Inimesed

Noor filmimees oleks Eestist pääsemiseks nõus isegi fiktiivabieluks (87)

LISA KOMMENTAAR

tubli25. jaanuar 2016, 16:45
poiss - õige mõtteviisiga.
tundub nagu8. jaanuar 2014, 14:44
filmimaailma ühemehe-Defrage.
8. jaanuar 2014, 12:15
sunniarmeesandistamine ehk isegi tapmine on muidugi vale, selle vast on kogu ajupotensiaali omav kontingent igal pool, nagu mida teeb pasas roomav lollakas käsutäitja, kui oma peaga on vaja moelda, siis... konnadest ei taha veel oma kaitsearmeed teha ! minu taga ja anekapoja sanditasite vaaastunud sitapead sellised, mis krdi kasu tesest saite, oleks aga koolis kaiasaanud edasi oleks ...
samuti venna poeg, kel kool pooleli jai jne. teise poja ma päästsin, viskasin kutsed ahju, ka vanglast, et raha polnud trahve maksta, ka päästsin superadvokaadga ja veel riigi enda kulul, mure sama tea mis paljudel, kes ta naist lapsega elus oleks hoidnud, see idiiotsus vist muudetigi ara.. sell mehe fimiunelmaist saan aru, kuid miks miisama, tehku, kus tahes, maailm on piisavalt kirju, asi on vaid tema enda erakordsuse, annete tasemes, ning andekale asjale leiaks ta sponsorid ka taha.kui otsib.
minu meelest ma sain mikide rohelis kaardi interntist, kui klopsisin mingitele pakkumistele, aga ratastooli invaliid reisida ei saa ! fikiivabielud on motetud raha maha loopimised, parast maha veel kellegi tittede alimente... Kuressaare film oli jube nõme jama, kuidas selline vel tuli ,jube !
-
Pets8. jaanuar 2014, 07:13
"Kaitseväest hiilis Einar kõrvale, sest ta on vastu, kui inimestel midagi vägisi teha kästakse. "Kui mind sunnitakse midagi tegema ja ähvardatakse, siis ma juba automaatselt ütlen, et ma ei tee seda. Ma tahan olla vaba inimene, keda keegi ei saa sundida ja kontrollida.""
Ühesõnaga maksudest hiilib ka kõrvale, sest talle ei meeldi maksude pealesurutus?
Väga imeliku tegelasega tegu, mingu tutvugu kõigepealt Kuressaarega, siis tehku tiir Tallinnas ja kui ikka väheks jääb, siis Soomes on veel ruumi.
mari8. jaanuar 2014, 06:53
No kui nüüd teksti lugeda nii nagu see on, siis noormees on ikka sügavalt ämbrisse astunud. Sellist siiralt rumalat juttu on tänapäeva noore suust üllatav kuulda. Oleks nagu tõesti maalt ja hobusega...
to fritz8. jaanuar 2014, 03:09
jeah, võibolla venelane ei tulegi kodu ära võtma....
sinusugused tulevad. kui palju läks igasugustele muidusööjatest parasiitidele, kes töö tegemist orjanduseks sõimasid ja makse ei tahtnud maksta esimese eesti ajal, korralikke talusid. mi8s siis laiali lihtsalt tassiti ja maha joodi.
sinusuguste vastui peabki ennast kaitseväkke minemisega ja tapma õppimisega kindlustama.
õhtunetallinn8. jaanuar 2014, 00:59
Noh meie maal on sellised stardiplatvormid nagu Ontika ja siis Türisalu.Vast saab tuule tiibadesse!
njah8. jaanuar 2014, 00:58
need sõtumatuyd olla tahtjad ei saa aru, et õigus olla sõltumatu pole enesestmõistetav ja isegi sellise arvamuse avaldamise õiguse eest tuleb olla valmis võitlema. Parasiteerib julgeoleku arvelt, millesse ta ise panusta, ludri selline.
