MAAILMA VALLUTAMA: «Olen kurb, aga üritan end pidevalt tegevuses hoida,» ütleb kallimast lahku läinud Kristina, kes suundub juba veebruari lõpus Hiina modellimaailma vallutama. «Praegu on käsil mõned promotööd mitmetele ettevõtetele.» Foto: AOP
Inimesed
22. jaanuar 2014, 07:00

Miss Kristina lahkuminekust: tunnen end praegu natuke tühjana (6)

"Panin tähele, et asjad ei muutu – meil on erinevad eesmärgid elus. Ja kuna me oleme nii erinevad inimesed ning meil pole ühiseid plaane, siis muutus see probleemiks," räägib Kristina Karjalainen värskest lahkuminekust.

Eelmisel aastal Miss Estoniaks kroonitud Kristina Karjalinen (24) läks möödunud reedel lahku oma ungarlasest peigmehest Richardist (23). Kaunitar tunnistab, et lahku mindi siiski sõpradena ning mingit draamat sellest ei tekkinud. "Muidugi tunnen ma end halvasti praegu – sellised asjad ei ole kunagi kerged," ütleb ta. "Aga me oleme lihtsalt erinevad inimesed ning meil on erinevad eesmärgid."

Naine tõdeb, et suhte lõpetamine oli nende ühine otsus ning kuigi praegu tunneb ta end üpris kehvasti, usub ta, et kõik saab lõpuks korda. "Ma arvan, et me mõlemad tundsime, et asjad on halvasti. Vähemalt mina teadsin seda juba mõned kuud, kuid ilmselt üritasin lihtsalt silmi kinni pigistada," mõtiskleb Kristina, kelle sõnul kujunes põhiliseks probleemiks asjaolu, et ta armsam ei teadnud, mida ta tulevikult tahab.

"Richard toetas mind alati kõiges, mis puudutas minu karjääri. Aga ma ei tea, kas talle meeldis minu plaan välismaale tööle minna," lausub miss ja lisab, et usub siiski, et kõik see juhtus mingil põhjusel. "Mina kavatsen nüüd tööle pühenduda. Aga mul pole õrna aimugi, mis Richard plaanib." Kuigi paarike lõpetas poolteist aastat kestnud suhte ühise otsusega, on Kristina ikkagi väga kurb, kuna oli vahepeal isegi mõelnud, et jääb Richardiga igavesti kokku. "Võib-olla olen ma vahel liiga naiivne," mõtiskleb naine.

Kristina ja Richard kohtusid 2011. aasta suvel ühe nende ühise sõbra peol. Noored sõbrustasid algul lihtsalt niisama ning alles aasta pärast sai neist paar. Kohtumise hetkel oli Kristina aga suhtes veel oma eelmise kallimaga, kellega ta jõudis lõpuks koos olla peaaegu neli aastat. "Ma olen suhteinimene. Ma ei ole kunagi baari mehi lantima läinud, mitte kordagi – see ei ole minu teema," jutustab ta. "Minu meelest ei ole see naistele kohane – minna baari, tutvuda mõne suvalise mehega ja siis temaga magada. Kui mõnele nii meeldib, siis okei, aga mulle pole see kunagi meelepärane olnud."

Nüüdsest täielikult karjäärile pühenduv Kristina soovib reisida ning osaleda võimalikult paljudel fotosessioonidel. "Tahan elada, kuni olen veel noor, sest maailm on imeline asi, mida avastada," ütleb ta. Veebruari lõpus põrutab miss vähemalt poolteiseks kuuks Hiinasse modellindusega tegelema, aprillis algab tema töö Monster Energy esindusmodellina ning aasta lõpus soovib ta kindlasti proovida ka maailmakuulsasse pesufirmasse Victoria´s Secret tööle saada.