sa miskit. SUUR IMASTAAR????
ahsoosedasiet6. veebruar 2014, 11:44
no laulev saatejuht on olemas, Mart Sander ja tema huumor on peen, esinemine perfektne, jnjenjne aga hekkonens on selline tühikargaja moodi. Selle Õigemeele toppimine kõikjale viskab ära küll. Siis hakatakse jälle....noor ema ja seda titte kõikjale presenteerima. Kommentaarides avaldatakse oma arvamust... EI PEA KÕIKE VAID KIITMA. Pealegi, kui üks noor laulja panustab mingile kostüümile, olla kohutavalt erinev ja siis veel arvab ennast arvamusliidriks ja ...... OH SELLES eestis on inimesed NIIIII ja NAAsuguselt vastikud...... TULE MAA PEALE kerli, pole sa miskit. SUUR IMASTAAR????
nõus5. veebruar 2014, 10:08
Noored kaunid saatejuhid said oma tööga hästi hakkama! Ei teagi eriti peale Veski, kes laulmise kõrvalt ka soravalt lobiseda armastab... Isegi netikommentaatorid ei tuleks sedasi laval toime!!! Mis erilist siis teised teinud on ??? Kerli valis Ameerika, Anne Venemaa - kus seda Eestit rohkem esindatakse? aga Ivo Linna viimased laulud plaadil on ikka lauldud, mitte vingutud või kraaksutud ja oleks ikka võinud mõne auhinna ka saada...postuumselt pole neile ühtegi ülistust vaja(Graps,Alender).
arvaja4. veebruar 2014, 15:13
Kui see oli gala, siis vaadake, kuidas ansamblite poisid ja mehed, kes auhindu vastu võtsid riides olid! Nagu olek tulnud proovisaalist: teksades, kortsus särgid, veninud põlved ja siis virisete juhtide kallal. Kui Gala, siis võiks kutsel märkida, et igapäeva tööriietes ikka ei maksaks tulla ja kui veel lavale ka tuleb minna. Auhinda oli Iva Linna kuhjaga ära teeninud. Vast lõpuks ikka saab ka oma elutöö eest auhinna.
Aime4. veebruar 2014, 12:05
Mind ehmatas KÕIGE ENAM Anne Erm.
Auhinda üle andes surus ta pundist ainult ühe kätt. Küll oli nadi vaadata teisi mehi, kes ei saanud aru kuhu minna-mida teha? Nagu oleks nad lavale tulnud turvameeste või saatjatena...
eva3. veebruar 2014, 17:06
Mulle meeldisid. Olid humoorikad, hea koostöö!
Mia3. veebruar 2014, 15:22
Said superhästi hakkama!!!Armas ja lihtne !
nojah..3. veebruar 2014, 10:16
Birgit oleks võinud siis juba Vabarna vankrisse sättida-oleks vähemalt naljakas olnud...
Minaise3. veebruar 2014, 08:59
Minu arvates oli Birgit eriti mage. Lisaks olid talle väga koledad pruunid juuksepikendused pandud. Tal endal on ilusad tumedad juuksed aga need pikendused olid täitsa teist tooni ja inetud.
Birgit ei säranud üldse, luges oma jutu maha ja oligi kõik.
Jalmar meeldis mulle rohkem.
Vaataja3. veebruar 2014, 07:45
Siin üks eelpool küsis, et miks Beatrice head uut aastat soovis, kui pidi olema otsesaade...
Sest järgmine päev algas Hiina kalendri järgi sinise hobuse aasta. Seega saade oli siiski otse, vastasel juhul oleks saanud need väikesed kaamera vead ju ka korda tehtud.
Aga saatejuhtidest nii palju, et nemad said oma asjaga ilusti hakkama, vahel loeti küll palju maha, aga samas ei oldud krampis ja ei tekkinud piinlikku unustamise-vaikust.
Üritus ise oleks võinud veidi teistmoodi olla...