8. jaanuar 2014, 00:50
las teeb parem valmis eestikeelse esimese kvaliteetse heteroporrifilmi oleks ka 100 protsenti asjalikum asi
Kodanik8. jaanuar 2014, 00:46
Ajateenistusest ära saamine ei tohiks hakkajatele noortele küll mingi probleem olla - praegult on noorte Eestist emigreerumise aastakümme - lihtsal mine minema, näita riigile keskmist sõrme ja räägi kõigile hoiatuseks milline jube riik see Eesti on. Loodetavasti jõuab ta oma Ameerikamaale ka.
tundub8. jaanuar 2014, 00:37
päris loll mees olema Pole ime,et isegi napakad ameeriklased sellest totust mööd avaatavad Aga soovitaks tal esiti kasvõi Soome ehitajaks minna ,ikkagi sammuke Mikimausi maale lähemale. Keegi tast siin puudust ei tunne J apole vaja oma õudsa filmiga inimeste hingerahu rikkuda .Aga ehk ta on hoopis mingi sündroomiga?
fritz8. jaanuar 2014, 00:23
se on muidugi lahe, et ta sõjaväe pikalt saatis. ei tule venelane teie kodu ära võtma, ta võtab ära toompea ja kadrioru, mis pole teie kodud vaid varjavad puuke. ajateenijaid ja nende verd on vaja muidusööjate privileegide kaitsmiseks, jätke see loll jutt, et keegi teie kodu kallale tuleb. aeg on edasi läinud. ja niikuinii kui tuleb vene võim, otsib ansip oma parteipileti välja ja on peamin. edasi.
mõttetu tüüp8. jaanuar 2014, 00:02
vabastagu ennast vaevast ja vahetagu kodakondsust.
miks sellistest julkadest artikleid tehakse?
neu7. jaanuar 2014, 22:41
Kui sina ei saa filmi meheks,siis teistel on täidsa pekkis.
Eesti on maailma lõpu filmimiseks perfektne koht :)
Meeli7. jaanuar 2014, 22:09
onkel7. jaanuar 2014, 22:04
Sellise ellusuhtumisega pole noorel mehel küll mingit lootust läbi lüüa, võiks mõõduka tasu eest kanni rentida.
vello7. jaanuar 2014, 21:58
enamus normaalseid inimesi tahavad siit orjariigist minema saada....
vello7. jaanuar 2014, 21:58
enamus normaalseid inimesi tahavad siit orjariigist minema saada....
Margus7. jaanuar 2014, 21:49
Sõjaväe jutt on okei ;) Mulle ka väga ei istunud, kui minust mitu aastat noorem "seersant" mõtles erinevaid lapsikusi välja, kuidas inimesi mõnitada. Ma sooviks tsiviilis nüüd temaga lähemalt tutvust teha. Aga Einari ees müts maha. Mees teeb seda, mida heaks arvab ning pürgib oma unistuste poole.
Madis7. jaanuar 2014, 21:37
90% inimestest siin kommentaariumis on ora lihtsalt totaalselt perses ja iga inimene, kes lihttööd ei tee on nende jaoks suur vaenlane.
Tere tore lolli .. 7. jaanuar 2014, 21:35
Ega need inimesed siin lollid pole, selle võlts abielu nimel rohelise kaardi saamine ei lähe siin enam läbi. Elan Ameerikas ja sain kaks kuud tagasi ka Ameerika passi juba. Olen juba 10 aastat abielus.
madis7. jaanuar 2014, 21:33
To Ainult mina
See et maailm selliseid täis on, tähendab et keegi teine rohkem ei või samu asju teha? Suht selge värk.
Mr Cool7. jaanuar 2014, 21:31
Ostku vennike pilet ja kadugu korea pärsjasse. Mis ta iniseb siin lehes nagu koolev lehm!
soovitaja7. jaanuar 2014, 21:27
Milleks fiktiivabielu ameeriklasega? Filmimees Einar lennaku parem Filipiinidele ja abiellugu seal reaalselt. Kindlasti leiaks ta sealt eluaegse armastuse. Ameerikalikku õhkkonda peaks seal jätkuma ja isegi kliima pole California omast kehvem.
