Film

"Kääbiku" jätkufilm aitab reaalsusest ja rutiinist põgeneda (10)

LISA KOMMENTAAR

keegi14. jaanuar 2014, 13:18
ei küsi ,mis tunne sul filmi vaadates jäi.Vaid mida ma tundsin.Tahtsin oksendadal.
filmiarvustus.eu9. jaanuar 2014, 13:07
Ei ole nõus kõige öelduga, kuid arvustus on hästi kirjutatud ja korralikult põhjendatud. Värskendav lugemine peale ÕL eelmise filmiblogija kirjutisi.
Aitäh.
Roman9. jaanuar 2014, 12:35
Oh issver! Kas see film on mingi NARKOOTIKUM või???
wasp139. jaanuar 2014, 11:46
Kas artikkel pidi olema filmi kommentar? Aru küll ei saanud, tundus pigem pastakast välja imetud mõga inimeselt kes filmi pole pealkirjast kaugemale vaadanud. Eelpool kommenteerija arvustus oli ka parem, kui artikkel.
GTIGOF8. jaanuar 2014, 20:17
KELLELE KÄÄBIK EI ,MEELDI VAADAKU SEKSI JA LINNA!!
LOTR-i fänn8. jaanuar 2014, 20:10
Mulle valmistas see film pigem pettumuse, sest sisu poole pealt oli siin Peter Jacksonit ikka kordi rohkem kui J.R.R. Tolkieni. See, kuidas ikka originaallugu omatahtsi väänatakse ja käänatakse, kõikvõimalikud pseudolood, mida päris loole juurde poogitakse jne, see ajas ikka harja punaseks...
Kui eelmine film püsis veel enamvähem originaalliinil - kui kogu see Azogi teema välja arvata - siis nüüd eksiti ikka märksa enam rajalt kõrvale: Gandalf läks üksi Dol Gulduri ja võeti vangi! Haldjad oleks päkapikkude tünnides põgenemise peaaegu ära nullinud; orcid ajasid päkapikke haldja väravate juurest kuni järvelinnani taga nii, et iga sekund oli ainult action ja action... ja siis... üllatus-üllatus mängu tuli vibukütt Bard, kes nägi kurja vaeva, et päkapikud üleüldse linna smugeldada; kogu see Fili või Kili (ei mäleta enam kumma) armulugu haldjanaisega andis Peter Jacksonile muidugi veel kõvasti materjali juurde... lisaks sai noor päkapikk veel surmava haava, mida muidugi haldjas terveks pidi ravima... Kõigele krooniks jäi osa päkapikke Järvelinna maha ja need kes Üksildase mäeni vantsisid, said ka kõvasti tegevust, kui Smaug neid mööda mäealuse kuningakodasid taga ajas... No mida-mida??? Mul on hea meel, et saime näha uuesti Legolast, kuid paraku see kontekst, kuidas teda näidati, oli suuremalt jaolt režissööri poolne väljamõeldis. Kahju!
küssa8. jaanuar 2014, 17:55
Kas see artikkel on mingi sarkastiline iroonia???
8. jaanuar 2014, 15:30
...Nõus ja arvustav lugu on samasugune.
Thorin8. jaanuar 2014, 13:24
Keskmine film on esimesega võrreldes puhas pask!