ELUKUNSTNIK: Hugh Grant sai 2012. aasta lõpus poja nii rootslannalt kui ka hiinlannalt.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
30. jaanuar 2014, 07:00

Naistemagnet Hugh Granti vallaslastel on vanusevahet vaid kolm nappi kuud! (5)

Viimastel aastatel näitlejana vähe silma paistnud Hugh Grant teeb mehetegusid mujal. Briti kõmuleht The Sun teatas, et poolteist aastat tagasi sünnitas rootslannast teleprodutsent filmistaarile poja. Intriigi lisab niigi vürtsikale uudisele seik, et kolm kuud hiljem tuli ilmale pisipoiss Felix, Hugh’ ja Hiina päritolu näitlejatari Tinglan Hongi teine ühine laps.

Romantiliste menukomöödiate "Kolm pulma ja üks matus", "Notting Hill" ja "Bridget Jonesi päevik" staari on saatnud paadunud poissmehe maine. Ei suutnud talle päitseid pähe panna ei modell ja näitleja Eliza­beth Hurley, kellega ta kuraditosin aastat koos oli, ega kuulsast Goldsmithi pankurisuguvõsast pärit Jemima Khan. Kuid 2011. aasta novembris lõhkas Briti ajakirjandus pommuudise: selgus, et Grant oli sügisel saanud Tabitha-nimelise tütre isaks. Näitleja pressiesindaja väitis, et laps oli sündinud põgusast armuloost naisega, kelle nime esialgu ei teatatud. Peagi ilmnes, et tegu oli Hiina päritolu näitlejatari Tinglan Hongiga, kes on Hugh’st 19 aastat noorem. Värskete lapsevanemate suhted paranesid sedavõrd, et 2013. aasta veebruaris kuulutas Grant: Tinglan oli talle 29. detsembril 2012 sünnitanud teise lapse, poja, kes sai nimeks Felix Chang.

Hugh võttis vallaspoja omaks

Sel nädalal aga selgus, et 2012. aasta septembris oli Hugh saanud veel ühe järeltulija võrra rikkamaks. Lapse ema on rootslannast teleprodutsent Anna Elisabet Eberstein. "Naised ootasid Hugh’ last ühel ja samal ajal," nendib The Suni allikas. "Ebatavaline asjakorraldus."

See, et Ebersteini maimukese isa on superstaar, ilmnes alles lapse sünnitunnistuse ümberregistreerimisel 2013. aasta detsembris. Seal on poisi isana kirjas Hugh John Mungo Grant, keda maailm tunneb lihtsalt Hugh Grantina. Esialgu oli Anna jätnud isa nime koha tühjaks, väidab The Sun.

Lehe informaatori kinnitusel on Grant oma vallaspoja emale igakülgselt toeks. "Anna elab Lääne-Londonis väga mugavas kodus ja teab, et Hugh on valmis talle appi tõttama."

Ka Anna Rootsis elavad vanemad olla suhtega kursis ja sellele oma õnnistuse andnud.

Kuid The Suni andmeil on Grant pisiperele vaatamata endiselt vaba ja vallaline mees. Näitleja pressiesindaja pole beebiuudist kommenteerinud.