3. veebruar 2014, 00:31
Nii ladusat meessaatejuhti pole ammu kohanud! Kui kõik on ok siis millegipärast virisetakse!
inimene2. veebruar 2014, 20:53
no tõesti see aasta oli väga nigel see saade ja saatejuhid,laulud mis seal said auhindu olid ka täesti igavad :(
Täiendus MInule2. veebruar 2014, 20:36
Pikk juhe, aga nüüd tuli meelde, et üheks nn õhtujuhiks oli ka Indrek Vaheoja. Vot tema otstarbekuses ma täiesti kahtlen. Tema oli nagu viies ratas vankri all. Nii tobedat juttu ja tobedalt käituda võib ainult üks winni puhhlane. Nüüd jääb minu poolt vaatamata ka tema saade, mis peab jätkuma ning mida ta juhib. Senini vaatasin, aga nüüd on sellest mürsikust kopp ees. Saage ometi täisealisteks.
vaataja2. veebruar 2014, 20:11
Telekas nad küll ei põrunud- pigem vastupidi! Muidugi ei tea, kuidas asi kohapeal välja paistis.
huvitav2. veebruar 2014, 17:48
kas nüüd ongi sedasi kombeks, et kui pidulik üritus siis minnakse sellises öösärgis nagu birxil
positiiv2. veebruar 2014, 17:35
Ei nad põrunud midagi! Kenad inimesed mõlemad - ja küll nad veel paremaks muutuvad
Teeline2. veebruar 2014, 17:17
...et šõu juhtimiseks puudusid piisavad oskused. ...
Kust need oskused siis tulema peavad, kui kuskilt ei alusta? Sünnist saadik oskab mõni ainult püksi sittuda!
eeva2. veebruar 2014, 17:12
töesti väga halb esitus ,sellist jama poleks tarvis tehagi.ei sobinud see edev birgit sinna lavale mitte kuidagi-vähe sellest et laul on tal nigel ei oska ta ju kuidagi sellises rollis olla.
triin juurik2. veebruar 2014, 14:47
põrusid täielikult pole ni halba veel näinud !! LÄBIKUKKUNUD
janza2. veebruar 2014, 14:30
isiklikult mulle birgit ei meeldi ültse, aga ta sai hakkama,olen väga rahul.
Saatejuhid olid vaprad,armsad,algajad aga muusikaauhindu väärivad paljud teised-üllatajaid ei olnud!2. veebruar 2014, 13:07
Kahjuks pean ütlema,et saade oli igav ja üllatajaid ei olnud.Ei süüdista Birgitit-armas inimene ja esimest korda saadet juhtida pole kerge aga korraldajad panid ise puusse!Saalis istuda ei oleks tahtnud,igav,igav ülekanne!Muusikaauhindu väärinuks paljud teised nagu ütlesin eelnevalt-üllatajaid ei olnud!
malle2. veebruar 2014, 12:04
Saatejuhid saatejuhtudeks aga me ei saa iga aasta autasustada ainult vanemaid staare ka uutele peab pöörama tähelepanu ja ega kõik saagi meeldida kõigile.Mis aga puutub Vinni Puhhi siis meie eestlased ei saa neist aru noh mis parata aga välismaal nad teevad ilma ja selle eest ka autasustati neid.Võiksime tõesti olla sõbralikumad teineteise vastu.
to ma ei tea2. veebruar 2014, 12:01
no ja mis sa siin siis seletad, kohtlane või?
nagu ikka2. veebruar 2014, 11:03
tahtsime kõige paremat, välja tuli nagu alati....Saatejuhid olid natuke kohmetud, nali ei ole naljakas kui seda loetakse püüdlikult paberilt maha.Ei pea ju iga hinna eest punnitama neid vahetekste naljakaks teha.See lapsevankri lugu oli peen huumor, aga sellest on tavavaatajal raske aru saada.
Ja Beatrice soovis küll head uut aastat, aga see puudutas ju idamaa kalendri järgi algavat aastat, saade oli ikka otsesaade, keegi siin kahtles, et enne uut aastat tehtud.Saade ikka üsna kesine, nominendid üllatavad(keegi Lesli, kes ei oskagi laulda on järsku aasta meeslaulja),
Nii aasta laul kui eesti laul on ühtemoodi jamaks läinud, peab kas tegijaid vahetama vöi mõtetu ürituse avaliku näitamise lõpetama, tehke seda kusagil omakeskis.
