BeatriceFoto: MAIKEN STAAK
Inimesed
23. jaanuar 2014, 07:00

"Kumb näeb välja noorem ja värskem – Beatrice või Timmer?" (118)

Alari Kivisaar aasis hommikuprogrammis Beatrice’i ja Timmeri välimuse kallal.

Sky Plusi hommikuärataja Alari Kivisaar keeldus uskumast, et kolleeg Kirsti Timmer on noorem kui modelliärinaine Beatrice: "Kindlasti on ta ennast paar aastat nooremaks valetanud." Seejärel ajas ta hommikuprogrammi kaassaatejuhid kimbatusse küsimusega: kumb naistest näeb välja nooruslikum ja värskem?

Raadio Sky Plusi eilse hommikuprogrammi lõpus vahendas saatejuht Maris Järva Buduaari uudist Beatrice Fenice noorusliku välimuse saladusest. Raadio Sky Plusi eilse hommikuprogrammi lõpus vahendas saatejuht Maris Järva Buduaari uudist Beatrice Fenice noorusliku välimuse saladusest. Nimelt väitis modelliäriga tegelev daam , et ilunippe tal pole, kuid tema näole mõjub hästi hinnaline, väikesemolekulilist hüaluroonhapet sisaldav kosmeetika Jaapani firmalt Forlle'd.

"On ta üldse nooruslik ja ilus? Teeme selle kõigepealt selgeks. Ma pole ammu ühtegi fotot näinud, kuigi need on petlikud," valas Alari Kivisaar õli tulle.

Maris vastas, et 44 eluaasta kohta näeb Beatrice tema meelest hea välja. Siis uuris Kivisaar hoopis, kui vana on nende Sky Plusi kolleeg, "Naisteka" saatejuht Kirsti Timmer. "Ma mõtlen, et kui panna ta ühele joonele Beatrice’iga – kumb näeb välja nooruslikum ja värskem?" põhjendas ta küsimust.

"Noh, kas siin üldse… selles mõttes…" jäi Rauno Märks sõnade leidmisel hätta.

Kui Maris teatas, et Timmer on sündinud Beatrice’ist hiljem (Timmer sai detsembris 42aastaseks ja Beatrice läinud pühapäeval 44), vastas Kivisaar umbusklikult: "Kindlasti on ta ennast paar aastat nooremaks valetanud. Ütleme, et nad on ühevanused."

Ta ei jätnud jonni ja viskas uuesti õhku küsimuse: "Kumb näeb välja noorem ja värskem?" Sealjuures soovitas ta enne vastamist hoolega järele mõelda ja internetis pilte sirvida. "Okei, ma saan aru, et vastust teilt ei tule. Te lihtsalt ei taha seda öelda," hõõrus Kivisaar teistele nina alla.

"Ma sain aru, et sa küsid seda raadiokuulajate käest," vabandas Märks.

"Ei ole ju vaja kumbagi materdada," arvas Maris, kes käskis koos Märksiga Kivisaarel provokatiivsele küsimusele ise vastata.

Ühtäkki jäi vestlus aga pooleli, kõlas Sky Plusi tunnusmuusika ja järgnes muusika.

Kivisaar kinnitab, et mingit kõrvalist tsensuuri polnud – ta ise pani muusika just kõige põnevamal hetkel mängima. "Ei saa öelda, et seda harva ette tuleks. Eks me ikka mängi niiviisi raadiokuulaja emotsioonidega," muheleb raadiohääl.

Teda ei hirmutanud mõte, et asjaosalised võivad võrdluse peale pahandada: "Nagunii pahandavad. Arvestame sellega, et olemegi endale meelelahutusliku raadiosaate juhtidena võtnud õukonnanarri rolli. Üldiselt inimesed teavad, et me ei mõtle selliseid asju väga tõsiselt."

Üks naistest olevat talle siiski juba kurja SMSi saatnud. "Ta teeb seda alati, kui ma teda hommikuprogrammis mainin," märgib Kivisaar, kuid ei täpsusta, keda ta silmas peab.

Kirsti Timmerit sütitas asi sõna võtma sotsiaalmeedias. Ta kirjutas Facebookis, et saab muidu Kivisaarega väga hästi läbi ja võtab kolleegi öeldut sõbraliku nöögina, kuid talle teeb muret arusaam, et elu saab pärast varaseid 20ndaid läbi ja naine peaks vanusest hoolimata ikka 23aastane tunduma. Timmer kinnitas, et ei soovikski nii noor välja paista, eriti botoxi süstimise arvelt.

Peagi teise lapselapse vanaemaks saav Beatrice Fenice postitas aga hiljuti oma Facebooki kontole kauni foto, mille kirjelduses ta väitis: "44 is the new 22" (44 on uus 22 – K. A.). Beatrice on Publiku online-intervjuus öelnud, et ilusüste ta ei teeks: "Aastaid tagasi tegin rinnakorrektsiooni, muud ei ole teinud, süste ma kardan ja üritaks neid vältida.” Ta lisas, et vananemist ta ei karda, küll aga haigeks jäämist.