Ainult mina7. jaanuar 2014, 21:21
Kahju poisist.Ma ei saa aru,miks selliseid promotakse? Kreeklased vist ütlesid..,kes on loodud lendama, need lennaku,kes roomama, need roomaku. Huvitav, kas poisslaps ei tea, et maailmas on palju lapsi, kel sama unistus..
lapsik mõtlemine7. jaanuar 2014, 21:12
see vend on täielik luft. ambitsioon on megakõrge. harimatuse tundemärk on see, kui arvatakse oma geniaalsuse olema nii suure, et ei pea kooligi minema. kõigepealt võiks ta omandada elementaarsed oskused filmi tegemiseks. selleks tuleb koolis käia ja õppida ja tööd teha. see tüüp aga ei allu mingile distsipliinile. kõige vähem enesedistsipliinile. tema vaat ei taha mitte filmi teha vaid ta tahab KUULSAT filmi teha. LA on täis tuhandeid selliseid jobusid. mine kooli
ajateenija7. jaanuar 2014, 20:59
Ja kui noormees oleks ajateenistuse läbinud, oskaks ta vähe paremini oma treileris relvade kasutamist näidata.
To; to Ohjaa 19.517. jaanuar 2014, 20:56
Ilmselt Ohjaa ei arvanudki, et see on mingi süvakultuuriline kultusfilm. Loomulikult kui koolifestivali film valmib umbes kahe nädalaga, siis ei saagi nõuda super näitlejatööd. Samas ma mäletan, et see film sai ka mingil festivalil peapreemia ja kriitikutelt tunnustada, nii, et nii vesine see portfell nüüd ka pole. Mina lugesin Ohjaa sõnumist välja, et kui teha filmi rõõmu ja entusiasmiga, siis on seda võimalik teha ka minimaalsete kuludega. Seda enam, kui kasutada sõprade abi.
Ei saaks küll öelda, et see treiler suurem kunstiväärtus oleks ja sellele on kulutatud 3000 eurot?
pilked ja naer7. jaanuar 2014, 20:52
Seda Hollywoodis just ongi vaja - meest, kes oskab koduste vahenditega "Eli raamatut" järele teha.
Ära jää meile võõraks ja tutvusta meile ka edaspidi oma edusamme.
P.S. Ajakirjanikule teadmiseks - Eestis ei ole enam ca 20 aastat sellist asja nagu "sõjaväe komissariaat".
HÖHÖHÖÖÖÖ7. jaanuar 2014, 20:31
Nokk võiks minna Talnalinnavalitsusse tööle, ta on Priidik Kutseri kloon ju! Esimesed kümme kommi sarnase käekirjaga .Muidugi tunnen puudust kommentaarist "Einar on alfaisane, ei tea, kas ka vaba?"
Aga muidu - tiiser koosneb umbes viiest mõttetust slow motion kaadrist. Absoluutselt mõttetutest. Tulemuseks hale muusikavideo ja mittemotiveeriv kerjamispakett.
Timpsule7. jaanuar 2014, 20:28
Kui sa vabatahtlikult ei taha lisamakse maksta, eks tuleb tõsta siis kaudseid. Näiteks suurendada käibemaksu 20%-lt 30% ni. Suurendada aktsiise. Või kõvasti muid kulusid kärpida, raha ümber tõsta. Vähendada näiteks pensione, abirahasid, lastetoetust ning stipendiume. Sest kust see raha muidu tuleks?
BOB7. jaanuar 2014, 20:27
Need, kes te siin hate ajate vist ei tea kui andekas ta tegelikult on ja see on hea et tal on kõrgemad sihid kui siin eestis õppida ehitajaks või auto remontijaks, või mis? Ja see sõjavägi on siin eestis küll tagumikus( oleneb jälle mis mätta otsast vaadata). Nüüd võivad mingid vanad pässid rääkida et vene ajal oli hullem aga nagu te teate oli siis üldse TEINE AEG.
Cheers to Einar
m6tle7. jaanuar 2014, 20:25
need kes kirjutavad siia, et "kui tahad õige mees olla siis lähed sõjaväkke jne" ongi need kellele sobib selline, metsas luuramine, 4 mehega samas toas magamine ja laigulise vormi kandmine. Kui praegu vaadata teismelisi siis suurest osast neile lihtsalt ei sobi selline tegevus. Point on selles, et kõik on erinevad, ühele meeldib kollane teisele sinine.
tk7. jaanuar 2014, 20:25
Ja naise perekonnanimi olgu Fellini!