Rahvale ei meeldi, las siis neile, kellele meeldib, teeb seda kusagil oma ringis
mina2. veebruar 2014, 10:30
ma ei tea 2. veebruar 2014, 09:18
TVvaataja2. veebruar 2014, 08:40
Saatejuhtidel polnud häda midagi, said oma ülesandega hästi hakkama. Milliseks saade kujuneb, sõltub ettevalmistajatest. Kurb on see, et meie inimesed löähevad pidulikule üritusele väljaveninud teksades ja T-särkides (publik, nominendid). Ka see jätab üritusele halva maigu. Mulle meeldib Anne Veski mõttelaad: sa esined publikule, kes on sind vaatama/kuulama tulnud ja sa pead hea välja nägema (soeng, meik, riietus).
Just2. veebruar 2014, 08:32
saade algaski ikka birgu lapsega,jne...nagu oleks ta ime,kes sünnitab vallaslapsi...Ja see omavahel kiitlemine
Kui oleks saatejuhid olnud Tanel Padar-Liina Randpere OK!SELGE diktsioon,huumorit-häält jagub kõigile ja silmal ka hea vaadata!
on2. veebruar 2014, 06:34
väga head saatejuhid,eesti inimene muud ei teegi,kui viriseb ja kõigile meeldida on võimatu
Vaido1. veebruar 2014, 22:24
Hästi lugesid paberilt. Tublid. Kes kirjutas? Vinni puhh on tsirkus omaette.... Jama kokkuvõttes. Ivo Linna märkis õieti.
ando1. veebruar 2014, 22:14
Ajakirjanik biretiIe, "keIIeIe ei meeIdi jäta enda teada", sa vittu ei taha käia?
pfff 1. veebruar 2014, 22:11
pole vaja vinnipuhhi ka järgi teha mõelgu oma peaga midagi midagi välja nõrgad inimesed
Andres1. veebruar 2014, 22:05
Igatahes etem kui viimase vindini pushitud näosaate(nimi ei tule meelde) saatejuht.
tädi1. veebruar 2014, 21:16
Puisemat ja stressis inimest kui eestlane, ei pane miski kaasa elama, olgu või mis muusika ja mis lõbus lugu. Ole pea peal või ripu laes, ei midagi. Oleks tahtnud näha rõõmsaid nägusid, peale kurva grimassi, et ahminaeisaanud jälle midagi, esileoomise, oli niisama vahtimise õhtu noorepoolsele publikule. Tv- soli see kõuik näha, ainukene, kes midagigi sinna õhtusse tõi ,oligi Anne Veski paar laulu. Aga publiku järgi otsutades, nägi nii mõnigi meie staari viste simest korda, nii tömp pilk ja paigals eismine. Mõni aga rääkis naabritega vastastikku püsti seistes juttu, kui Anne Veski laulis laval, no anna kultuurset viisakust inimesele. Ei sobi artisti esinemise ajal teistega juttu ajada.
mida topitakse1. veebruar 2014, 20:54
Mida topitakse mingit birgittat igale poole. Ega`s pole ainus sünnitanu Eestimaal. Ka teistel on vaja raha, kuid mitte sel moel.
Linkin1. veebruar 2014, 20:08
Tobe pealkiri, mulle saatejuhid ka meeldisid, said oma tööga hästi hakkama, tublid!
no1. veebruar 2014, 19:18
saatejuhid olid igati tasemel ja nunnud aga auhinnad said küll valed inimesed, meie head noored lauljad ja kindlasti Ivo Linna oleks pidand saama, mitte mingi vinni puhh ja jne.
fif1. veebruar 2014, 18:15
Aga spordiauhindade show'd pole kunagi juhtinud näit.sportlased…seda pole keegi isegi julgenud mõelda! Miks peaks muusikaauhindade show'd juhtima lauljad…ega neil siis rohkem õhtujuhi oskust-kogemust ole kui sportlasel! Loomulikul peaks seda õhtut vedama sorava jutuga tele-või raadioinimene, keda etteantud tekst ainult kergelt toetaks ning oskaks ootamatustele vastavalt reageerida. Ka poleks saatejuhil põhjust lavale auhinna järele kobida ning poleks ka seda hirmu,et ta laulma (vabandust,laulu saatel suud maigutama) hakkab! Korraldajaonu oli ainuke õhtujuht sel show'l, kahjuks pidi ta ainult lava taga seda olema. Piinlik, et korraldustiim rahul on! See peaks nagu aasta oodatuim auhindade show olema. Gala vist isegi? Mõelge natuke,terve aasta on nüüd aega mõelda!
