VAHETUS: Häidi Õigepauluse (Elina Pähklimägi, paremal) asemele tuleb «Kättemaksukontorisse» Kirke (Adeele Sepp).Foto: Arno Saar
Tele
29. jaanuar 2014, 07:00

"Kättemaksukontorisse" tuleb Häidi asemele Kirke (31)

Populaarsesse kodumaisesse sarja "Kättemaksukontor" tuleb Häidi Õigepauluse (Elina Pähklimägi) asemele uue kuritegudega võitlejana Kirke, keda kehastab Ugala teatri näitleja Adeele Sepp, vahendab Publik.

"Kirke Klein on äsja politseikooli lõpetanud nooremuurija, kelle ülimaks unistuseks on pääseda operatiivtööle mõrvagruppi. Kirke on liigselt äärmustesse kalduv ja teatud mõttes vaimne huligaan," iseloomustas teda "Kättemaksukontori" stsenarist.

Kirke osatäitja Adeele Sepp ütleb, et tegelikult pole nad Kirkega üldse sarnased. "Ei ole minus säärast naiivsust ja arrogantsi, samuti ei tunne ma nii suurt rõõmu teiste inimeste üle irvitamisest kui Kirkel aeg-ajalt kombeks on. Teisalt ühendab meid maksimalism: kui oleme midagi pähe võtnud, ei vali vahendeid, et sihti saavutada. Kuigi need vahendid, millega me oma eesmärke püüame, on jällegi väga erinevad. Mul on hea meel, et see roll pakub mulle väljakutse: pean ju kõik Kirke omadused ka iseendast üles leidma," rääkis Adeele Publikule.

Adeele teab, et telepublik on oma armastatud tegelastega harjunud. "Aga ega selle teadmisega pole ka eriti midagi peale hakata. Stsenarist on kirjutanud seriaali väga põneva uue tegelaskuju ning ma kavatsen anda parima, et Kirke kogu tema uhkuses televaatajateni tuua."