VANKUMATU PAAR: Hoolimata sellest, et Alla Pugatšova on oma lauljakarjääri peaaegu peatanud, on ta Venemaal endiselt koos oma noore abikaasa Maksim Galkiniga populaarsuse tipus. Foto: Personastars/AOP
Inimesed
14. jaanuar 2014, 07:00

Kaksikute sünd tegi Pugatšovast ja Galkinist aasta paari (16)

Legendaarne laulja Alla Pugatšova (64) ja tema abikaasa Maksim Galkin (37) on Venemaa armastatuim paar, kelle töö ja eraelu ei jäta kedagi külmaks. Komsomolskaja Pravda lugejad valisid ligi kaksteist aastat koos olnud kuulsused aasta paariks.

Alates 2005. aastast koos elanud ning 2011. aasta detsembris abiellunud Pugatšova ja Galkin üllatasid mullu tervet maailma, kui teatasid, et nende perre sündisid surrogaatema abil kaksikud – Liza ja Harry. Uudis oli nii sensatsiooniline, et Komsomolskaja Pravda lehe lugejad pidasid Allat ja Maksimi taas aasta kõige säravaimaks paariks. Kolmest tuhandest vastajast andis nende poolt oma hääle 23,8 protsenti.

Hõbeda krapsas ootamatult paar, kes jõuab seltskonnaveergudele üliharva – näitleja Anton Makarski (38) ja laulja Viktoria Morozova. Nende poolt andis oma hääle 13,7 protsenti Komsomolskaja Pravda lugejatest. 1999. aastast koos olnud Makarski ja Morozova populaarsusele aitas kaasa mullu sügisel teleekraanidele jõudnud müstiline seriaal "Vangelia", kus Makarski mängib maailmakuulsa ennustaja Vanga abikaasat Dimitri Guštšerovit.

Kõigile ootamatult mullu veebruaris abiellunud skandaalne telesaatejuht Ksenija Sobtšak (32) ja näitleja Maksim Vitorgan (41) platseerusid kolmandale kohale. 10,6 protsenti vastanutest arvasid, et just nemad on aasta paari tiitlit igati väärt!

Neljandalt platsilt leiab Eesti televaatajale eelkõige seriaalidest "Brigaad" ning "Meister ja Margarita" tuntud näitleja Sergei Bezrukovi (40) koos samuti näitlejast abikaasa Irinaga (48). Paar, kes hoiab oma eraelu vaka all, said väidetavalt esimest korda vanemateks 2012. aastal, kui nende perre sündisid kaksikud – Aleksandra ja Ivan.

Lugejate tähelepanu tõi viienda koha kuulsa "musketäri" Mihhail Bojarski näitlejannast tütrele Lizale (28), kes abiellus 2010. aastal näitleja Maksim Matvejeviga (31). Liza ja Maksimi poolt hääletas 9,4 protsenti vastanutest.