Grete ja Sandra - sõbrannad vaid näiliseltFoto: Meelis Tomson
Tele
7. jaanuar 2014, 15:52

Grete: Sandra ja Kristiina-Liisa lõid mulle noa selga (19)

Esmaspäevases „Eesti tippmodelli" tagasivaate saates said kõik osalised sõna ning nad vaatasid ise tagasi sellele ajale kui võtteperiood käis. Nii Sandra kui Kristiina-Liisa pildusid Grete suunas teravaid nooli ning viimane tunneb, justkui oleks talle nuga selga löödud.

„Pettusin Sandras, kuna arvasin, et saame hästi läbi ja et ta ei räägi minust seljataga nagu Kristiina-Liisagi, aga ma eksisin..." on Grete nördinud. „Ma ei ole solvunud, aga pettunud küll," lisab ta.

Kristiina-Liisa kirjeldas, kuidas Grete talle iga saate ajal sõnumeid saatis, et kuidas ta võis seda või teist tema kohta öelda. Sarnaselt Kristiina-Liisale tunnistas ka Sandra, et tegelikult on Grete ikka täpselt selline nagu ekraanilt paistis – lapsik ja naiivne. „Ta ise on kõik enda jaoks teinud, see mis saates oli, selline Grete oligi," kõlas Sandra kommentaar.

Kuigi võtteperioodist on aega mööda läinud ja neiud enam igapäevaselt ei suhtle, lootis Grete, et ta ei jätnud teistele lapsikut muljet, seda enam, et näost näkku pole keegi julgenud talle midagi öelda.

„Ma pole tegelikult selline nagu ekraanil paistis, inimesed ei tunne mind," ütles saate pesamuna tagasivaatesaates. Ometi kinnitasid aga teised saates osalenud tüdrukud, et ekraanil polnud midagi üle võlli keeratud.

Mida arvad sina, kas Grete oli saates selline nagu ta päriselus on või oli see lihtsalt karakter, keda ta etendas?