Saund

ANNA TEADA: kuidas meeldisid tänased esitused? Kas oled valikutega rahul?

Aasta naisartist on Birgit, meesartist Leslie Da Bass, aasta album Lenna "Teine" (70)

LISA KOMMENTAAR

pets3. veebruar 2014, 19:32
Kihvt üritus,meesvõitja ka õige,noored las ruulivad,elagu noorus.
kui seda nimetatakse...2. veebruar 2014, 17:59
eesti muusika paremikuks, siis olen mina Kleopatra vms. Need puhhid ja leslid, keda kordagi kuulnud polnud -ruulisid.
EESTI 11-15 aastastele meeldivad artistid ehk EMA 20141. veebruar 2014, 19:41
See oli kohutav, mis toimub ?????? Kas see ongi eesti muusika????? Kas enda eest MiTTE hoolitsemine on POPP??????? See oli SUURSÜNDMUS-GALA, aga mis riietuses ja kuidas käitutakse. See Winni Puhh selle esinemisega oleks pidanud kriminaalvastutusele võtma. Ja siis imestame kust noortele hullud ideed tulevad ikka IIDOLITELT!!! Jube!!! Ja kes on Dabass?? seda ei saa nimetada EESTI MUUSIKA auhinnaks vaid mingi kildkonna omaks. Kes neid valib, kui komisjoni liikmed arvavad, et juba Birgit Õigemeelgi on vana juba??? Järelikult tuleb see üritus ümber nimetada EESTI 11-15 aastastele meeldivad artistid!!!!! Ja aasta meesartisti peaks ikka enamus teadma. Rääkisin noortega töö juures ja nemad ka ei teadnud sellest Dabassist midagi. Kohutav!!! Ivo oleks kindlast pidanud auhinna saama. "Päike sõbra aknas" imeilus!!! Jumal tänatud, et Anne Veski lõpetas meeldiva positiivsusega!! Sellepärast ka rahvas seisis püsti ja aplodeeris, sest enne ju ei olnudki kellegile aplodeerida!!!
Tiina1. veebruar 2014, 14:05
Ei saa aru...kas ma olen siis tõesti lubjakas või väärastunud maitsemeelega , aga kuidas saab meeldida selline labasus, nagu Winnie Puhh? Kas selline röökimine ja haige hüsteeria liigitub muusika valdkonda? Kas sellel "muusikateosel" oli esinejate arvates mingi sõnum publikule? Kui see on kunsti eriliik, siis võiks seda viljeleda vastavatel teemaõhtutel, mitte sellistel gala-õhtutel. See sobiks võibolla pubekate narkopeo hitiks, kui enamus on juba oma doosi kätte saanud. Vaatasin tülgastusega seda tõmblemist ja ei lülitanud kanalit mujale, sest tahtsin järgnevaid esinemisi näha. Minu arvates rikub selline esinejavalik EMA tõsiseltvõetavust ja mainet. Ja ka mina ei teadnud, kes on Leslie?? Aga muidugi see on juba minu probleem.
kalamees31. jaanuar 2014, 23:07
ma saan kõigest aru winni puhh ja teised kuid mees artsist LESLIE DA BASS no kuulge nagu ta ise ütles et vabandage et eksite kuid kui ma juhtusin vaatama täna korra 3-seid uudiseid siis ANU SAAGIM ütles noh BIRGIT ÕIGEMEEL on juba vana no kuulge see saagim on ise vana ei taipa muusikast tuhkagi
Liis31. jaanuar 2014, 16:16
Kokkuvõttes jäin mina saatega ja auhinnasaajatega rahule. Kerli Kõiv meeldis samuti. Ta on omanäoline, aga teeb asja korrektselt. Ikkagi peab tilk tõrva ka meepotti sattuma. Winni Puhhi autasu oli küll valele kollektiivile. Kirvega pähe löömise räpisõnade eest peaks hoopiski võtma kriminaalsele vastutusele. See on ju ähvardus. Birgit ja Jalmar meeldisid väga saate juhtidena, aga mis ülesandeid täitis Indrek Vaheoja, sellest ma aru ei saanud. Mõtetu möla ja mittemidagi vaatamiseks.
