Mitmesugust
24. jaanuar 2014, 09:08

Jaan Kirsipuu ja Monika Tuvi ootavad oma teist last!

Juba kuus aastat kihlatud tantsutreeneri Monika Tuvi (36) ja endise profiratturi Jaan Kirsipuu (44) peres valitseb mõnus ootusärevus – juulis näeb peres ilmavalgust uus laps, kes on Monikale juba kolmas ja Jaanile viies. Seni on kamp küllalt mehine olnud, Jaanil on eelnevatest liitudest kolm poega, Monikal varasemast teismeeas poeg Mac. Üks poegadest, Samuel (4), on paaril ühine.

Kes teeb, see jõuab. Monika sidus ennast lisaks oma tantsuklubi Tantsugeen juhtimisele ja trennide andmisele sügisel ka teleprojektiga, kui astus TV3 laupäevase «Naistesaate» juhi Tuuli Kasemetsa asemele. Tuuli lahkus tööpostilt lapseootuspuhkusele – ei läinud paari kuudki, kui sama saate juhina ka Monikale eelseisev lapsepuhkus sülle kukkus!


«Vaikselt hakkab mu lapseootus juba välja paistma tõesti,» rõõmustab Monika. «Telehooaja saan ilusasti lõpetada ja tantsutrenne annan Tantsugeenis kuni märtsikuuni. Uus ilmakodanik peaks sündima südasuvel juulis.»


Kuigi muidugi oleks Monika arvates armas, kui peres sirguks ka tütar, pole lapse sugu paarile oluline. «Viimati, kui käisin ultrahelis, ei olnud lapse sugu veel kindel. Õnneks ongi ainult kaks varianti võimalikud, kas poiss või tüdruk, ja mul on mõlemal juhul hea meel.»