STAARID JUTUHOOS: Anne Veskit usutlenud saatejuht ja näitleja Julia Menšova ei varjanud oma imestust: kuidas küll on Veski suutnud elada skandaalivaba elu.Foto: Pervõi Baltiiski
Inimesed
31. jaanuar 2014, 07:00

Anne Veski: tülitseme Bennoga nagu itaalia paarike ja paugutame uksi! (36)

Veski rääkis Vene telekanali jutusaates oma perest.

"Oleme Bennoga juba 32 aastat koos, kuid ikka tülitseme nagu itaalia paarike ja paugutame uksi!" rääkis Anne Veski Pervõi Baltiski saates "Kõikidega omavahel" avameelselt oma abielust Benno Beltšikoviga.

Saatejuht ja näitleja Julia Menšova ei suutnud ära imestada, kuidas on Anne suutnud elada nii, et temast räägitakse ainult head. Menšova tunnistas, et uuris enne intervjuud põhjalikult lauljanna elulugu ja leidis sealt üheainsa korra, kui too käitus irratsionaalselt – see oli siis, kui abielunaine ja pisikese tütre ema Anne kohtas kontserdi ajal oma tulevast abikaasat Bennot.

"Ma esinesin varietees ning panin tähele, et üks noormees vaatab mulle jultunult otse silma," tunnistas Anne Veski, et mäletab täpselt esmakohtumist Benno Beltšikoviga, kellel oli julgust kohe pärast esinemist tema juurde astuda ja teda õhtuks välja kutsuda.

"Me läksime kohe esimesel õhtul korralikult raksu! Ja ma mõtlesin, et ei taha teda enam kunagi näha," oli Anne Benno käitumisest solvunud, sest too tantsis nende tutvumise õhtul teiste neidudega.

Tülist hoolimata abiellusid nad juba kuu aja pärast ja on siiamaani koos.

Tõsi, pahandusi tuleb Annel ja Bennol aeg-ajalt ikka ette nagu teistelgi abielupaaridel ja sageli on põhjuseks pisiasjad. Kui kärts ja mürts möödas ning maha jahtutud, viskavad nad rõõmsalt lõppenud sõnasõja üle nalja.

"Ma ei ole inimene, kes vaikib pärast tülisid kolm päeva, mul läheb see kiiresti üle," ütles Veski, et pikka viha ei pea ei tema ega abikaasa.

Nii palju võib õhtune nagelemine siiski Bennol meeles mõlkuda, et ta ei pruugi järgmisel hommikul Annele kohvi voodisse tuua.

Benno oli ilusam kui Ameerika presidendi poeg

Veski ei olnud saates abikaasa kiitmisega kitsi ja meenutas, kui nägus mees Benno noorena oli.

"Benno oli ilusam kui Ameerika presidendi poeg! Ta oli nagu prints, ainult valge hobune oli puudu," rääkis Anne ja rõhutas, et Benno on olnud just see õige inimene, kelle kõrval oma elu elada.

Saatejuhi küsimusele, kas tütar Kerli ei pannud emale pahaks sagedasi tööreise ja seda, et ta tihti kodust ära oli, vastas Anne, et nad pidasid omal ajal maha tõsise jutuajamise ning tütar, kellest nüüdseks on saanud diplomaat ja kes iga kolme aasta järel jälle teise riiki elama asub, mõistab teda nüüd täielikult.

"Tütar ütles mulle, et ma saan nüüd sinust väga hästi aru ja sellest, kui raske on ühendada tööd ja pereelu," selgitas Anne, kes viimasel ajal peab tütre ja kahe lapselapse nägemiseks Soome sõitma.

"Tavaliselt käisid jõulude ajal nemad meil külas, nüüd tuleb aga meil sinna sõita," tunnistas lauljanna, et ei ole sagedasest reisimisest vaimustuses.

Anne rääkis veel, et lapselapsed pole mingid piripillid ja teevad talle suurt rõõmu. "Nad ei nuta ega jonni. Frederik, kes on neljane, armastab tahvelarvutiga mängida ning kohe kui mind näeb, küsib, kas ma selle asjanduse kaasa võtsin," naeris Anne ja lisas, et tahvelarvuti poisi kätte lubamine on tema ja Frederiku saladus.

Laste ema Kerli ei kannata, kui tehnikavidinatega mängitakse.