Foto: Jason Winslow / Splash News
Inimesed
12. jaanuar 2014, 16:20

Whitney Houstoni tütar abiellus kasuvennaga (13)

"Õnnelikult abielus!" Nii juubeldab Twitteris Whitney Houstoni 20aastane tütar Bobbi Kristina, kes astus abiellu omaenda ebaametliku kasuvennaga Nick Gordoniga. Tõestuseks näitab paarike fotot laulatussõrmustest – Bobbil briljantidega bling, Nickil lihtne lai võru.

2012. aasta veebruaris vaid 48aastasena uimastite üledoosi surnud Whitney Houstonist jäi maha hilisteismeline tütar Bobbi Kristina, kelle isast Bobby Brownist oli Whitney ammu lahus. Ent selgus, et soulidiival oli olnud ka ebaametlik kasupoeg. Lauljanna oli võtnud Bobbi Kristinast kolm aastat vanema mustanahalise nooruki oma katuse alla 2002. aastal, kui Nicki lihane ema tema eest enam hoolitseda ei suutnud. Whitney pidas Nicki oma pojaks ja Bobbi Kristina kutsus teda vennaks.

Houstoni surmast oli möödas vaid kuu, kui kõmuajakirjanduses algasid sahinad, et noorte vahel valitseb midagi enamat kui õe-venna lähedus. "Bobbi suudles Nicki otse suule," kinnitas Briti ajalehe The Sun allikas. "See on ju verepilastus!" prahvatas Whitney ema Cissy Houston uudist kuuldes. 2012. aasta oktoobris teatas neiu Nickiga kihlumisest. Vahepeal jõudis paarike küll lahku minna, aga mullu suvel kuulutati kihlus jälle kehtivaks. Kritiseerijatele teatas Bobbi Kristina, et Whitney oli tütre ja kasupoja armusuhte tekkimist ennustanud. "Ema teab mind paremini kui kõik teie," kirjutas ta Facebookis.

Küllap on rutakas abiellumine lapseohtu Bobbi Kristinale vajalik selleks, et maailmas pidepunkti leida. Whitneyst polnud talle aastaid korralikku ema olnud, sest lauljanna maadles meelemürgisõltuvusega. Samamoodi napsi ja narkootikumide küüsis sipleval isal on uus pere. Vanaema Cissy ei suuda end Bobbi Kristina silmis kehtestada. Suhteid pole parandanud ka avalik kiri, mille ta tänavu suvel tütretütrele kirjutas, väljendades rahulolematust kihlusega. "Krissi, ma tahan sulle vaid head tervist ja õnne. Tahan, et sul tuleks hea elu, mille üle saaksid uhke olla. Kas ma tahan, et sa lähitulevikus abielluksid? Ei taha. Minu meelest oled sa liiga noor ja ma tahan, et sa ootaksid."