MATS7. jaanuar 2014, 20:23
Või vaba mees, kes ei taha käske täita, kes ei tunnista distsipliini ning riiklikku sundust. Pigem on ta ikka paadunud egoist ning anaharhist. Selline, kes tunnustab üldist korda vaid seavõrd, kui on endal sealt midagi saada. Aga samas ei ta ise mitte midagi vastu anda. Kes on omakasu nimel valmis kas või petma (fiktiivabielu jutt). Jättis selles loos endast igatahes ebameeldiva mulje.
Liis7. jaanuar 2014, 20:18
Miks peaksid tegema eestlased sulle annetuse, kui sina ise ei viitsi aegagi teenida ning kerjad ja ei meeldi, kui sinule antakse kohustused. See film on sama mõttetu, kui sinu youtubes olevad videod. Mine tööle, mitte ära kerja.
munk7. jaanuar 2014, 20:12
to: näind selliseid poisikesi pagan palju
"Eesti sõjavägi pole karistusasutus vaid KOOL, kus õpitakse ellujäämistarkusi"
Siiski on meil Kaitsevägi
Käisin Kaitseväes, teistest kõrgema auastme sain ja puha, aga ellujäämistarkusi sealt küll ei saanud. Õpetati alluma ja käsku täitma.
Ellujäämis tarkused oleks need mis õpetaks kuidas jääda nälja ja sõjaga ellu kui kogu infrastruktuur on maatasa tehtud ja saad toetuda vaid ise endale ja loodusele.
Meile ei õpetatud isegi selliseid põhi assju nagu metsas tule tegemine ilma tikkudeta ja toidu leidmine loodusest. Ei õpetatud isegi tikkudega tuld tegema.
Õpetati kuidas pommi teha, relva lasta, kasarmut koristama ja mida kõike veel millel pole päris tõelise ellujäämisega mitte midagi seost.
Ainult idiootide taluvuslävi läks suuremaks, aga kui tal see saavutatud nagunäha, siis mis kuradi pärast peab sinna kaitseväkke ronima?
Edu filmitegemisel !
to näind selliseid poisikesi pagan palju 7. jaanuar 2014, 20:07
hea et ta teeb midagi enamus siin jobud ei üritagi midagi ette võta oma elu vaid teevad lihttööd elu aega ja virisevad mingite lihtsate asjade üle
Ristik7. jaanuar 2014, 20:05
Andekas tüüp, vahepeal vaatasin tema USA lõike youtubest, julge pealehakkav ja naljasoonega noor inimene. Soovin kindlasti edu!!!
Hert7. jaanuar 2014, 20:04
See vend on täis ajuinvaliid. Vaadake tema videosid YT's. Môttetu inimene.
kodanik7. jaanuar 2014, 20:02
päris lõbus oli kunagi facebookist lugeda kuidas seesama noor isa ilmar raagi sinna ja tänna saatis. ilmselt järgmisena minnakse hollywoodi ja antakse scorsesele ja spielbergile kinga. tule maa peale tagasi palun.
js7. jaanuar 2014, 20:02
Einar is the best. Pani Ilmar err Raagi kenasti paika , FTW
küs7. jaanuar 2014, 20:01
kui ta nüüd otsustaks minna kaitseväkke, ning käib ära seal, kas ta pangakontod avatakse jne?
bollywoodile7. jaanuar 2014, 19:52
Asi on nimelt selles, et seda talle meeldib teha, kasuta oma aju?
Ohjaa-le7. jaanuar 2014, 19:51
Päris head promo teed oma vesisele portfellile. Vaatasin selle otsast lõpuni ära ja pean siia juurde hulgaliselt kriitikat jagama. Selle filmi oleks saanud tõesti tasemele teha. See aga on päris vigane saavutus.