üsna 31. jaanuar 2014, 16:03
häbi oli vaadata nii lamedat saadet! Nimetatakse galaõhtuks! Aga esinejad tulevad lavale kui kartulipõllult,lohakalt riides ja normaalsest tänamisest ja üldse inimese moodi rääkimisest on asi väga kaugel . Ainus artistlikult mõjuv tegelane oli vanameister Anne Veski. Rasmus oma pundiga jättis ka hea mulje .Noore inimese kohta oskav rääkida paremini kui mõnige eakam Ja veel-kolme kõrsiku puhul on häiriv kahe liikme lohakas väljanägemine-justkui oleks need riided 3 aastat jutti seljas ja higilõhna lausa telekast tunda. Paksude kodanike puhul on hügieen esmatähtis. Gerli oli võrratu,kuid häiris pesuväel olek. Grete võiks olla nooruslikum,selline ülepingutatus mõjub kentsakalt ja ta näeb ka mutilik välja. Lenna promomine jätkub edasi,ei meeldi ta laulud ega ka see punt. Meeldiv on Karl Erik Taukar . Head lood, visuaalselt kaunis vaadata. Preemia oleks pidanud saama Ivo Linna. Zürii otsused on alati kummalised colnud. Publikum oli kui kumminähude paraad.mornid,tõsised ja emotsioonitud Sellised võiks osaleda riiklikel matustel,mitte kontserdil .
linda31. jaanuar 2014, 15:46
Ma ei tundnud küll osasid nominente, kuigi leian, et nominendid peaks ikka olema väga tuntud. Kõige rohkem häiris auhinnasaajate lohakas riietus, teiseks häiris see, et nad midagi tarka suust välja ei osanud öelda (v.a. klassikaauhinna saaja) ja kolmandaks ei sattunud just vaimustusse Kerli aluspesust. Lõpuni ei viitsinud vaadata.
tiramiisu31. jaanuar 2014, 13:44
Ja jälle saame kommentaariumist teada kui vahvad ning asjatundlikud on meie kuulajad-vaatajad. Kõik nominendid on vastupid vastupandamatutele kommijatele täielik saast ja asjatundmatud pillivägistajad.
Kommentaatorid aga maailma parimad.. nagu alati. Eks jah, naabri Laine laulab ka paremini ükstaspuha, kes esinejatest. Veski Anne on vast vähe Lainest üle. Ei teised.
Ostke omale muusika, mis meeltes mässab - Pets&Korsten, Meie Mees, Toomas Anni ja tehke rõõmu oma lollusega tagasihoidlikumalt ringi käia mitte seda laias kaares promoda.
Ja nii huvi pärast uurige siis järgi.. kes laulis otse, kes liigutas suud. Seegi avastus tuleb raskelt kätte, mis?
Galaüritus,31. jaanuar 2014, 13:25
aga heli kvaliteet allpool igasugu arvestust. Seetõttu loobusin ka vaatamast.
31. jaanuar 2014, 12:57
Mingi mega tuim publik oli
?31. jaanuar 2014, 12:38
Miks keegi otse ei laulnud?
Maarja31. jaanuar 2014, 11:58
Tõeliselt väga kahju et Iva Linna ei saanud paremat mees laulja tiitlitr. Linna ja Veski on tõesti väga head lauljad .vähemalt oli see hea et Veski oli laval nii särav ja rõõmus ning saade lõppes hea lauljaga.
õudus kuubis31. jaanuar 2014, 10:35
midagi oli mäda heliga, väga palju läks kaduma. No ja valik selline kesine- parim meeslaulja- tule taevas appi!
hmm31. jaanuar 2014, 10:31
mulle saade meeldis ja mu arvates said auhinnatud õiged pundid ja artistid. Ainus, mis arusaamatuks jäi, oli see, miks nii paljudes kategooriates oli valiku hulgas Mikk Tammepõld, kes oma ainsa vähegi tuntud loo treis juba mitmeid aastaid tagasi? Hea meel, et talle midagi auhinnalaualt ei jagunud. Seda see eilne saade kahjuks näitas, et ehkki staare ja staarikesi esineb leheveergudel ja muidu kollases meedias liiagi palju, häid artiste just meil ülearu ei ole. Ütleme nii, et valik oli kesine, etteaimatav ning võtsid need, kes võitma pidid, sest kellelegi teisele auhinna andmine olnuks ebaõiglane.
tiia31. jaanuar 2014, 10:25
Publikul ei olnud häda midagi. Ju siis polnud meie võitjate fännid koha, et publik nii vaikne,
. Mind hoopis paneb imestama meie võitjate riietus. Tullakse suurele üritusele ja ei vaevuta pidulikult riietuma. Ainult klassikalise plaadi auhinna saaja oli ülikonnas. Egas pea ju ülikond olema, aga riideid võiks ikka vahete vahel triikida. Mõne auhinna saaja välimus viitas sellele, et pole 3 päeva riideid seljast saanud. Triikrauda pole riided eluski tunda saanud. Õnne võitjatele ja tervist kõigile.