Mittevinguv eestlane1. veebruar 2014, 18:14
Eestlane oskab ainult vinguda. Igal pool, iga asja kallal.
Kõik oli tip top ja gala juhid kenad ja tublid noored.
Alar1. veebruar 2014, 18:11
Aga samas ongi nii ju. Saatejuhid juthigu saateid ja lauljad laulgu. Ei ole just eriti normaalne kui saatejuhid ise ka auhindu saavad.... Kerli Kõiv oleks pidanud kohe kindlasti ühe auhinna saama :)
1. veebruar 2014, 16:41
neilt ei saa ka nüüd ülearu oodata, ma ei usu, et te oleks nii suure teksti pähe õppinud.
saatejuhid olid kenad1. veebruar 2014, 16:14
aga kui on pidulik õhtu, siis võiksid moosekandid ka kenasti riides olla, see oleks publiku austamine egas need pillimehed metsatööl olnud. Kui on gala, siis see eeldab siiski pidulikkust.
:)1. veebruar 2014, 16:09
Neil läks väga hästi, lihtsalt suurepärased! :)
korraldajatele1. veebruar 2014, 15:47
See on muidugi ajuvaba loogika korraldatajatel, et kui on muusikaauhind, siis saatejuht peab olema muusik. Kui oleks traktoristiauhind, kas siis juhiks saadet traktorist? Ikka professionaal võiks saadet juhtida. Ja loomulikult ei loe professionaal maha paberilt, ta loeb maha monitorilt, mis on otse tema ees ja tema nägu on ikka publiku poole suunatud.
Minule1. veebruar 2014, 15:11
meeldisid saatejuhid väga. Ei mingit probleemi, et nad kasutasid saate juhtimisel abimaterjali.
Nemad ju ei teadnud, et neile autasusid antakse. Et saade toimiks, lepitakse ju kokku planeeritavate isikutega, et nad seda vastutusrikast tööd teeksid. Tublid olite Birgit ja Jalmar!
Parimaid laule oli küll mitmeid, aga Winni Puhh on küll ülehinnatud. Mida siis arvata eesti muusikast ja nende auhindade väljavalijast zhüriist? Lihtsalt ei taha mõtet välja öelda. Minu jaoks pole WP mitte midagi väärt, kamp rumalaid inimesi. Mingu parem sügavasse laande ja elagu seal endit välja või kasvagu pubekaeast välja.
Facebook1. veebruar 2014, 15:07
Ainuke kes põrus on pealtvaataja Timmer kes arvab, et on kõige suurem staar ja kes võtab FB sõna igapäev erinevatel teemadel ning viriseb/halvustab kõigi kallal.
Saatejuhid1. veebruar 2014, 14:52
olid väga vahetud, siirad ja lihtsad, ei mingit eputamist. Ega nad teksi ise paberile kirjutanud ja arvan, et ka selle oleks nad ettekirjutatust parema teinud. Kui nad peaksid aastas 5-6 taolist õhtut tegema, oleksid nad juba nõutud õhtujuhid. Vahel on üllatanud just teatrinäitlejad oma puise juhtimisega, aga antud noortele ei jagu ühtki märkust.
Kas õhtu poleks toredam teha vabamas õhkkonnas- väikesed lauakesed, otse laulmine ja VÄHEM reklaami, sponsoreid saab ju teisiti ka märgatavaks teha. Kujutaks ette korra laulu-või tantsupidu mida ei näitaks enam ERR, iga kahe laulu järel ...reklaam...
mikk1. veebruar 2014, 14:43
Minu meelest on seda ühekülgset Birgitit üldse liiga palju igal pool.
