Jan Uuspõld ja Dan Põldroos 2007. aastalFoto: ANDRES TREIAL
Inimesed
26. jaanuar 2014, 11:53

Jan Uuspõld varalahkunud ekraanipartnerist Dan Põldroosist: mul pole siiamaani kedagi, kellega selliseid naljasaateid teha (15)

Jan Uuspõld tunnistas, et kunagine naljasaadete ekraanipartner Dan Põldroos polnud lavapartnerina mingi eeskuju, kuid sõbrana pidas ta varalahkunud Põldroosist väga lugu.

"Kui lavapartner ei olnud ta absoluutselt mitte mingisugune eeskuju või etalon. Väga halb. Aga kui sõber, kui selline eluviisi esindaja, kel oli selline, ma ütleksin, aristokraatlik elukäsitlus sellest, mismoodi on võimalik elada, põleda niimoodi kadestamisväärselt. Ma väga hindan seda," rääkis Jan Uuspõld "Tähelaevas".

Meenutades seda aega, kui Dan suri, tõdes Jan, et see oli tema jaoks suur šokk.

"Ta ju elas niimoodi, et see võis olla samahästi ka oodatud sündmus kui üllatus. Aga ikkagi, tema jättis minu jaoks väga suure tühja koha. Minu päevadesse ja minu ellu. Mõnes mõttes siiamaani, mul ei ole niisugust partnerit, kellega näiteks naljasaateid teha, sellepärast ma neid ei teegi. Ma ei ole leidnud sellist," rääkis Jan.

"Kui tuleks mõni sama hull vend nagu Dan, portfelliga, milles on teip ja käärid, siis ma oleksin kohe käpp," lisas näitleja.

Dan Põldroos suri 2007. aastal.