Päris aus olen31. jaanuar 2014, 10:18
Anne Veski ja Ivo Linna, paraku ainukesed tegijad, kes teevad MUUSIKAT, mitte miüra!!!
Ja nii see paraku on. Õnneks Anne Veski ikka sai mett mokale, Linnast on siiralt kahju. See on ikka täiesti lubamatu, kuidas nii küll saab. Aga Linna on sellele vaatamata tegija ja vägev laulumees!!!!
Tähtis ei ole žüriile vaid rahvale meeldida!!!! Ja ma arvan, et Linnat rahvas armastab ;)
Ly31. jaanuar 2014, 10:11
Ei no ühele siin vastaksin,et pole see Ximena Navarrete midagi nii kaunis! On ka palju ilusamaid naisi olemas :D
Ja,mis te vingute ärge passige seda saadet,kui ei meeldi. Ma juba ammu olen aru saanud,et Eesti rahvale läheb peale nö ''hull'' muusika sellepärast said need kõige hullemad ka auhinnad.
Kõige parem oli Põhja Tallinn,kes viis endaga kaasa auhinna. No andke andeks aga need teised ise hakkanud artistid ei kõlba mitte kuskile :D Häbi! Häbi!
pin31. jaanuar 2014, 09:01
Kes on see Leslie? Pole kuulnudki....
Miks ei ole aasta meesartist IVO LINNA??31. jaanuar 2014, 08:50
Ma ootan vastust!!! Miks ei ole!?
Tuleb vist energiaring teha, või kommuun usume IVO LINNAT ;)
Vaatsin mingi aja ...31. jaanuar 2014, 08:47
... kuniks sai ka teise auhinna keegi Lesli? Kes too on üldse`? Ivo Linnast oli lausa kahju!
päikene sõbra aknas31. jaanuar 2014, 08:33
See on niivõrd hea plaat Ivo Linnalt, et patt on seda mitte kuulata ja tähele panna. Mõnus, rahulik, ilus, meloodiline, südant soojendav, meelde jääv jne. jne. jne.
Ma ei saa siiani aru, kuidas see plaat ja laulja ei võitnud. Minu jaoks see on number üks, jagage oma tühiseid preemiaid nagu tahate.
Margit31. jaanuar 2014, 08:01
Nõus siin paljude eelkirjutajateda, mis iganes need teised auhinnad-ok aga no tulge mõistusele selle meeslauljaga. Linnast oli tõeliselt kahju.
inz31. jaanuar 2014, 07:55
Väga haige on neid kommentaare lugeda.Milleks teil inimesed selline värdjalik kibustumine peal tekib küsimus????
Riho31. jaanuar 2014, 07:35
Ainuke staar oli seal tõesti ainult Anne Veski.
Vanem naine31. jaanuar 2014, 07:33
Pole Elmari raadiot ule aasta kuulanud omal pohjusel mitte nende tegijate parast seal.Anne Veski oli hea.
R31. jaanuar 2014, 07:33
Minul on küsimus,et milleks sellist klounaadi üldse korraldatakse.Ja kõik on seal omaarust hirmsad tegijad ja staarid.
Lehmad saadet juhtima pandud31. jaanuar 2014, 06:52
nimi31. jaanuar 2014, 05:31
kerli oli aluspesuväele ennast tõmmanud ja ahvis seda kyyrust kellel keel koguaeg ripakil suust väljas on.pask!
to Hmm31. jaanuar 2014, 02:40
Hmm31. jaanuar 2014, 02:06
Mida te vingute naabriõgijast Eesti publik! Kui ise midagi pole ette näidata ja saavutused elus jäävad konnatiigist potilompi, siis plädistage seal poris edasi! Enamik neist kommentaaridest näitab eestlase, kahjuks, minu kaasmaalase ehk naabri, sõbra, õpetaja, sugulase, madalalaubalisust! Hoidke oma pōlastav ja madal arvamus endale ja virts laske potti! Kui 99% siin kirjutajaist oleks ka elus eneses nii kõvad sonasepad, müts maha, kuid tegelt on kibestunud tuuletallajad! Uurige, vaadake, mis kriteeriumid üldse auhindade saajatele seatud olid! Vaesed olete vaimselt te kulla kaasmaalased!
