Foto: Arno Mikkor
Teleblogi
7. jaanuar 2014, 15:11

"Kartulid ja apelsinid" – kas "apelsinid" on ikka paremad? (25)

Juba enne "Kartulite ja apelsinide" esimese osa eetrisseminekut oli soovijatel võimalik internetis teha testi, mille tulemusel selgus, kumba tüüpi naisega on tegemist.

Kindlasti oligi seriaalitegijate eesmärgiks tekitada sellise konkreetse lahterdamisega arutelusid ja tuliseid vaidlusigi, sest see, kui inimesed millestki räägivad, on saatele parim reklaam.

See on uskumatu, kui palju arutelusid võib üks test tekitada!

Minugi tutvusringkonnas väljendati oma „kartuli" staatusega rahul oleku kõrval testi tulemuste üle nii arusaamatust kui pettumust, samuti vaieldi "kartulite" ja "apelsinide" iseloomuomaduste üle.

Oletades, et naisi on tõepoolest võimalik niimoodi ainult kaheks jagada, siis kumb on tegelikult parem olla?

"Apelsin" olevat naine, kes väärtustab end ja keda kõik mehed tahavad. See on ju tore, aga eilse osa puhul jäi mulje, et „apelsin" on naine, kes peab korraga mitut armukest ja ei kavatsegi sellisest elustiilist loobuda.

See, et naine on meeste seas populaarne, ei peaks ju tähendama, et ta peab üksteise järel erinevate meeste vooditest läbi käima ning et ta ei tohiks valida seda ühte ja õiget.

See, et naine võiks saada enam-vähem iga mehe, ei tähenda seda, et ta peaks neid jahisaakidena üksteise järel noppima. Arvukatele meestele keha jagav naine pigem otsib tähelepanu ja tunnustust, kui ta end väärtustab.

Usun, et testi tulemusel end "apelsinina" määratlenud naiste seas on tegelikult palju korralikke pereemasid, kellel on kodus olemas lapsed, just see ainus ja õige mees ning neil pole mõtteski teisiti elada.

Kindlasti on olemas naisi, kes tõepoolest ei tahagi peret luua ja sel juhul on õigem neil ka lastetuks jääda.

Brita soov üksikemana laps saada on ühelt poolt mõistetav, sest enamusel naistel hakkab mingil hetkel nn bioloogiline kell tiksuma, kuid kindlasti ei ole seda õige teha niimoodi, et isakandidaate on korraga neli!

Elagu siis oma vaba naise elu ja las lapsi kasvatavad need, kes tõepoolest selleks valmis on.

On arutletud ka selle üle, et kumb niimoodi naisi lahterdav Vivian ise on.

Ta näib olevat just selline "kartul", kes peale abielu purunemist püüab jätta inimestele mulje kui "apelsinist". Kuid see on vaid mask, mida ta igapäevaelus kannab, sest nagu ta ise ütles: "kartulist" ei saa kunagi "apelsini".