Mati1. veebruar 2014, 14:42
Väga hästi said hakkama, palju parem kui Raadio 2 aastaauhind, kus oli vaheklippideks täiesti huumorivabad naljungid. Samuti ka palju parem kui näitlejate juhitud Spordiaasta auhinnagala.
Edu saatejuhtidele!!
laura mai1. veebruar 2014, 14:32
põrusid küll minu arust
arvamus1. veebruar 2014, 14:27
Meesterahvas oli ok. Kahjuks kaunis noor naine oli mitteok saatejuhina.
miks1. veebruar 2014, 14:17
nad pidid põruma, kõik oli väga norm, kas tahtsite Liina Randperet või, no andke andeks , noored olid tublid.
Alar1. veebruar 2014, 14:13
Aga mulle just saatejuhid meeldisid! Noored, ilusad ja võtsid asja lahedalt, ei mingit kammitsetud pühalikkust ka kramplikust!
asi1. veebruar 2014, 14:09
selles,et kogu saade oli vilets okse. Mingi kamp räpastes riietes moosekante venis lavale,ei nad osanud kahte sõnagi ritta seada. Teise äärmusena avanes ühel võimalus suu lahti teha ja see kasutas asja ära,patras täiesti totakat teksti. Nagunii on neil juba varem võit teada seetõttu võiksid nad tänukõnele ikka mõelda .Nagu ajukääbikute marrs oli. Ei tea küll täpselt,kes neid võitjaid valib ja mis alusel,kuis rahv alemmikud nad küll polnud .Ju see oli mingi sõpruskonna erahuvi ,sellesanama ilmetu ja emotsioonitu saali valik,kes hapude nägudega kõike jälgisid ja kelle ükski naerulihas töös polnud
gg1. veebruar 2014, 14:03
minu arust olid õhtujuhid väga tublid, isegi võiks öelda, et parim osa sellest galast. sest seda lindi jägi maigutamist oli suht piinlik vaadata, ma ei saa aru, miks ei võiks otse laulda, sama hästi võin ju youtube'ist ka neid lugusid kuulata.
ja üldiselt on selline teemapüstitus ja eriti pealkiri õhtulehe poolt ebaviisakas. toredad noored inimesed andsid endast parima ju ja esimese korra kohta 5+. üks I-tähega algav staar on siiani nii puine laval, vaatamata oma aastatepikkuse õhtujuhi, telesaatejuhi ja žüriiliikme staažile.
1. veebruar 2014, 13:59
sobisid1. veebruar 2014, 13:56
minu meelest olid küll head
1. veebruar 2014, 13:53
Minule küll õhtujuhid meeldisid. Oli see ju nende esimene otse-eetri õhtujuhtimine. Ilusad ja noored inimesed ka pealegi. See pole kaugeltki kerge töö. Inimesed võiksid vähem vinguda.
Naine kes ei laula ise1. veebruar 2014, 13:46
Mulle nad meeldisid, see et nad ise auhinnad said - see oli nagu topeltbluff! Et kui juba õhtujuht, ju siis auhinda ei saa... Aga vot said! Birgit on imekaunis ja nii meeldiv alati, Jalmar jälle naljamees ja tõeline eesti mees! Tubli töö! Ükski saatejuht ei räägi peast, on ju monitorid jne. Lihtsalt tehniliselt ju oli keeruline seda korraldada. Loetakse ju ka teksti kõrva vastuvõtjasse. Välismaal on kõik lavastatud! Tulge reaalsusesse! Meil ei ole raha isegi "tossu" jaoks :-D
mann1. veebruar 2014, 13:46
nii palju kui ma vaatasin, siis said nii Birgit kui Jalmar väga kenasti hakkama.
Njaa...1. veebruar 2014, 13:45
Show oli võimas! Birgit ja Jalmar said hästi hakkama. Kui need kes kommenteerivad siin,et neile ei meeldinud ja värki siis miks te ise saadet juhtima ei läinud. Oleksite võinud proovida ju. NII ,ET MIDA TE VINGUTE NII PALJU?!