Ja see polnud kiidulaul võitjatele ja mominentidele, vaid põlastav väljaheide nördimusest Sinu vastu, kes sa vaid halba oskad näha!
Mina tänan!
Farsssss31. jaanuar 2014, 01:47
njah31. jaanuar 2014, 01:20
sellel aastal võib öelda, et olen võitjatega suhteliselt rahul :)
enn31. jaanuar 2014, 01:14
imelikud silmad31. jaanuar 2014, 01:12
ühel artistil silmad vilasid imelikult. täiesti kummaline vaadata
ja siis see esimene noorsand oli ka imelike silmadega. ma ei tea, mis ta nimi oli aga sai kaks auhinda ja laulis ka.
aasta meesartist sai ise ka aru, et ta midagi väärt ei ole31. jaanuar 2014, 00:52
kas pole piinlik kui inimene kes saab auhinna ütleb, et ta pole mingi tegija ja tegelikult peaks auhind kuuluma ivo linnale. mis on sulatõsi. linna on kõva tegija. ei oskagi kommenteerida. kas läks kogemata vale nimi paberile?
alts31. jaanuar 2014, 00:44
Saade oli hea ja auhinnatud said ka kõik head!
Kristi31. jaanuar 2014, 00:28
Metsakutsu vääris auhinda rohkem, kui Põhja-Tallinn. Aasta lauluks mingi winny puhh?? Kes neid laule seal valisid, mingid pubekad?
nojah31. jaanuar 2014, 00:23
Enne Anne Veskit oli ammu kanal vahetatud, seda jama ei suutnud vaadata. Parim meeslaulja, mingi Lesli - ei no tere talv! Laulgu oma sahvris terviseks edasi...
Jah31. jaanuar 2014, 00:16
Anne Veski päästis selle jama ära!!!!!!!!!
Kuule 23:4531. jaanuar 2014, 00:13
Kas sa arvad, et terve maailma rahvad on muusikud? Ei teps mitte, kui hkkan sulle rääkima kuidas töötab auto mootor, vöi rmontida traktori käigukasti siis saa ei jaga ju muhvigi. Minu jaoks on muusika meelelahutus ja mida koomilisemalt seda esitatakse, seda suurem elamus! Sa vöid kuulata Pärti ja klounitari Kerlit, aga mind ja enamikus eestlasi jätavad nad külmaks.
päästja31. jaanuar 2014, 00:06
Ainuke ,kes oli tõeline staar Anne Veski!Super"
ja30. jaanuar 2014, 23:53
lennal on ka lokid pandud.
astra30. jaanuar 2014, 23:52
LÕPETAGE EESTIS SELLINE JAMA, MINGID TUIMAD AUHINNAD. VILETSAD PUNDID JA LAULJAD. LÕPETAGE KUI VÕITE. NII NÕME, ET TELEKA TAGA ON HÄBI. MA EI TEA MIS KOHAPEAL VEEL OLLA.
vvv30. jaanuar 2014, 23:47
Kirjutasin veitsa valesti: öige oleks_ WINNY BUHH.
võeh30. jaanuar 2014, 23:46
Lamedad valikud. Osa auhinnasaajatest on täitsa tundmatud mökud. Birgit Õigemeel on nii ära tüüdanud, kevadest saati lastakse raadiost mitu korda päevas - no kaua võib! Õnneks on muid kanaleid ka.
kuule30. jaanuar 2014, 23:45
winny puhh ja viisakad!!!
Kas see on muusika, kui kamp laval väänlevaid hüsteerikuid oigavad kirve ja vere järele. sadismi õhutamine?
Labasus ja vägivaldsus laval. Ülepingutatud haige tähelpanuvajadus. Aitab küll juba sellistest tolatsemistest muusika sildi all.
Winni Puhh30. jaanuar 2014, 23:43
Saadate eurovisioonile pallaade muusika eksperdid ja mida olete saanud- ei mida. Winnid oleks platsi PUHTAKS LÖÖNUD!
:D30. jaanuar 2014, 23:37
aitähh winny buhh vähemalt midagi viisakat !
