Tony Lionni
Saund
31. jaanuar 2014, 12:17

Pidudesari "Tech & Body" on kolinud Studiosse!

PIDU PUHKEB: "Tech & Body" toob Studiosse DJ Tony Lionni

Dave Stormi pidudesari "Tech & Body" on kolinud Tallinna ööklubisse Studio ja toob juba laupäeval siia Tony Lionni. Peo soojendavad sisse residendid Dave Storm, Ecstatic, Muudu ja Dr. Philgood.

Liverpool – Manchester – Berliin – Barcelona. Sellisel marsruudil toimetab briti juurtega, hetkel Barcelonas elav muusikaprodutsent ja DJ Tony Lionni, kelle viimase täispika albumi "Just A Little More" väljastas ei keegi muu kui house-muusika ikoon Kerri Chandler ise oma Madhouse Recordsi kaudu.

Elektoonilise muusika maailmas on vähe neid, kes oma karjääri jooksul täispika albumi produtseerimiseni jõuavad ja Tonyl on see järjekorras juba teine. Debüütalbum "As One" ilmus 2010. aastal samuti soliidse Freerange plaadimärgi alt.

Tony Lionni sündis Liverpoolis, 80ndatel kolis ta Manchesteri, hakkas produtseerima hiphoppi ning tegi esimesed katsetused house-muusikas. Tema lugusid hakkasid mängima "suured" DJ-d nagu François Kevorkian, Derrick May ja paljud teised tuntud nimed ning sealt edasi ilmusid singlid juba tunnustatud plaadifirmade Freerange, Wave ja Mule Musique all.

Berliini kolimisega saabus ka suurem läbilöök. Tema lugu "Found A Place", mis ilmus Ostgut Ton plaadimärgi tähenduslikul "Berghain 03" plaadil, hääletati aastakümne meeldejäävamate house-klassikute hulka. 

Peo kohta rohkem infot SIIN!