1. veebruar 2014, 13:43
Milleks seda galat üldse vaja oli?
Show 1. veebruar 2014, 13:42
oli väga äge ja polnud nendel saatejuhtidel küll häda midagi. Üles puhutud asi jälle. Ei jäänud kodused artistid Kerlile keegi alla ja alati keegi võidab ja keegi jääb auhinnast ilma. Mulle väga meeldis.
kui1. veebruar 2014, 13:40
Jooge vähem siis saate aru et nad olid megajead.
marihhen1. veebruar 2014, 13:35
Kahjuks oli väga mage see asi... Jumala eest, see Vinni Puhh, tõesti kelle jaoks ja milleks??
kkk1. veebruar 2014, 13:29
Mulle küll saatejuhid meeldisid. Tublid noored ja ilusad inimesed :)
jan1. veebruar 2014, 13:17
Polnud saatejuhtidel häda midagi, said hästi hakkama.
Pettunud1. veebruar 2014, 13:16
Saatejuhid olid iseenesest normaalsed, aga kes käskis neil neid magedaid nalju teha, mida nimetatakse "komöödiaks"? Väga magedad naljad olid. Ja muidugi on inimlik, et mõned asjad tuleb maha lugeda. Rohkem tõmbas tähelepanu tuim publik, võhivõõrad nominendid ning jama muusika. Kes need võitjad valis? Anne Veski, Ivo Linna, Ott Lepland, Greete Paia jne on head lauljad aga mingi Winni Puhh ja ... mis iganes. Ma pole pooli nimesi kuulnudki, kes seal esinesid / võitsid. Pettusin selles shows.
Piret, ajakirjanik1. veebruar 2014, 13:14
Õhtujuhid said suurepäraselt hakkama. Ja teksti loetaksegi paberilt maha. Seda tehakse ju ka telesaadetes. Mis te ingute, kellele ei meeldinud, jätke enda teada. Mõlemad noored olid esimest korda selles rollis. Müts maha nende ees. Kui tegid Ines ja Tanel, siis ka neil olid tekstid ees. Ja mis puutub et nad auhinnad said, siis nad ju ei teadnud ja saatejuhid olid enne kinnitatud, kui nominendid välja kuulutati. Ja shõu oli hea. Üllatusi palju. Vinge õhtu!
televaataja1. veebruar 2014, 13:11
Panid väikseid apsakaid, ok, kõigil juhtub.. :) aga pidi olema otseülekanne, aga miks see modell see vanelanna kes ta nüüd ongi, betric vms, ütles et head uut aasta, mis peagi saabub?! :) (lugesin välja et see salvestatud juba ennem uut aastat valmis)
Ühesanaga eesti kohta käisid kh.. Aga võitjad olid küll mõtetud ja jamad... ma isegi mitte ei tea kes krt, on Vinni PUHHH!! :D aga olgu. see selleks. hesnaga, käisid küll. :)
zjuuzi1. veebruar 2014, 13:10
Ma ei vaadanud saadet lõpuni, aga esimese poolega jäin küll rahule. Birgit ja Jalmar said paremini hakkama kui nii mõnigi eelmiste aastate saatejuht.
Kerli show polnud midagi erilist, aga polnud paha.
...1. veebruar 2014, 12:55
Aga seda Jalmarit on küll viimasel ajal liiga palju..
minu1. veebruar 2014, 12:46
meelest olid nad täitsa toredad
nii 1. veebruar 2014, 12:46
tuima värki ei ole aastaid näinud. ivo linnat ka keegi ei märganud. ivo on eestlaste lemmik aga, et mingi vinnipuh. oksele ajab.
1. veebruar 2014, 12:30
Minu arvates saatejuhtidel läks hästi ja nad said oma tööga hakkama aga just need võitjad ei meeldinud mulle, kuid mitte kõik. Kindlasti pidi auhinna saama ka näiteks Kerli Kõiv ja Ivo Linna kes tõesti on nii kaua laulnud.
731. veebruar 2014, 12:09
Nigelad olid teised tõesti.Ei mingit glamuuri!