Müstika

Lennukis võõrast nutvat last löönud mees pandi vangi (35)

LISA KOMMENTAAR

triin14. jaanuar 2014, 17:44
Mulle tundub, et need, kes soovitavad tited koju jätta, ei ole laevareisist Soome kaugemale jõudnud, või neil lihtsalt pole endil lapsi.
on13. jaanuar 2014, 15:58
On inimesi, kes reisivad, sest elavad eri riikides, on diplomaatilises l2hetuses jne. Kuhu need lapsed siis panna? Paraku on eestlaste iive madal ja paistab, et palju lapsevihkajaid ka siin kokku saanud. Pange nyyd h2sti palju miinusi ja s6imake et mul pole t2pt2hti. Edu!
2 lapse ema 13. jaanuar 2014, 13:14
olen oma lastega piisavalt lennanud ja ilmselt ei ole kellelgi midagi halba meie kohta öelda -kodutöö tuleb teha korralik, siis laps ei nuta ega häiri teisi.
Närvilise 13. jaanuar 2014, 11:57
imiku puhul on ikka naine süüdi. Mees ei ole milleski süüdi,. tema magas siis, kui lapse tegi,. Ei teadnud ta, et laps tähendab 20 aastat vastutust, kasvatamist, toitmist, armastust.Till püksi ja minema. Ja kisavaid imikuid klohmima. sest enda titetegu läks nurja.
A.H.13. jaanuar 2014, 01:17
Eks Vanajumal, pani selle pooletoobise mehe pojale ka omamoodi tohlaka, julmavõitu muidugi, aga....
to ***11. jaanuar 2014, 21:52
ära imesta,enamus ju tatinokad.Neil ju foobiad,oled ju tähelepannud,et kui jutt venelastest,venest,Tallinnast või savikast,siis lapitakse kohe miinuseid,olgugi,et jutt võib vägagi positiivne olla.Nii ka antud juhul.Kribavad sellest mida tatt suhu toob,vastu näppe ju ei anta.
***9. jaanuar 2014, 04:00
krt mis inimesed siin eestis elavad täitsa häbi on kohe ma mõtlen kommentaatoreid(neid kelle arust on lapse löömine jne normaalne vms)
no mida9. jaanuar 2014, 03:54
krt see et oma pojal midagi viga on ei anna õigust väikest last lüüa kuradi ************
to arvamus8. jaanuar 2014, 02:26
kaks varjanti, kas sa oled mingi pubekas või mingi üksik masendunud täiskasvanu kellel ei saa kunagi lapsi olema ,et sellise laus idi**tse teksti siia kirjutad.
Sa enne saa aru mis vanuses laps nutab põhjusega ja milline laps nutab lihtsalt vingu pärast.
sulle oleks vaja üks tohlakas panna EHK tuleb mõistus koju.
Njaa8. jaanuar 2014, 02:21
hmm kelle se asi on ,et ta poeg kuskil koomas on.... Se ei anna õigustust minna ja lüüa nii pisikest last.
Nii pisikesed lapsed nutavad suht palju lennukis,sest lapsel lähevad kõrvad lukku ja se ebameeldiv tunne ajab nad nutma. Sinna ei saa mitte midagi parata. Me kõik oleme väiksed olnud kunagi!!!
jürka7. jaanuar 2014, 23:31
Mina olen siinkohal selle "maniakist" mehe poolt.
Kui laps avalikus kohas nutab, siis on selles süüdi vanemad. Ei tohi teisi sellisel moel terroriseerida.
Jah, võibolla ta ei oleks pidanud last lööma, aga lapse ema või isa oleksid küll üha korraliku sinika ära teeninud.
M.7. jaanuar 2014, 22:35
Kõrvakiil ei ole veel kellegi maha nottimine või peksmine! Inetu käitumine igatahes, aga tõesti leian ka mina, et vanemad ei peaks reisima oma taltsutamatute lastega ja sellega teisi reisijaid, kes samuti pileti eest maksnud on, häirima! Kui on arvamus, et laps võib olla klaustrofoobiline või et võib tekkida mõni muu ärritav reaktsioon, peaks temaga kodus istuma!
Muidugi7. jaanuar 2014, 22:09
ära löö last, viska ta parem aknast välja, kui tüütab!
vv7. jaanuar 2014, 22:05
miks peab nii pisikeste lastega lendama? on ju teada, et kõrvad lähevad lukku ja neelata nad ei oska! siis röögivadki terve reisu aeg! reisust ei mäleta nad hilisemas elus niikuinii muhvigi! alates 5 ndast eluaastast on OK lastega reisida, alla selle on ainult rist ja viletsus ning kaasreisijate põlgus!
Kolme lapse isa7. jaanuar 2014, 20:19
Vaatasin siin seda miinuste jada ja pean hämmastusega nentima, et on nii palju inimesi, kes oleks vaimustuses, kui mingi närvihaige täiskasvanud mees tuleks lennukis ja virutaks nende lapsele vastu vahtimist, sest laps julgeb nutta. Ka väikesed lapsed kannatavad klaustrofoobia all. Millisele lapsele meeldib paigal püsida? Lennukis tuleb seda tunde teha. No nutab, siis nutab. Pane kõrvaklapid pähe ja kuula muusikat. 19 kuust last lööma minna!!!!??????????????????????