Mehed ei ole nagu üldse teadlikud miks tehakse kordusvõtteid. On lõike, mis lausa karjuvad selle järele. Osatäitjatel on kohati tekst pest ära ja üritavad improviseerida. Kui muidu mälu ei ole, siis saab ju ka plakateid kasutada maha lugemiseks. Sisu iseenesest on küllaltki põnev, aga paljuski lõpuni mõtlemata. See nn. mahviaboss on ikka juba valik iseenesest. Mõlematest autodest tulistati ja volvo on nagu just pesulast tulnud. Volvosse tekkis iseenesest snaiperrelv???? Või nüüd pannakse neid automüügifirmades igaksjuhuks kaasa??? Eessõitvast autost lasti automaatrelvaga, millest isegi lasteaia jobu oleks autole pihta saanud. Odav oli see film tõesti, sest autor ei mõelnud selele hunnikule rahale, mida oleks saanud küsida juba ainult volvo esindusest. Rääkimata lugematu arv asju, mis tegelikult igas filmis on puhas reklaam. Alustades siis filmis kasutatud autodest, mobiilidest ja isegi sellest einelauast, kus poisid söömas käisid. tegelikus filmimaailmas on iga kaader reklaam. Heli oli ikka täiega puus!!! Seega soovin edaspidi jõudu. Alguseks kärab küll. Ootan järge.
Sten7. jaanuar 2014, 19:41
Igati pidi lahe vend ;) ! Alates esimesest videost teda vaadanud
OHAKAS7. jaanuar 2014, 19:36
Praegu palju vene turiste liikvel - tee DIIL, mõni ikka nõustub. Anna minna...
Timps on loll7. jaanuar 2014, 19:35
Timps,
Eestil on ajateenistus kus peab iga nooruk (kellel puhas taust nii tervisel kui ka kriminaalsel) ära käima. Mitte kaitsevägi. Kaitseväes saab palka, saab ka ajateenistuses. Kena alla miinimumi aga raha saad sa ikka.
Kaitseväkke lähevad kõik kes ise tahavad ja muidugi peab olema puhas taust. Ajateenistus on ka teistel riikidel ja usu mind, paljudel neil teistel on see TÕESTI kohustutslik. Kui Eestis oled kõrvale pääsenud, pead maksma õõratu summa trahvi. Mujal maailmas, näiteks Venemaal, tullakse sulle uksetaha ja ei huvita neid millega tegeled, lihtsalt tassitakse kaasa.
Jah nõustun, ajateenistus võiks olla valikuline. Või siis vähemalt trahv normaalseks teha. Samas on ka ajateenistusel omad plussid. Vaadates meie maailma seisukorda, võib sõda puhkeda igakell. Ja kui see juhtub, arva ära kes meile peale kargab. Just täpselt. Tänu ajateenistusele on rohkem kogenuimaid inimesi Eestimaa pinnal kes oskaks mingil määral Eestimaa pinda kaitsta.
Sa mine tagasi oma kaitseliitu senikauaks kuni Eesti noored käivad veel ajateenistuses.
nomaitia....7. jaanuar 2014, 19:32
jajah....
ilgelt tubli vend ikka küll...
kunagi tegi ilmar raag 1 000 eesti krooniga filmi "tappev tartu"....
nüüd ei saa see TÕELINE EESTI kultuurimees siis 45 korda suurema rahaga treilerist kaugemale????
sellist jama, nagu seal treileris näidatakse, ei tehtud omalajal ka krasnodari pioneeride palee filmiringis.
mis puutub sõjaväest viilimisse ja fiktiivabielust unistamisesse, siis sellisele ei usaldaks ma kopikatki anda.
kommentaariume lugedes, siis mul on kahju eesti noortest.kas tõesti. kas keski ei saa siis lastele selgeks teha, et isegi seina seest tuleb raha vaid siis, kui keegi selle sinna paneb?
höhö7. jaanuar 2014, 19:30
"Kui mind sunnitakse midagi tegema ja ähvardatakse, siis ma juba automaatselt ütlen, et ma ei tee seda. Ma tahan olla vaba inimene, keda keegi ei saa sundida ja kontrollida."
Einar Kuusk 2014
7. jaanuar 2014, 19:29
"Kui mind sunnitakse midagi tegema ja ähvardatakse, siis ma juba automaatselt ütlen, et ma ei tee seda. Ma tahan olla vaba inimene, keda keegi ei saa sundida ja kontrollida."
Einar Kuusk 2014
Bolliwood7. jaanuar 2014, 19:29
Ja kui noormees peakski kunagi jala kuhugi Hollywoodi stuudioukse vahele saama..... siis peab ta kohe kindlasti täitma kellegi KÄSKE !!!!!! Ja nii aastaid (mitte 8 kuud ) Huvitav kuidas ta küll sellega toime tuleb ??????
sdawdasd7. jaanuar 2014, 19:27
Haters gonna hate... Ise toetan teda igal juhul.