ELAGU30. jaanuar 2014, 23:30
KÖRSIKUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....30. jaanuar 2014, 23:05
Tüüpilised eestlased,vaja aind kiruda kedagi,vot see on madal.häbi lugeda neid kommentaare lausa:D:D
to Kerli30. jaanuar 2014, 22:53
Turvamehed olid Kalev Cramo korvpallurid! Tegemist oli naljaga!
Kerli30. jaanuar 2014, 22:47
Kyle blond, kust sa need 2murjamit kinni püüdsid, kes su turvad on. Ja selline tahab olla EESTLANE!!!!!!!
MIhkel vist30. jaanuar 2014, 22:45
Mdea miks teete nii, kuid tahtin niii nii väga täna selgeltnägijate tuleproovi vaadata, kuid selle asemel tuleb tv3-lt mingi möks, oeh!
olen lihtsalt kurb :/
ainuke tegija30. jaanuar 2014, 22:45
on JÄGERMAISTER - kupatasin lapsed magama, homme koolipäev ja saade nii mage, et nutt tuleb peale. see saatejuht on 3x kleiti vahetanud ja kerli oli beezis pesus s.t. tõesti eesti pesus. kellele sellist saadet on vaja?
nii nõme30. jaanuar 2014, 22:41
et hakkasin kanal2 hoopis filmi vaatama. kes sellise tobeda valiku on teinud???? IVO LINNA on ainuke laulja saalis ja ei midagi. ..
Veel lisan30. jaanuar 2014, 22:38
Vahepalad siiani ?????????ma vist ei taba tänapäeva nalja enam
Vaataja30. jaanuar 2014, 22:35
parim meesartist???????????????mis mõttes!Häbi züriile!!!!!!!!!!!
omg30. jaanuar 2014, 22:29
Õudus kuubis. Nagu mingi Purga ja R2- sünnipäevapidu:)
jah30. jaanuar 2014, 22:27
enne oli saku suurhallis koos korralikunpublikuga. Nüüd aga ülepingatud, motetud ja maitsetud vahepalad naguv see garderoobi nali. Halb heli jne. R2 auhinnad kindlasti parem. Kui suurelt tahetakse siis tehkiu ka suurelt. Keldris laulupidu ikka ei korralda. Ja kogupere saade on kiirlaenu ja alko reklaami jaoks sobiv??? Muidu kiidan ürituse eest midagi teha. Kindlasti kulus palju raha, higi ja aega.
piinlik jällegi30. jaanuar 2014, 22:21
...jaaa pluss tuleb kõigil esinejatel laul maki pealt. Pildist juba näha,et otse ei laulda. Siin ei ole süüdi mitte artist,vaid korraldustiim,kes käsib artistil fono pealt lasta. Tehke siis vähemalt nii,et aru pole saada. Väga madal tase ikka. Ei tea kuhu see raha taoti..pidi ju aegade kalleim live gala olema.
appii30. jaanuar 2014, 22:19
Publik on ikka MEGAAAAAAA lame. Istuavad seal nagu kivinäod. Lihtsalt piinlik vaadata. Ja miks ei panda lava ette sektsiooni seisvate inimestega,kes elaks aktiivselt kaasa esinejatele?? See on ju raudreegel,et sellistel live galadel peab olema mingi fännikari ees,kes muudaks ürituse meelelahutuseks, telepildi energilisemaks ja tõmbaks kaasa istuvat publikut. Eestis ikka asja tehakse nagu kuskil kiviajal.markkk lihtsalt
Vaat30. jaanuar 2014, 22:14
Köik tormavad klouni sabaalla, kas siis varbaid voi v...u lakkuma.
ilus30. jaanuar 2014, 21:57
Birgit on nii sarnane "maailma ilusaima naise" Ximena Navarrete'ga! :)
30. jaanuar 2014, 21:38
Piltmõistatused mulle meeldivad
*lillatukk ja eile oli ka lehes - Kerli Kõiv
*nöbinina - esimesena tuleb meelde Grete Paia. Grete oli eelmine aasta Tereskova soenguga ja eilses lehes vist prillidega. Siiski pakuks Gretet.
*hambad oleks nagu tuttavad... käsivarred kortus - üle neljakümpine naine? Krista Lensin võib-olla.
*täiesti lambist Kirsti Timmer. Ei tea rohkem pedigreenaeratusega lüheldasi blondiine.
*tõesti ei tunne. Evelyn Sepp?