Fanny7. jaanuar 2014, 19:07
See on ammu teada asi, et lennuki maandumise ja tõusmise ajal kui kõrvad lukku lööb alati lapsed nutavad, olen ise ema ja 3me lapse vanaema ja mind ka häirib see, kuid mina kui homo sapiens pean oma emotsioonid vaos hoidma, või siis varakult palun või ise lähen äriklassi istuma, olgem mõistlikumad.
Mikk7. jaanuar 2014, 18:36
N...hui vaja oma tited võtta kaasa pikale lennureisile puhkusele, mina ka vihastan nende peale. Maksan sama kallist pileti hinda ja tited röögivad lennukis. Tited tuleks koju jätta vanavanemate juurde või palgata lapsehoidja, kui puhkus on plaanis, mitte kaasa väntsutama, mis on neile niigi koormav ja tülgastav ning niikuinii suurest peast mälestusi pole sellest. Ma eelmine kord ka ütlesin otse päris kurjasti ühele ennasttäis vanemale lennukis, kes ei pööranud samuti röökimisele tähelepanu! Oli ka tunne, et........ :)
+2007. jaanuar 2014, 18:32
JUHAN7. jaanuar 2014, 16:34
Kui mul on pea või hambavalu, rasked pereprobleemid või muud taolist, siis see laste kisa ning kräunumine võib küll ärritada. Eriti kui noorel emmel on endal klapid peas ja ta oma lapse vaigistamiseks midagi ette ei võta. Last lüüa muidugi ei tohi, loogilisem oleks äiata hoolimatule emmele.
Vaat kunagi vene ajal, nii 50-60 ndatel oli NSVLiidus selline väärt leiutis nagu rongide peal spetsiaalne lastevagun. Seal olid ainult emad koos oma väikeste lastega. Lastel omaette rahulikum, teistel reisijatel kah. Aga pärastpoole kadusid need lastevagunid kuhugi ära. Vahest oleks ka lennukitele vaja mingit lastesalongi?
Rikas riik7. jaanuar 2014, 16:17
Jänkidel on rikas riik, võimaldab ka tühiasjade eest tasuta hotelli.
arvamus7. jaanuar 2014, 16:09
Röökiv titt tagaistmel on lennukis igaühele meeldiv kingitus, aga ema-isa ta loomulikult ei sega, neid häirivad teised reisijad, kes nende suurele õnnele kaasa ei ela.
Kolme lapse isa.7. jaanuar 2014, 16:05
Huvitav "issi" küll! Omal laps koomas ja tema reisib lennukites????
See tõbras sai veel vähe!!!! Selline lennukis mu last puutuks, ma lööks raisa sinna istmete vahele vagaseks. rets ; dr.oz; morda sarnased võiksid aga eos vasektomia peale mõelda. Loodetavasti ei ole teist kellelgi lapsi ja ei saa ka olema. Paneksite ju iga pisara eest oma lapsele kohe pasunasse.
vaidokas7. jaanuar 2014, 16:00
kui keegi võõras minu last nii lööks, lendaks ta kohe lennukist välja
tulgu ONiasse7. jaanuar 2014, 15:56
siin saab vabalt end välja elada.
Ema7. jaanuar 2014, 15:34
Ütlen teile meestele niipalju, et vahel ei saagi lapsel suud kinni panna ei kussutamise, tissitamise, laulmise ega kõigutamisega. Tee mis sa tahad ta röögib edasi. Minul oli laps väiksena vaikne ja rahulik, kuid kui ta oli 1-1,5 a. siis röökis kogu aeg nagu ratta peal. Kodus, õues, bussis - jah mul oli piinlik kuid sellest saime jagu. Ma ei saa ennast ja last ära isoleerida sest mõni tolgus ei saa aru, et vahest muud moodi ei saa kui karjudes. Sõbrannal kestis see aeg veel kauem. Osad lapsed on rahutud pigem beebi eas.
Seega enne kui emale otsa vaatate võiks mõelda, et äkki on ka teised võimalused miks laps karjub. Kõiges ei ole FB süüdi, mõnikord on asi normaalses asjade käigus.
morda7. jaanuar 2014, 14:54
Tõesti on tüütus need kräunuvad tited,mammad aga ei tee väljagi,need oma nuitikatega feisbuukis ja pole aega
rets7. jaanuar 2014, 14:19
pani titele pasunasse või ?
Nii ta on7. jaanuar 2014, 14:08
Aga selline inimene, kes valus, hädas või stressis olles muutub teistele ohtlikuks ja hakkab inimesi enda ümber peksma või maha lööma, tulebki ühiskonnast isoleerida, st panna vanglasse. Et kui enda laps on suremas, lähme hakkame teiste omi nottima, nii või?