Usa7. jaanuar 2014, 19:24
Väga andekas noormees. Kahjuks tõmbab endale ise vee peale sellega, et reklaamib lehes fiktiivabielu usas. Järgmine kord läheb online usa (ajutist 3 kuulist turisti viisat) vormistama siis vastus on no. Kas ta arvab, et usa saatkond lehti ei loe? Kahju andekast noormehest ja edu tema tegemistes.
to Mumm 18.377. jaanuar 2014, 19:02
Tuletan meelde, et õhtune rohi tuleb kell kuus keele alla panna.....
Kõrgepinge Vanaema7. jaanuar 2014, 18:59
Eesti mees ja selline tolkami-jolkam, häbi kohe.
madis7. jaanuar 2014, 18:55
Ohjaa-le - see saarlaste film on kooli raames tehtud, mis eeldab tasuta tööjõudu jne. Seda ei saa võrrelda ühe mehe algatusel tehtud filmiga.
sass7. jaanuar 2014, 18:54
oh jah, uhke vaba mees küll, aga äkki oleks aeg ära õppida et ka vaba mehe tegudel on tagajärjed, milles saab lõpuks ainult vaba meest ennast süüdistada...
Näiteid? Aga palun:
- ignoreerid kaitseväge, saad hulgaliselt ebamugavusi. Oma valik.
- kord vead sinusse uskujaid alt, on järgmine kord selliseid hoopis vähem. Panid 3k mättasse, miks sa arvad et keegi sulle nüüd veel 5k peaks andma, äkki panid nüüd samuti "arvestusega" mööda?
- kuulutad ajalehes, kuidas kangesti tahaks USA viisarežiimi rikkuda, järgmine kord sul tõenäoliselt USA-sse siseneda enam ei lubata.
Palju õnne, oled vaba mees. Kes ise uhkuse ja enesekindlusega jutustab, kuidas ta järjekindlalt ja järjest suurema kaliibriga endale ise jalga tulistab. Silm läheb märjaks, selline ongi siis "eesti tulevik"...
A47. jaanuar 2014, 18:53
Anza7. jaanuar 2014, 18:52
Väga tubli, hoian pöialt! :)
Martin7. jaanuar 2014, 18:51
Einar on üks kõvemaid vendasi keda ma tean
Ohjaa7. jaanuar 2014, 18:47
Mind paneb alati imestama, kui räägitakse, et oh, ma ei saa, mul ei ole võimalust, sest puudub raha. Tee siis selleks midagi, et sul seda on, mine tööle, panusta sellesse ja siis vii oma unistus ellu. Paljud noored inimesed on alustanud nullist ja tööd tehes jõudnud oma eesmärkideni. Siin käib üks pidev kerjamine - küll sai siis raha lunitud, kui Ameerikasse läks, siis kerjas uue projekti jaoks raha, mil lubas suure suuga filmi teha, suur eepiline post akolüptiline film jne. ,nüüd siis jälle. Kui siin keegi jälle hakkab sellel teemal tõmblema, et filmi tegemine on kaliis ja muu selliine blaa, blaa, blaaa, Siis olgu teile teada, et saarlased on teinud vägagi vinge filmi alla 100 euro maksumusega ja film on igati tunnustust saanud Eestis. http://www.youtube.com/watch?v=tIKuJx8ZDFk Vaadake ja veenduge ise. Igal juhul müts maha noorte tegijate ees!
