100 000 like'i tuli pildile täis natuke rohkem kui kuu ajaga, ent lubatud hittlugu pole kuulda veel isegi aasta möödudes.Foto: Facebook
Inimesed
23. jaanuar 2014, 11:20

Kivisaar lükkab lubatud hittlugu aina edasi: laul tuleb selles elus! (19)

Täna täitus aasta sellest, mil Rauno Märks ja Maris Üksti postitasid Facebooki pildi, millel Alari Kivisaar hoidis käes silti sõnumiga, et 100 000 like'i puhul tuleb temalt hittlugu. Tänaseks pole Kivisaare hittloost kuulda veel kippu ega kõppu. 

"Ma endiselt ei julge midagi lubada, aga nii palju võin öelda, et produtsendiga oleme pinnapealseid mõtteid vahetanud ja ma kavatsen oma lubadust igal juhul täita,” kinnitas Kivisaar.

Seda, millal hittlugu kuulajate kõrvusse jõuab, Kivisaar (47) öelda ei oska. "Selles elus! Igatahes enne, kui ma 50 saan," naerab raadiosaatejuht.

"Ei saa öelda, et ma olen midagi hullult liigutanud selles vallas, aga teema on õhus," räägib Kivisaar, et hittlaulu loomiseks on tal ajast puudu tulnud.

"Ei tahaks mingit suvakat käkki kokku visata! Muusa peab mind külastama kõige pealt ja siis vaatame, mis edasi saab!"

Kui Õhtuleht augustikuus Kivisaarelt hittloo kohta päris, siis vastas viimane, et tal oli suvi, puhkus ja päike ning tal polnud aega laulude peale mõelda.

Kivisaar on öelnud, et laulmisega tal kokkupuuteid pole. "Ma ei laula üldse! Ma oskan ainult nuppe keerata," on ta varem selgitanud.