Tom Jones
Saund
13. jaanuar 2014, 10:22

Tom Jones tuleb esmakordselt Eestisse (11)

17. juunil esineb Saku Suurhallis Briti laulja Tom Jones. Esmakordselt Eestisse saabuv muusik esineb Tallinnas kuulsamate lugude kavaga. Kontserdile müüakse ainult 5900 piletit, show toimub vaid istekohtadega.

Tom Jones on meelelahutusmaailmas tegev olnud ligi viiskümmend aastat, andes siiani uusi plaate välja ning esinedes regulaarselt kontsertidega üle maailma. Alates 1960nda aasta keskpaigast on ta olnud maailma üks populaarsemaid vokaliste. Oma kodumaal, Walesis, on ta tuntud kui "Jones the Voice". Muusikaväljaannetel jagub laulja kohta tänase päevani vaid ülivõrdes sõnu.

2006. aastal löödi Tom Jones Inglise kuninganna poolt rüütliks. Jones on oma karjääri jooksul pälvinud ka palju prestiižseid auhindu, sh. BRIT Awardsi "Väljapaistva panuse eest muusikasse", Silver Chef Awardi "Elutöö  saavutuse» eest, Hitmaker Awardi Ameerika Lugudekirjutajate Kuulsuste Halli poolt ning Music Industry Trust Awardi Inglismaal.

73-aastase Tom Jonesi sõnul peab ta end tõesti tagasi hoidma, et mitte laulda. "Ma ei näe end pensionile minemas, ei näe seda kohe üldse. Võin tempot veidi aeglustada, ja ehk vähem töötada, kuid siiski loodan, et suudan elu lõpuni lavale minna ja fännide ees esineda."

Juba kolmandat aastat on Tom Jones telekanali BBC populaarse talendisaate "The Voice" kohtunik, tulles korra koos oma võistleja Lianne Mitchelliga ka show võitjaks. Uuel 2014. aasta hooajal kuuluvad lisaks Tom Jones'ile žürii koosseisu Kylie Minogue, will.i.am ja ansambli Kaiser Chiefs laulja Ricky Wilson.

Saku Suurhallis antava kontserdi raames kõlavad sellised tuntud palad nagu "She's A Lady", "Delilah", "It's Not Unusual", "What's New PussycatQ", "Green Green Grass Of Home", "I'll Never Fall in Love Again", "Kiss", "Sexbomb" jpt.

Piletid Tom Jonesi kontserdile tulevad vabamüüki kolmapäeval, 15. jaanuaril kell 10.00 Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Piletihinnad algavad 39 eurost.

FBI Concert Club'i liikmed saavad pileteid osta alates teisipäevast, 14. jaanuarist.