Murelikule7. jaanuar 2014, 18:37
Sinu Venemaa hirm ei ole sugugi põhjendamatu. Kui nad aga tahavad Sinu kodu ära võtta, siis nad seda ka teevad. Kogu valitsusklikk ei hakka siis isegi noote enam saatma, sest neil on kiire lennukitele. Selle aja peale, kui nn. Nato kusagile jõuab karjuvad juba tänavatel inimesed vabastajatele rõõmuhõiskeid. Nii on olnud varem ja pole välistatud ka tulevikus. Neid kes püssi metsa ei viska on käputäis ideelisi ja nendega küll armeed ei peata. Ühe Eesti suuruse riigi okupeerimise pärast ei alusta aga mitte üks Nato riik ilmasõda Venemaaga. USA ohkis 50 aastat, et Nõukogude võim on Balti riigid okupeerinud. Sellest tasandist nagu kaugemale ei jõutud. Miks peaks see nüüd teisiti olema? MIna elan Inglismaal ja minu poega kohe mingi imega isegi vabatahtlikuna armeesse ei võeta. Eestis on aga kõik halli passi pojaksesed armees. Millal püssi meie poiste poole keeravad on ainult aja küsimus. Alles kõis hambuni relvastatud Venemaa laev Briti vetes 30 meremiili Shoti rannikust oma positsioone eksponeerimas. Võttis 24 tundi, et ristleja kohale jõuaks. Ja seda NATO riigis!!! Aga vot peotäis Eesti sõdureid. Vot need teevad ju kohe kogu venemaale 1.0.
mumm7. jaanuar 2014, 18:37
ühtegi neegrit siin kinni ei hoita...
copy7. jaanuar 2014, 18:33
Jumal küll, millest Hollywood ilma jäi! Aga noor muidumees võiks abiellumise teel Eestisse ka jääda, Siin hinnad väiksemad kui teda ilma rahata ei taheta. Elu armastusega on aga nii, et kui enesearmastuse kõrval ruumi üle ei jää, siis seda ei leia ei siit ega sealtpoolt suurt merd.
Timps7. jaanuar 2014, 18:32
Kust raha tuleb? Näiteks minu tööst/maksudest, mida ma enam ei tee/ei laeku kui ajateenistus mind endale võtab?
Ma räägin sellest, et inimesed kellel on töö/pere/elu paigas - neid ei peaks ära tirima!
Mind kohe ei kutsutud ja teisel korral sain pikendust (vigastuse pärast) ja nüüd tahetakse uuesti kutsuda, kui ma olen 27 aastane ja mul on 5 aastane laps, kodu, kohustused.
Ei ole ju normaalne?
Kui 18 aastane nooruk ei tea mida teha aga samas nagu ei tahaks niisama ka istuda - siis ajateenistus on talle ideaalne lahendus, ja kui vee selle eest raha ka saab, äkki hakkab üldse elukutseliseks?
usas see toimib, mujal maailmas ka, miks mitte siis meil?
Nagu ma ütlesin, need kes ei taha ei lähe nagunii - milleks siis see ussitamine ja raha raiskamine/edasitagasi jooksutamine?
7. jaanuar 2014, 18:29
HDTANEL-i7. jaanuar 2014, 18:29
Ristiema7. jaanuar 2014, 18:27
Kahjuks on see, mida näha sai haruldaselt andetu.
nii ongi7. jaanuar 2014, 18:26
mees kes pole elukoolis (sõjaväes) käinud on memme tissu
murelik7. jaanuar 2014, 18:15
Kui vägisi tuleb võõras sinu kodu ära võtma, siis annab see tüüp kodu ära, sest igasugused sõjalised (enesekaitse) oskused puuduvad, las vaenlane tuleb ja võtab tema vanematelt ka kodu ja maa ära. Häbi, et sellise mõttemaailmaga on eestlane. ...mingi fiktiivabielu jutt, igast kandist kumab läbi, et noormehel puudub või on liiga vähe eetikat ja moraali. See, et tal on mingi kindel eesmärk on tore, aga kuskilt ei loe ma välja, et noormees püüaks tööd leida ja oma palgast rahastada seda lühifilmi, tema püüab annetusi saada, ehk kerjata.
Mõtle mis pidi tahada, aga vähemalt antud artiklit lugedes jääb mulje, et mõnel on väärtused paigast ära.
Siin üks väike mõttemõlgutus ühe tuntud eestlase märkmikust: Kõik väärtused, mis mind eestlaseks teevad, kannan ma endaga.
Maailma elanikkonnast võib vaid üks miljon märkida oma rahvuseks – eestlane. Sellepärast lasub ka igal meie rahvuse liikmel suurem vastutus oma rahvuse AU kandmise eest, kui ühelgi teisel rahval.
Artikli kangelasel puudub ilmselt õige arusaam aust, aususest ja väärikusest.
Lõpetuseks: kui ta tahab olla vaba, siis ta peab tsiviliseeritud ühiskonnast lahkuma ja elama näiteks metsas vabalt, ilma, et keegi sunniks teda midagi tegema.
Ka Hollywoodis peab ta tegema midagi mis talle ei meeldi, sest seal on oma reeglid ja sotsiaalsed nõudmised.
to Timps7. jaanuar 2014, 18:14
Palgasõjavägi Eestisse? Miks ka mitte. Aga eeldusel, et sina hakkad selleks kahekordses määras makse maksma. Kust kohast see palgaraha muidu tuleks? Miinimumpalga eest keegi ju sinna ei läheks, ikka tahetaks tuhanded. Juba praegu kulub kaitsejõududele 2%.
Timps7. jaanuar 2014, 18:07
Teeme asja lihtsaks!
1) eesti spole sõjaväge -sõjavägi on USAL ja Venema, hiinal, eestil on "kaitsevägi"
2) Eesti kaitsevägi võiks olla vabatahtlik ja seal võiks saada palka/tasu, nii nagu see on USA-s
3) Noored kes tahavad midagi huvitavat teha ja raha teenida mehiste asjadega mitte ei soovi McDonaldsis teenindajad olla, need sinna ka lähevad!
4) Need kes ei taha sinna minna, leiavad nagunii mooduse kuidas MITTE minna.
Onja!
Ikka head ja paremat Teile ja Einarile!
Timps
Bob Brown (afroameeriklane,LA vangla,eluaegne)7. jaanuar 2014, 18:03
Tule maasikas ,abiellume, no for money ,just funny
apelsin7. jaanuar 2014, 17:59
juss7. jaanuar 2014, 17:49
maailmas pole olemas asja nagu "vabadus" on lihtsalt "õigused" mida võetakse ja antakase nii nagu vaja. inimene on ori.
tubli einar! sul ka palju sõpru abiks ma kuulnud!
Igati edu soovides.7. jaanuar 2014, 17:48
Loodetavasti ei oloe nüüd armee eriüksused ja terve Eesti politseiperfektuur koos koertega Eestit kammimas. Üks mees saatis komisarjaadi pikalt. Ilma temata ei saa ju armee hakkama.
Üleüldse on see sõjaväekohuslus korralik totrus. Tänu sellele on noored hulga soovimatuid lapsi ja abielusi sõlminud. Ennast tahtlikult vigastanud ja veel palju muudki.
Igas riigis on militaarse mõtlemisega mehi, kes need sõjaväe read täis paneks. Milleks noori poisse nagu sigu jahihooajal taga ajada? Kõik ei ole mõeldud püssi hoidma ja tankidega sõitma. Sellest peaks juba arenenud euroopas ka Eesti aru saama. Mul 12 aastane poja ei taha garaazi katuselt palli ära tuua. 6 aasta pärast peaks püssi kätte võtma??? Noh õnneks siin riigis ei pea. Õpib korralikult ja kindlasti on Temast mujal rohkem kasu.
Sama ka selle filmimehega. Las Ta teeb ja filmib. Saab korraliku linateosega kunagi hakkama ja saame kõik tema üle uhked olema.
Peeter7. jaanuar 2014, 17:40
Usun, et Einar saab selle võimsa filmi valmis. Olen märganud, et ta on väga süvenenud oma filmi ja teeb seda suure rõõmuga.
Aivo7. jaanuar 2014, 17:37
Väga andekas tüüp, edu talle!
teet7. jaanuar 2014, 17:36
Loodame, et tal läheb kõik hästi filmimaailmas. Jutust tunda, et tal on ajud ja loomingut, et edukas LAs olla :)
taadu7. jaanuar 2014, 17:34
üks klounist kinomiis vähem-pole paha.
Dj Qldar $avikas7. jaanuar 2014, 17:20
Väga lahe tüüp, olen su videoid juba "would you like to have sex with me?" ajast vaadanud. LA's näeme!
fänn.7. jaanuar 2014, 17:18
Ei jõua ära oodatagi millal see film välja tuleb, nii väga tahaks seda juba näha!!!
tundub väga põnev lühifilm!
Andree7. jaanuar 2014, 17:18
Sa oled parim !!! :)
loodan, et saad filmi lõpetatud... :D
kartul7. jaanuar 2014, 17:14
väga nõus selle sõjaväe jutuga